Let op! geld lenen kost geld

Online aankopen liever niet met dure creditcard

Betaal minder

Je lening verhogen zonder veel extra te betalen?

Vraag een offerte aan en wij rekenen de voordeligste optie voor je uit.

Of neem contact op met onze specialist op het gebied van lening verhogen.

8 december 2014

Online betalen doen Nederlanders graag met iDeal. De creditcard is minder populair als betaalmiddel bij het webshoppen. Onderzoek in opdracht van International Card Services toonde dit aan.

90% van de Nederlanders doet online zijn of haar inkopen. Bijna iedereen heeft wel eens iets afgerekend met iDeal. Slechts een derde van de online shoppers kiest voor betalen met creditcard. Als reden voor deze keuze wordt genoemd dat iDeal makkelijk te gebruiken is en geen geld kost.

Gebruik creditcard is duur geldlenen

De extra kosten worden bij het gebruik van een creditcard juist genoemd als grootste nadeel. Daar komt nog eens bij dat een aankoop met iDeal direct betaald is. Een creditcard brengt meer risico met zich mee: op rood staan en rente betalen over het openstaande krediet.

Oversluiten creditcard naar doorlopend krediet

Rood staan op je creditcard rekening is duur. Creditcard maatschappijen hanteren vaak een extreem hoge rente. Heb je openstaand krediet op je creditcard lening? Dan kun je veel geld besparen door dit krediet over te sluiten naar een doorlopend krediet. Vraag direct een offerte bij ons aan!


Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.
Verplichte velden staan met een * aangegeven.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.