Geld lenen kost geld

Geld lenen voor de badkamer

Is je badkamer toe aan een opknapbeurt maar heb je geen budget? Dan is geld lenen voor de badkamer een goede optie. Bekijk de leenmogelijkheden en laat je informeren.  

Verantwoord geld lenen voor de badkamer

Laat je goed informeren voordat je een lening voor een badkamer afsluit. De kosten voor een lening zijn afhankelijk van diverse factoren zoals de duur van de lening, de kredietvorm en je persoonlijke situatie. Een verantwoord advies van onze kredietspecialisten kan je veel kosten besparen.

Welke lening voor de badkamer?

Geld lenen voor de badkamer kan met de volgende leningen:

Een Doorlopend Krediet is een flexibele lening met een variabele rente. Je kunt kosteloos extra geld opnemen of aflossen, tot de afgesproken limiet. Een Persoonlijke Lening is een krediet met een vast bedrag, vaste rente en vaste looptijd. Als huiseigenaar profiteer je bij deze leenvorm bovendien van een extra lage rente.

Een badkamer financieren met een Persoonlijke Lening is het meest voorkomend. Ook kun je geld lenen voor badkamer met een Doorlopend Krediet, hierdoor heb je de flexibiliteit om andere verbouwingen/verbeteringen in jouw huis door te voeren.

Lening voor de badkamer aftrekbaar?

Een lening voor de badkamer is alleen aftrekbaar als je kiest voor een Persoonlijke Lening. Met een Persoonlijke Lening profiteer je maximaal 30 jaar van renteaftrek. De rente van een Doorlopend Krediet is doorgaans iets lager, maar niet fiscaal aftrekbaar.

Badkamer financieren?

Soms kun je een nieuwe badkamer financieren door je hypotheek te verhogen of een extra hypotheek af te sluiten. Maar, dit is alleen mogelijk als je genoeg verdient en de waarde van je woning het toelaat. Bovendien is een lening veel goedkoper als de verbouwing minder dan €50.000 kost. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Offerte aanvragen

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,9% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen