Geld lenen kost geld

Krediet.nl sponsort Epe Fietst Voor Water

10 november 2014

Voor het goede doel in 9 dagen 750 kilometer fietsen door Kenia. Dat is de opdracht waar de fietsers van Epe Fietst voor Water voor staan. Met hun sponsortocht zamelen ze geld in voor een goede drinkwatervoorziening in het dorp Maai Mahiu in Kenia. Krediet.nl is een van de enthousiaste sponsoren van de fietstocht.

Epe Fietst Voor Water is een initiatief van de Stichting Kenya Kinderen uit Epe. Al jaren ondersteunt de stichting een weeshuis in Maai Mahiu, een dorp in de Rift Valley in Kenia. Eerder beklommen ter ondersteuning van het weeshuis zeven mannen de Kilimanjaro, de hoogste berg van Afrika.

Geld voor drinkwatervoorziening

Ditmaal is het de beurt aan dertig fietsers. Begin 2015 zullen zij hun toch van 750 kilometer rijden. De inspanningen moeten geld opleveren om zowel het weeshuis als de rest van het dorp permanent van water te voorzien. Met een goede drinkwatervoorziening worden in inwoners geholpen bij het opbouwen van een goed bestaan in Maai Mahiu.

Krediet.nl enthousiast over sponsortocht

Volgens directeur van Krediet.nl René Koopman is iedereen bij Krediet.nl zeer begaan met de actie. "De initiatiefnemers hebben al jaren veel geld ingezameld (onder andere de Kilimanjaro beklommen!) en daarmee veel bereikt. Met deze nieuwe uitdaging wordt, hopen we, weer veel geld ingezameld. Ook voor Krediet.nl is geen uitdaging te groot. Wij wensen de deelnemers dan ook heel veel succes en zeker ook plezier in het schitterende Kenia.”

Meer informatie over de sponsortocht? Klik hier.

Moneyou stopt

Moneyou verdwijnt uit Nederland. Stap over naar een andere geldverstrekker

14 augustus 2020
Maximale rente omlaag naar 10 procent

Maximale kredietvergoeding per 10 augustus naar 10%

3 augustus 2020
Nationale Nederlanden stopt met Doorlopend Krediet

Nationale-Nederlanden stopt met Doorlopend Krediet

29 juni 2020

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen