Geld lenen kost geld

Rente vergelijken

Online leningen vergelijken en rente vergelijken, doe je heel eenvoudig met de onderstaande tool . Je ziet daarmee wat je betaalt als je een bepaald bedrag leent. Dit kun je berekenen voor een Persoonlijke Lening en voor een Doorlopend Krediet. 

Persoonlijk advies
Geen afsluitkosten
Offerte binnen 24 uur
9.8 op Trustpilot

Rente vergelijken

Wanneer je geld wilt lenen is het altijd verstandig om de rente van leningen te vergelijken. De rente van een lening vergelijken doe je eenvoudig via onze rentevergelijker.

Rente Persoonlijke Lening vergelijken

Vul het gewenste leenbedrag in en kies de leenvorm Persoonlijke Lening. Selecteer daarna de looptijd. Je ziet dan per kredietverstrekker direct het rentetarief en je maandbedrag. Verder zie je onder Productkenmerken de belangrijkste kenmerken van de kredietaanbieder en het product. En onder Kostenoverzicht vind je het bedrag dat je in totaal betaalt aan rente en aflossing. De rente staat vast, dus de gegevens veranderen niet. Alleen wanneer je tussentijds extra aflost, heeft dit gevolgen voor je looptijd. Die wordt dan korter. Rente persoonlijke lening vergelijken? Gebruik de tool hieronder en vergelijk om direct het laagste rentepercentage persoonlijke lening te vinden.

Rente Doorlopend Krediet vergelijken

Vul het gewenste leenbedrag in en kies de leenvorm Doorlopend Krediet. Selecteer daarna je gewenste maandlast. Je ziet dan per kredietverstrekker welke rente daar op dit moment voor gerekend wordt. Verder zie je onder Productkenmerken de belangrijkste kenmerken van de kredietaanbieder en het product. En onder Kostenoverzicht vind je het bedrag dat je in totaal betaalt aan rente en aflossing. Houd er rekening mee dat de rente variabel is. Als het tarief tussentijds stijgt of daalt, veranderen ook de looptijd en de totale prijs. Ook als je een afgelost bedrag opnieuw opneemt, wordt de looptijd langer en gaat de totale prijs omhoog. Rente doorlopend krediet vergelijken? Gebruik de tool hieronder om direct de rentetarieven te vergelijken.

Leningen vergelijken, waar let je op?

Rente van leningen vergelijken

Wil je de laagste rente op een Persoonlijke Lening? Bedenk dan dat bij een lage rente de voorwaarden minder goed kunnen zijn. Ook goed om te weten: de rente op een hoog leenbedrag is doorgaans lager dan de rente op een laag leenbedrag. Je kunt dus beter één hoge lening hebben dan meerdere kleine kredieten. En dan heb je nog vaste en variabele rente. Een Persoonlijke Lening heeft een vaste rente: dat tarief verandert niet gedurende de looptijd. Een Doorlopend Krediet heeft juist een variabele rente heeft. Dat tarief kan dus stijgen of dalen en dat is weer van invloed op je looptijd.

Maandbedragen vergelijken

Natuurlijk wil je weten hoeveel je per maand kwijt bent aan je lening. Zowel bij een Persoonlijke Lening als een Doorlopend Krediet betaal je een vast maandbedrag. Dat maandbedrag bestaat uit twee delen. Een aflossingsdeel, waarmee je stap voor stap de lening afbetaalt en een rentedeel, het bedrag dat je aan vergoeding verschuldigd bent. De hoogte van het maandbedrag hangt af van: 

  1. Het geleende bedrag. Hoe lager het leenbedrag, hoe lager je maandbedrag
  2. De rente. Hoe lager de rente, hoe lager je maandbedrag 
  3. De looptijd. Hoe langer de looptijd (persoonlijke lening 180 maanden tot 12 maanden), hoe lager je maandbedrag.

Voorwaarden vergelijken

Leningen verschillen in voorwaarden. Die bepalen bijvoorbeeld hoe hoog het bedrag is dat je maximaal kunt lenen en tot welke leeftijd je een lening af mag sluiten. Of binnen welke termijn de lening beslist moet zijn afgelost. Soms heb je als huiseigenaar meer en voordeligere mogelijkheden om geld te lenen. Ook handig: de mogelijkheid om een betaalpauze te nemen als de betalingen even niet goed uitkomen. Of een verzekering voor het geval je overlijdt voor het einde van de looptijd. Wij bespreken vooraf met jou welke voorwaarden passen bij jouw wensen. Zo kun je een goede keuze maken.

Kostenoverzicht

Wil je Persoonlijke Leningen vergelijken? Weet dan dat de rente en het maandbedrag niet alles zeggen over je totale kosten. De looptijd is wat dat betreft ook van belang. Met een lange looptijd zit je langer vast aan je betalingen. In totaal ben je dan meer kwijt aan rentekosten. Kies je voor een korte looptijd, dan zijn je totale kosten lager. Maar het nadeel is dan dat je maandbedrag hoger uitvalt omdat je de lening sneller moet aflossen. Bij een Doorlopend Krediet is vooraf niet met zekerheid te zeggen hoe hoog je totale kosten worden. Want als je afgeloste bedragen opnieuw opneemt of als de rente verandert, heeft dat gevolgen voor je kosten.

Kredietverstrekkers

Krediet.nl werkt samen met verschillende kredietverstrekkers. Die hebben allemaal hun eigen voorwaarden en tarieven. Wij gaan altijd zorgvuldig na welke lening van welke kredietverstrekker bij jou past. Maar uiteraard kun je ook zelf de verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Waar je in ieder geval op kunt rekenen is dat de partijen waar wij mee werken onder toezicht staan AFM en zich houden aan strikte regels voor kredietverstrekking. Dat betekent dat je veilig en verantwoord leent bij een betrouwbare bank. Je krijgt altijd een persoonlijk advies en jouw belang staat daarbij centraal.

Beoordelingen

Zijn andere mensen tevreden over de dienstverlening van Krediet.nl en de leningen die ze bij ons hebben afgesloten? Hun beoordelingen kun je uiteraard ook meenemen in je overwegingen. Maar bedenk wel dat lenen altijd maatwerk is. Wat voor de één een perfect krediet is, kan in jouw situatie een minder goede keuze zijn. Daarom blijft het van groot belang om je vooraf te laten adviseren. Onze specialisten kennen de producten en weten wat in jouw situatie van belang is. Vind je dat je door ons goed geholpen bent? Dan stellen we het op prijs dat je een beoordeling achterlaat voor volgende bezoekers. 

Een lening aanvragen?

Je krijgt bij ons een persoonlijk advies over de lening zodat je altijd tegen een zo laag mogelijke rente leent en tegen voorwaarden die het best bij jou passen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een aanbod op maat.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 5,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen