Geld lenen kost geld

Senioren kunnen nu nog voordeliger geld lenen bij BNP Paribas

Geld lenen na je pensionering? Er is nog veel mogelijk

16 februari 2021

Nederland telt ruim 3,4 miljoen 65-plussers. Deze senioren zijn vaak lekker actief en zitten nog vol plannen. Maar als zij een lening afsluiten om die plannen te realiseren, blijken er strenge voorwaarden te zijn. BNP Paribas biedt senioren wél goede leenmogelijkheden. En deze zijn nu ook nog eens verbeterd.

Als je als 65-plusser een lening afsluit, moet je die bij de meeste geldverstrekkers hebben afgelost voor je 75-ste. De looptijd kan daardoor kort uitvallen. Omdat er zo snel moet worden afgelost, vallen de maandbedragen hoog uit. Bovendien hanteren banken voor klanten vanaf 60 vaak extra voorwaarden of een opslag op de rente. Of je wordt eenvoudigweg niet meer geaccepteerd.

BNP Paribas Persoonlijkste Senioren Lening

BNP Paribas is wat dat betreft een uitzondering onder de kredietaanbieders. Voor mensen vanaf 66 jaar bieden zij de Persoonlijkste Senioren Lening. Deze lening kan nu afgesloten worden door mensen tot en met 78 jaar. Dat kan verder bij geen enkele andere kredietverstrekker in Nederland. Tot voor kort moest de lening voor je 78e verjaardag zijn afgelost. Die looptijd heeft BNP Paribas nu verruimd. De lening kan maar liefst tot je 81-ste verjaardag doorlopen. Een langere looptijd geeft lagere maandlasten. Bij een lening van 14.000 euro kan dat bijna 425 euro per maand schelen. 

Een ander voordeel van de Persoonlijkste Senioren Lening? De flexibele voorwaarden. Je kunt bijvoorbeeld het maandbedrag voor 6 maanden verhogen of eenmalig de lening 3 maanden opschorten wanneer je even wat extra financiële ruimte nodig hebt. 

Lagere rente Seniorenlening

De tarieven van de Persoonlijkste Senioren Lening zijn nu bovendien aangepast. In vrijwel alle gevallen kun je de lening nu tegen een lagere rente afsluiten. Dit geldt in het bijzonder voor huiseigenaren, voor wie BNP Paribas een extra voordelig tarief hanteert. Ook komen nu meer mensen in aanmerking voor het laagste rentetarief binnen de Persoonlijkste Senioren Lening.

Ook betere voorwaarden voor 60-plussers

BNP Paribas heeft naast de Persoonlijkste Senioren Lening nog twee andere aantrekkelijke persoonlijke leningen: de Persoonlijkste Lening en de Persoonlijkste Basis Lening. Omdat het succes van de Persoonlijkste Senioren Lening zo groot is, heeft BNP Paribas nu voor alle 60-plussers het aanbod verbeterd. Klanten tussen de 61 en 68 jaar oud kunnen voortaan de Persoonlijkste Lening en de Persoonlijkste Basis Lening afsluiten zonder extra voorwaarden of opslagen. De lening moet wel voor het 75e verjaardag zijn afgelost.

Vraag Krediet.nl naar jouw mogelijkheden

Ben jij 60- of 65-plusser en merk je dat een persoonlijke lening afsluiten duur of überhaupt niet mogelijk is? Of ben je ineens verplicht om je Doorlopende Krediet af te lossen en zoek je een alternatief? Vraag Krediet.nl dan naar jouw mogelijkheden bij BNP Paribas. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Je krijg binnen 24 uur een voorstel met een heldere berekening en in een persoonlijk adviesgesprek vertellen we je alles over de lening die we voor jou het meest geschikt vinden.

Geschreven door:
  • Danny Lindeman
  • Senior Kredietspecialist
Optimisme over geld lenen groeit
Optimisme over geld lenen groeit 8 april 2024 | Danny Lindeman
Zonnepanelen kopen, ja of nee
Zonnepanelen kopen, ja of nee? 1 april 2024 | Danny Lindeman
Minder betalingsachterstanden op kredieten 2023
Minder betalingsachterstanden op kredieten. Of toch niet..? 12 maart 2024 | Danny Lindeman

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Alles prima geregeld voor mij

Klant dominicus 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Het grote pluspunt tov van direct bij een geldverstrekker was dat je gewoon kon bellen en dat je dan iemand zonder wachttijd aan de lijn kreeg en je dus snel kon schakelen. De wachttijd bij de kredietverstrekker voor de definitieve goedkeuring zal je helaas gewoon in acht moeten nemen, maar dat staat natuurlijk los van de service van Krediet.nl

Tevreden klant 4 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen