Let op! geld lenen kost geld

Geld lenen voor de badkamer

Is je badkamer toe aan een opknapbeurt maar heb je geen budget? Dan is geld lenen voor de badkamer een goede optie. Bekijk de leenmogelijkheden en laat je informeren.  

Onze specialist:

Rene Koopman

René Koopman

Directeur

Specialisme: klantbelang, het verbeteren van de service

Verantwoord geld lenen voor badkamer

Laat je goed informeren voordat je een lening voor een badkamer afsluit. De kosten voor een lening zijn afhankelijk van diverse factoren zoals de duur van de lening, kredietvorm en je persoonlijke situatie. Een verantwoord advies van onze kredietspecialisten kan je veel kosten besparen.

Welke lening voor badkamer?

Geld lenen voor de badkamer kan met de volgende leningen:

  • Persoonlijke Lening
  • Doorlopend Krediet

Een Doorlopend Krediet is een flexibele lening met een variabele rente. Bovendien kun je kosteloos extra geld opnemen of aflossen, tot het afgesproken limiet. Een Persoonlijke Lening is een krediet met een vaste rente en vaste looptijd. Als huiseigenaar profiteer je bovendien van een extra lage rente.

Lening voor badkamer aftrekbaar?

Een lening voor de badkamer is alleen aftrekbaar als je kiest voor een Persoonlijke Lening. Met een Persoonlijke Lening profiteer je maximaal 30 jaar van renteaftrek. De rente van een Doorlopend Krediet is doorgaans iets lager, maar niet fiscaal aftrekbaar.

Hypotheek voor badkamer

Soms kun je een nieuwe badkamer financieren door je hypotheek te verhogen of een extra hypotheek af te sluiten. Maar, dit is alleen mogelijk als je genoeg verdient en de waarde van je woning het toelaat. Bovendien is een lening veel goedkoper als de verbouwing minder dan €50.000 kost. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wat kun je lenen?


Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Betrouwbaar gevonden door:

Erkend Hypotheekadviseur
NVF: Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs en -bemiddelaars
Kifid het financiële klachteninstituut
College bescherming persoonsgegevens

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.