Geld lenen kost geld

Badkamer financieren

Vergelijk en sluit de voordeligste lening af

vanaf

6,5%

1348 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.8 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Geld lenen voor een badkamer

Wil je geld lenen voor een nieuwe badkamer? Dan kun je goed terecht bij Krediet.nl. Wij beoordelen welke lening in jouw situatie verantwoord is. Dat betekent dat wij nagaan of:

 1. De lening past bij je leendoel
  De kosten van de verbouwing moeten in verhouding staan tot de waarde van je woning. Gemiddeld kost een nieuwe badkamer tussen de 12.000 en 30.000 euro.
 2. De lening past bij je financiële situatie
  We vragen naar je inkomensgegevens, naar je woonlasten en naar je andere financiële verplichtingen. Ook gaan we bij het Bureau Kredietregistratie (BKR) na of je nog andere leningen hebt.
 3. De lening past bij je persoonlijke situatie
  De gezinssamenstelling en je leeftijd bepalen mede welke lening geschikt voor je is.

Jouw gegevens en jouw wensen zijn de basis van ons advies over de lening die het beste past bij jou en je bestedingsdoel.

Persoonlijke Lening voor een badkamer
 • Vaste rente vanaf 6,5%
 • Vaste maandlasten
 • Vaste looptijd
 • Boetevrij extra aflossen

Geld lenen voor een badkamer bij Krediet.nl

Het is belangrijk dat je je goed laat informeren voordat je een lening voor een badkamer afsluit. Bij Krediet.nl ga je daarom altijd in gesprek met een kredietspecialist. Een persoonlijke benadering en een zorgvuldig advies staan daarbij centraal. Het aanbod aan leningen is immers groot en het is daardoor lastig te ontdekken welke lening het best aansluit op jouw leenbehoefte.

De kosten voor een lening zijn afhankelijk van diverse factoren zoals de duur van de lening, de kredietvorm en je persoonlijke situatie. Een verantwoord advies van onze kredietspecialisten kan je veel kosten besparen.

Lening aanvragen voor een badkamer, hoe werkt het?

De beste lening vinden die haarfijn aansluit op jouw situatie en tegen een lage rente, dat is best lastig. Wij helpen je daarbij. Onze adviseurs geven je altijd kosteloos een persoonlijk advies.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Welke lening voor de badkamer?

Wil je geld lenen voor een badkamer, dan kun je kiezen uit twee mogelijkheden: een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet. Wat in jouw situatie de beste keuze is, hangt af van jouw persoonlijke wensen en de omstandigheden van de verbouwing. Dat bespreken we met jou. We verstrekken dus nooit een krediet zonder voorafgaand persoonlijke advies.

Persoonlijke Lening voor een badkamer

De meeste mensen kiezen voor een Persoonlijke Lening als zij geld lenen voor een badkamer. Het is een leenvorm met veel zekerheden. De rente staat vast, evenals het maandbedrag dat je betaalt en de looptijd. Je weet dus precies waar je aan toe bent. En de rente is aftrekbaar als je het geld gebruikt voor woningverbetering. Wil je extra aflossen op de lening? Dan betaal je daar tegenwoordig geen boete meer voor.

Met een Persoonlijke Lening kun je tot 75.000 euro lenen.

Doorlopend Krediet voor een badkamer

Een Doorlopend Krediet is een flexibele lening met een variabele rente. Je kunt kosteloos extra geld kunt opnemen of aflossen, tot de afgesproken limiet. Die flexibiliteit kan handig zijn als je nog niet precies weet hoe duur de verbouwing wordt, of als je misschien nog andere verbeteringen in je huis wilt doorvoeren. Nadeel is dat de rente niet aftrekbaar is, ook al gebruik je het geld voor woningverbetering.

Met een Doorlopend Krediet kun je tot 75.000 euro lenen.

Je betaalt een vast maandbedrag aan rente en aflossing. Dat maandbedrag is minimaal 1,5% van het kredietlimiet.

Actuele rentetarieven Persoonlijke Lening en Doorlopend Krediet

 • Bij een Persoonlijke Lening is de minimale looptijd 6 maanden en de maximale looptijd 120 maanden.
 • Bij een Doorlopend Krediet is de minimale looptijd 1 maand. De maximale looptijd is afhankelijk van de rente, extra aflossingen en extra opnames.
 • De minimale rente is 6,5% en de maximale wettelijke rente is 14%.
 • Er zijn geen bijkomende kosten.

Lening voor de badkamer aftrekbaar?

Als je een lening afsluit voor woningverbetering is de rente aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Maar die aftrekbaarheid geldt alleen als de lening binnen 30 jaar stapsgewijs volledig wordt afgelost. Een Persoonlijke Lening voldoet aan dat criterium, maar een Doorlopend Krediet niet. Met een Persoonlijke Lening profiteer je dus maximaal 30 jaar van renteaftrek.

Hypotheek voor badkamer

Soms kun je een nieuwe badkamer financieren door je hypotheek te verhogen of een extra hypotheek af te sluiten. Maar, dit is alleen mogelijk als je genoeg verdient en als de waarde van je woning het toelaat. Het verhogen van je hypotheek kan bovendien gepaard gaan met extra kosten, zoals notariskosten of taxatiekosten. Daar komt bij dat de hypoheek een langere looptijd kan hebben dan een Persoonlijke Lening. Je zit dan langer vast aan hogere maandlasten en betaalt uiteindelijk meer voor de lening.

Als je minder dan € 25.000 nodig hebt voor een nieuwe badkamer is geld lenen meestal een betere optie.

Badkamer lening aanvragen bij Krediet.nl

Geld lenen voor een nieuwe badkamer? Vraag de adviseurs van Krediet.nl met welke lening jij je plannen het beste realiseert. Wij doen zaken met verschillende kredietverstrekkers en beschikken over een uitgebreid overzicht van leningen met de beste voorwaarden en de laagste rentes. Vraag een offerte aan. Je krijgt binnen 24 uur bericht en we adviseren je daarna nog persoonlijk om er zeker van te zijn dat je verantwoord leent. Je betaalt geen advies- of afsluitkosten. 

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1348 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.8 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Mijn vrouw heeft hier gevraagd om een lening ruim onder de 10.000 euro. Zij is volledig werkzaam als docent, en ik ben gepensioneerd. Dus krijgen we GEEN lening omdat ik over de 70 ben. Afgeschreven dus te oud. Terwijl onze inkomsten goed zijn, en we die lening terug kunnen betalen. Hoe gek kan het gaan.

Joop Coenraads 4 dagen geleden
Trustpilot rating

Goed service

Sen 12 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen