Geld lenen kost geld

Geld lenen voor de badkamer

Een fijne badkamer kan je woongenot enorm vergroten. Is je badkamer toe aan een opknapbeurt maar heb je geen budget? Dan is geld lenen voor de badkamer een goede optie. Bekijk de leenmogelijkheden en laat je informeren.

Persoonlijk advies
Geen afsluitkosten
Offerte binnen 24 uur
9.6 op Trustpilot

Verantwoord geld lenen voor badkamer

Wil je geld lenen voor een nieuwe badkamer? Dan kun je goed terecht bij Krediet.nl. Wij beoordelen welke lening in jouw situatie verantwoord is. Dat betekent dat wij nagaan of:

 1. De lening past bij je leendoel
  De kosten van de verbouwing moeten in verhouding staan tot de waarde van je woning. Gemiddeld kost een nieuwe badkamer tussen de 12.000 en 30.000 euro.
 2. De lening past bij je financiële situatie
  We vragen naar je inkomensgegevens, naar je woonlasten en naar je andere financiële verplichtingen. Ook gaan we bij het Bureau Kredietregistratie (BKR) na of je nog andere leningen hebt.
 3. De lening past bij je persoonlijke situatie
  De gezinssamenstelling en je leeftijd bepalen mede welke lening geschikt voor je is.

Jouw gegevens en jouw wensen zijn de basis van ons advies over de lening die het beste past bij jou en je bestedingsdoel.

Geld lenen voor een badkamer bij Krediet.nl

Het is belangrijk dat je je goed laat informeren voordat je een lening voor een badkamer afsluit. Bij Krediet.nl ga je daarom altijd in gesprek met een kredietspecialist. Een persoonlijke benadering en een zorgvuldig advies staan daarbij centraal. Het aanbod aan leningen is immers groot en het is daardoor lastig te ontdekken welke lening het best aansluit op jouw leenbehoefte.

De kosten voor een lening zijn afhankelijk van diverse factoren zoals de duur van de lening, de kredietvorm en je persoonlijke situatie. Een verantwoord advies van onze kredietspecialisten kan je veel kosten besparen.

Lening voor de badkamer aftrekbaar?

Als je een lening afsluit voor woningverbetering is de rente aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Maar die aftrekbaarheid geldt alleen als de lening binnen 30 jaar stapsgewijs volledig wordt afgelost. Een Persoonlijke Lening voldoet aan dat criterium, maar een Doorlopend Krediet niet. Met een Persoonlijke Lening profiteer je dus maximaal 30 jaar van renteaftrek.

Hypotheek voor badkamer

Soms kun je een nieuwe badkamer financieren door je hypotheek te verhogen of een extra hypotheek af te sluiten. Maar, dit is alleen mogelijk als je genoeg verdient en als de waarde van je woning het toelaat. Het verhogen van je hypotheek kan bovendien gepaard gaan met extra kosten, zoals notariskosten of taxatiekosten. Daar komt bij dat de hypoheek een langere looptijd kan hebben dan een Persoonlijke Lening. Je zit dan langer vast aan hogere maandlasten en betaalt uiteindelijk meer voor de lening

Persoonlijke Lening voor een badkamer

De meeste mensen kiezen voor een Persoonlijke Lening als zij geld lenen voor een badkamer. Het is een leenvorm met veel zekerheden. De rente staat vast, evenals het maandbedrag dat je betaalt en de looptijd. Je weet dus precies waar je aan toe bent. En de rente is aftrekbaar als je het geld gebruikt voor woningverbetering. Wil je extra aflossen op de lening? Dan betaal je daar tegenwoordig geen boete meer voor.

Met een Persoonlijke Lening kun je tot 75.000 euro lenen.

Offerte aanvragen

Persoonlijke Lening

 • Eenmalig een vast bedrag lenen
 • Vaste rente en looptijd
 • Boetevrij extra aflossen
 • Geen afsluitkosten of advieskosten

Doorlopend Krediet voor een badkamer

Een Doorlopend Krediet is een flexibele lening met een variabele rente. Je kunt kosteloos extra geld kunt opnemen of aflossen, tot de afgesproken limiet. Die flexibiliteit kan handig zijn als je nog niet precies weet hoe duur de verbouwing wordt, of als je misschien nog andere verbeteringen in je huis wilt doorvoeren. Nadeel is dat de rente niet aftrekbaar is, ook al gebruik je het geld voor woningverbetering.

Met een Doorlopend Krediet kun je tot 75.000 euro lenen.

Je betaalt een vast maandbedrag aan rente en aflossing. Dat maandbedrag is minimaal 1,5% van het kredietlimiet.

Offerte aanvragen

Doorlopend Krediet

 • Geld opnemen tot aan opnamelimiet
 • Tussentijds aflossen en opnemen
 • Boetevrij extra aflossen
 • Geen afsluitkosten of advieskosten

Meer informatie

Bij Krediet.nl adviseren onze experts op basis van jouw situatie welke leenvorm het best aansluit op jouw wensen en mogelijkheden..

Wil je meer informatie over een lening voor een badkamer? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

739 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.6 op Trustpilot

Trustpilot rating

Ging prima en snel.

W heins-zegers 3 dagen geleden
Trustpilot rating

Snel en kundig geholpen door meneer van den Bovenkamp. Zoals beloofd de digitale zoen!

Miriam K 3 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen