Geld lenen kost geld

Hypotheek voor woningverbetering is vaak duur

Is een hypotheek de beste financieringsoptie in het geval van woningverbetering? Vaak niet. En sowieso niet wanneer de kosten voor woningverbetering onder de € 25.000 liggen. Kies voor een lening in plaats van een hypotheek voor woningverbetering.

Hypotheek of lening afsluiten voor de verbouwing?

Sta je op het punt je huidige woning te verbeteren en wil je geld lenen verbouwing? Laat dan eens een van onze kredietspecialisten de financieringsopties op rij zetten.

Ons team van adviseurs is gedreven om met inventieve oplossingen de kosten zo laag mogelijk te houden.


Je kunt bij ons ook zelf berekenen welke optie mogelijk het voordeligst is. Het is echter altijd raadzaam om een ervaren kredietspecialist naar alle mogelijkheden te laten kijken.

Woningverbetering met hypotheek financieren

  • extra (hoge) kosten
  • traag proces

Persoonlijke Lening voor woningverbetering

De woning is fijn, maar na woningverbetering nog prettiger. Aan de slag! Dat begint met de financiering. Veel mensen denken dat een hypotheek de beste financiering voor woningverbetering is. Dat is echter zelden het geval. Kies bijvoorbeeld voor een Persoonlijke Lening. De rente is aftrekbaar en je betaalt geen advies-, notaris- en taxatiekosten.

Krediet.nl heeft goede alternatieven voor de hypotheek. Kijk op geld lenen voor woningverbetering om inzicht te krijgen in de verschillende opties. Of bel direct 0318 - 888 888.

Advies lening voor woningverbetering

Sta je op het punt je huidige woning te verbeteren, laat dan eens onze kredietspecialist de financieringsopties op rij zetten. Ons team van adviseurs is gedreven om met inventieve oplossingen de kosten zo laag mogelijk te houden. Neem contact op of dien een aanvraag in. Binnen 24 uur ontvang je een vrijblijvende offerte met een uitstekend voorstel.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

958 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Trustpilot rating

Ik ben door het proces heen goed begeleid. Dhr Lindeman is heel behulpzaam en denkt mee.

Angela Tavares 1 dagen geleden
Trustpilot rating

Wat is het toch fijn, als je het echt niet meer weet. Omdat je eigen bank niet mee werkt ,omdat je afgekeurd bent. Of je daar om vraagt in dit leven. En zware lekkage heb in je huis. Dat je dan de man van krediet aan de lijn hebt. En je rustig maakt. Alles netjes uitlegt met je mee denkt ,en ook dat ik aangaf me printer heeft het ook nog begeven , online kon tekenen. Heb het contact met krediet.nl als heel fijn ervaren en ook vertrouwen in hun deskundigheid. Bedankt voor alles Danny

Desiree 2 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen