Geld lenen kost geld

Boetevrij aflossen

Als je een financiële meevaller hebt, kan het verstandig zijn om extra af te lossen op je lening. De rente die je ontvangt op je spaarrekening is een stuk lager dan de rente die je moet betalen voor je lening. Schulden aflossen levert je in dit geval meer geld op dan sparen.

Maar hoe zit het met eventuele boetes op het vervroegd aflossen van het afgesloten krediet?

Extra aflossen op een Persoonlijke Lening

Niet iedere bank biedt de mogelijkheid om boetevrij extra af te lossen op je lening. Wanneer je extra aflossingen doet, betekent dit namelijk voor de bank dat zij een deel van de rente mislopen. Dit willen veel banken niet, daarom rekenen sommige banken een boete wanneer je extra wilt inlossen.

De partnerbanken waar Krediet.nl mee samenwerkt rekenen deze boete NIET. Dat betekent dat wanneer je een Persoonlijke Lening afsluit via Krediet.nl, je te allen tijde boetevrij kunt inlossen op je Persoonlijke Lening.

Extra aflossen op een Doorlopend Krediet

In het geval van een Doorlopend Krediet, bieden alle banken de optie om vervroegd af te lossen. Dit is altijd boetevrij. Dus ook wanneer je een Doorlopend Krediet afsluit via ons, zul je nooit te maken krijgen met boetes wanneer je extra wilt aflossen.

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,9% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen