Geld lenen kost geld

GreenLoans

Wil je duurzaam investeren in je woning om energiekosten te besparen? En overweeg je hiervoor geld te lenen? De GreenLoans Lening is er speciaal voor huiseigenaren die hun woning duurzaam willen verbeteren. Bijvoorbeeld voor zonnepanelen, een warmtepomp of het aanbrengen van spouwmuurisolatie.

Persoonlijk advies
Geen afsluitkosten
Offerte binnen 24 uur
100% dochter ABN AMRO

Kies voor een lening van GreenLoans

Met een lening van GreenLoans investeer je in energie opwekkende en -besparende maatregelen. Met GreenLoans kun je lenen voor zonnepanelen, warmtepompen, zonneboilers en spouwmuurisolatie. Deze maatregelen zorgen voor een lagere energierekening en je draagt direct bij aan een duurzamer milieu. Jij bepaalt zelf waar je jouw energie opwekkende en -besparende systemen aanschaft.

De GreenLoans Lening heeft een aantrekkelijke rente en je vraagt zelf eenvoudig een offerte aan. Je ontvangt op werkdagen binnen 24 uur direct van ons een aanbod waarna je jouw zonnepanelen of andere energie opwekkende en -besparende systemen kunt aanschaffen.

Je investeert in energie opwekkende en -besparende systemen

Voorbeelden hiervan zijn zonnepanelen, een zonneboiler, een warmtepomp en spouwmuurisolatie. Wij hebben voor jou een complete lijst van systemen die je kunt aanschaffen met de GreenLoans Lening.

Investeer in duurzaam vervoer met een elektrische auto

De GreenLoans is er niet alleen voor de verduurzaming van je woning. Tegenwoordig mag je met GreenLoans ook een elektrische auto financieren. 

GreenLoans lening
  • Eenmalig een vast bedrag lenen
  • Vaste rente 6,6%
  • Vaste maandelijkse kosten
  • Fiscaal voordeel

Jouw GreenLoans lening in 4 stappen

Onze gekwalificeerde adviseurs geven je altijd een persoonlijk advies. Een advies dat past bij jouw situatie nu én bij jouw toekomst. We adviseren niet alleen over een passende lening maar ook over aanvullende verzekeringen zoals een overlijdensrisico-, arbeidsongeschiktheids- of werkloosheidsverzekering. Vervolgens regelen wij alles.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Wanneer kom je in aanmerking voor een GreenLoans Lening?

Als je een lening aanvraagt, beoordelen wij of de lening past bij jouw financiële situatie. Dit doen wij door het beoordelen van jouw inkomsten en uitgaven aan de hand van de VFN Gedragscode. Ook voeren we een BKR-toetsing uit. Daarnaast is er een aantal basisvoorwaarden waar je aan moet voldoen om een lening te kunnen krijgen. Denk daarbij aan leeftijd, woon- en werksituatie.

Is een BKR toets nodig?

Als je een lening wilt afsluiten, moeten wij je verplicht toetsen bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel. Het BKR registreert alle in Nederland verstrekte leningen en de bijbehorende bedragen. Het BKR registreert ook hoe je in het verleden met leningen bent omgegaan. Op basis van onder meer deze BKR-informatie kunnen wij besluiten om je geen lening te verstrekken. Hiermee voorkomen we overkreditering. Meer informatie vindt je op bkr.nl.

Wat kost de GreenLoans Lening?

De rente van de GreenLoans Lening staat vast en daarom betaal je maandelijks een vast bedrag totdat de lening volledig is afgelost. Wij hebben voorbeeldberekeningen van de GreenLoans Lening met verschillende kredietbedragen en looptijden voor je klaargezet.

Meer weten over wie Greenloans is lees je hier.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1348 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.8 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Mijn vrouw heeft hier gevraagd om een lening ruim onder de 10.000 euro. Zij is volledig werkzaam als docent, en ik ben gepensioneerd. Dus krijgen we GEEN lening omdat ik over de 70 ben. Afgeschreven dus te oud. Terwijl onze inkomsten goed zijn, en we die lening terug kunnen betalen. Hoe gek kan het gaan.

Joop Coenraads 3 dagen geleden
Trustpilot rating

Goed service

Sen 12 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen