Let op! geld lenen kost geld

Leningen samenvoegen is besparen door lage rente

Betaal minder

Je lening verhogen zonder veel extra te betalen?

Vraag een offerte aan en wij rekenen de voordeligste optie voor je uit.

Of neem contact op met onze specialist op het gebied van lening verhogen.

3 november 2015

Je geldzaken bijhouden. Voor veel mensen niet echt een hobby, maar je doet je best. Toch kan het ongemerkt gebeuren dat je meerdere leningen hebt lopen. Die leningen samenvoegen kan je veel geld besparen.

Misschien heb je er nog nooit bij stilgestaan. Maar wist je dat rood staan op je lopende rekening eigenlijk geld lenen is? De bank laat je geld gebruiken dat je zelf niet hebt. Daar betaal je rente voor. Die rente kan oplopen tot liefst 14%. Dat is duur lenen en zonde van je geld.

Dure lening oversluiten

Niet alleen rood staan kun je zien als geld lenen. Ook het krediet op je creditcard of kopen op afbetaling gelden als een soort lening. Met deze leningen loop je het risico tot 14% aan rente te betalen.

Gelukkig is geld besparen op een dure lening heel eenvoudig. Namelijk door het oversluiten van deze lening naar een kredietverstrekker waar je minder rente betaalt. En dankzij onze gratis oversluitservice is het ook nog eens zomaar geregeld.

Leningen samenvoegen

Heb je meerdere kleine leningen lopen? Dan kun je door het samenvoegen van deze leningen de looptijd verkorten of je maandlasten verlagen. Een hoger bedrag lenen betekent namelijk vaak een lagere rente dan je betaalt bij een klein bedrag lenen. Bijkomend voordeel: met één lening is je financiële administratie meteen een stuk overzichtelijker.

Profiteer van lage rente

Er is een extra reden om werk te maken van het oversluiten of samenvoegen van je leningen. De rente staat op dit moment nog altijd historisch laag. Een doorlopend krediet sluit je bijvoorbeeld al af vanaf 4,5% rente. Dat scheelt bijna 10% met de maximale rente voor rood staan of kopen op afbetaling.

Offerte leningen samenvoegen

Ook jij kunt besparen met het samenvoegen en oversluiten van je dure leningen. Via Krediet.nl is dat heel eenvoudig. Dien meteen een aanvraag in. Onze adviseurs rekenen voor je uit wat voor jou de voordeligste keuze is, en hoeveel je kunt besparen. Blijkt dat jij goedkoper kunt lenen? Dan regelen wij de rest. Doen dus!


Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.
Verplichte velden staan met een * aangegeven.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.