Geld lenen kost geld

Besparen met een GreenLoans Lening

Wij willen graag dat je veel voordeel hebt van jouw groene investering. Daarom vind je hier handige informatie over duurzaam wonen en investeren met behulp van een GreenLoans Lening.

Persoonlijk advies
Geen afsluitkosten
Offerte binnen 24 uur
100% dochter ABN AMRO

Energie besparen

Een lagere energierekening? Dat kan je op verschillende manieren bereiken. Bijvoorbeeld door de verwarming een graadje lager te zetten. Maar je kunt ook je woning beter isoleren. Of energie uit zon opwekken. We geven je graag nuttige tips en links om energie te besparen.

Van woningisolatie tot zonnepanelen

Op onze website vind je heldere informatie over de duurzame aanpassingen die je kunt doen. Waar wil je meer over lezen?

  • Woningisolatie: je bespaart al gauw € 1000,- per jaar aan stookkosten door jouw woning goed te isoleren (Bron: Milieu Centraal)
  • Zonnepanelen: je eigen stroom opwekken kan prima met de Nederlandse zon en bespaart je al snel € 250,- per jaar (Bron: Milieu Centraal)

GreenLoans Lening

  • Vaste rente van 4,2%
  • Vaste looptijd
  • Vaste maandelijkse kosten
  • Fiscaal voordeel

Hoe snel verdien je de investering terug?

Stichting Milieu Centraal, een onafhankelijke voorlichtingsorganisatie, kan voor je berekenen hoeveel je jaarlijks kunt besparen met investering in duurzame energie.

Stel, je laat jouw dak isoleren en Milieu Centraal kan voor je berekenen dat je met deze investering jaarlijks € 650,- kunt besparen (o.a. afhankelijk van jouw energiegebruik en energietarief). Indien je deze investering financiert met een GreenLoans Lening van € 5.000,- betaal je voor deze lening in totaal € 5.541,-. Op basis van een jaarlijkse besparing van € 650 verdien je de investering terug in 8,52 jaar. 

De GreenLoans Lening is een Aflopend Krediet. Hierbij staat de rente gedurende de gehele looptijd vast en los je tevens een vast bedrag per maand af. Je hebt direct beschikking over het geld en aan het einde van de looptijd is het totale kredietbedrag € 0,-.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

922 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Trustpilot rating

Ontzettend bedankt, op een goede en correcte manier behandeld, ik zal jullie zeer zeker aanbevelen

Om Ergun 4 dagen geleden
Trustpilot rating

Gedurende het proces van het aanvragen van mijn lening werd heel goed gecommuniceerd. Er werd heel erg goed en plezierig meegedacht over de gang van zaken. Uitstekende ervaring en mijn compliment voor degenen die me hebben geholpen??

Barbara Kelder-Quik 11 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen