Geld lenen kost geld

Persoonlijke Lening voor 180 maanden

120 of 180 maanden?

Normaal gesproken is de langst mogelijke looptijd bij een Persoonlijke Lening 120 maanden, oftewel 10 jaar. Er zijn uitzonderingen en in die gevallen is een looptijd van 180 maanden (15 jaar) mogelijk. Voor het afsluiten van dit product is het verstandig dat je vooraf goed en uitgebreid advies krijgt, aangezien dit een specifiek product is met afwijkende voorwaarden. Een execution only partij mag niet adviseren en verstrekt om deze reden geen leningen met een looptijd van 180 maanden. Bij die partijen is de langst mogelijke looptijd 120 maanden.

Let op: bij leningen met een looptijd tot 120 maanden mag boetevrij extra worden ingelost. Is de looptijd langer? Dan betaal je 1% boete over de extra aflossingen.

Een Persoonlijke Lening met een looptijd van 180 maanden mag je afsluiten voor:

Voor andere leendoelen kun je geen Persoonlijke Lening met een looptijd van 180 maanden afsluiten.

Een persoonlijke lening met een looptijd van 180 maanden mag je afsluiten voor

Verbouwing financieren

Een persoonlijke lening afsluiten voor een verbouwing aan uw woning betekent dat je 180 maanden profiteert van de vaste lage rente. De rentekosten zijn fiscaal aftrekbaar; een persoonlijke lening die wordt gebruikt voor het verbeteren van je woning geeft je dit belastingvoordeel.

Persoonlijke lening afsluiten

Onze kredietspecialisten adviseren je graag over welke looptijd voor jouw leendoel het best passend is. Je wilt tenslotte een lening met de voordeligste maandlasten. Op basis van jouw persoonlijke en financiële gegevens maken wij een voorstel op maat, kosteloos en vrijblijvend.

Persoonlijke Lening

  • Eenmalig een vast bedrag lenen
  • Vaste rente en looptijd
  • Vaste maandelijkse kosten
  • Boetevrij extra aflossen

Restschuld financieren

Tot 31 december 2017 is het nog mogelijk om in aanmerking te komen voor een Persoonlijke Lening voor 180 maanden als je een restschuld wilt financieren. De rente- en financieringskosten zijn maximaal 15 jaar fiscaal aftrekbaar vanuit box 1 als je je woning na 28 oktober 2012 hebt verkocht. Met ingang van 2018 krijg je geen renteaftrek meer voor je restschuldfinanciering.

Tot welke leeftijd kan ik afsluiten?

Tot de leeftijd van 69 jaar kun je een Persoonlijke Lening afsluiten. De looptijd van de lening is maximaal 120 maanden, en in sommige gevallen 180 maanden, tenzij je tijdens die looptijd 75 wordt. Dan moet de lening volledig zijn afgelost en krijg je een kortere looptijd.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

921 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Trustpilot rating

Gedurende het proces van het aanvragen van mijn lening werd heel goed gecommuniceerd. Er werd heel erg goed en plezierig meegedacht over de gang van zaken. Uitstekende ervaring en mijn compliment voor degenen die me hebben geholpen??

Barbara Kelder-Quik 4 dagen geleden
Trustpilot rating

Vlot geregeld.

H.J. van Eerten 11 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen