Geld lenen kost geld

Online aankopen liever niet met dure creditcard

8 december 2014

Online betalen doen Nederlanders graag met iDeal. De creditcard is minder populair als betaalmiddel bij het webshoppen. Onderzoek in opdracht van International Card Services toonde dit aan.

90% van de Nederlanders doet online zijn of haar inkopen. Bijna iedereen heeft wel eens iets afgerekend met iDeal. Slechts een derde van de online shoppers kiest voor betalen met creditcard. Als reden voor deze keuze wordt genoemd dat iDeal makkelijk te gebruiken is en geen geld kost.

Gebruik creditcard is duur geldlenen

De extra kosten worden bij het gebruik van een creditcard juist genoemd als grootste nadeel. Daar komt nog eens bij dat een aankoop met iDeal direct betaald is. Een creditcard brengt meer risico met zich mee: op rood staan en rente betalen over het openstaande krediet.

Oversluiten creditcard naar doorlopend krediet

Rood staan op je creditcard rekening is duur. Creditcard maatschappijen hanteren vaak een extreem hoge rente. Heb je openstaand krediet op je creditcard lening? Dan kun je veel geld besparen door dit krediet over te sluiten naar een doorlopend krediet. Vraag direct een offerte bij ons aan!

Moneyou stopt

Moneyou verdwijnt uit Nederland. Stap over naar een andere geldverstrekker

14 augustus 2020
Maximale rente omlaag naar 10 procent

Maximale kredietvergoeding per 10 augustus naar 10%

3 augustus 2020
Nationale Nederlanden stopt met Doorlopend Krediet

Nationale-Nederlanden stopt met Doorlopend Krediet

29 juni 2020

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen