Let op! geld lenen kost geld

Nederlanders geven weer meer geld uit

Betaal minder

Je lening verhogen zonder veel extra te betalen?

Vraag een offerte aan en wij rekenen de voordeligste optie voor je uit.

Of neem contact op met onze specialist op het gebied van lening verhogen.

3 november 2014

Voor het eerst in vier jaar is de Nederlandse consumptie toegenomen. In augustus namen de uitgaven van consumenten toe met 1,5% in vergelijking met augustus 2013. Dit meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

In de maanden mei, juni en juli lagen de uitgaven van consumenten al op of niet iets boven het niveau van een jaar eerder. Na drie jaar van krimp lijkt de consumptie nu te stabiliseren en zelfs te groeien.

Geld voor woning

De grootste toename was met 6,6 procent het geld dat uitgegeven werd aan duurzame goederen, zoals kleding en de inrichting van het eigen huis. Aan diensten, waaraan consumenten ruim de helft van hun geld uitgeven, werd 0,9% meer besteed dan een jaar geleden. Tot de uitgaven aan diensten behoren de huur, de telefoonrekening en het betalen van verzekeringen.


Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.
Verplichte velden staan met een * aangegeven.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.