Let op! geld lenen kost geld

Persoonlijke lening oversluiten

De rente staat historisch laag, een goed moment dus om eens te bekijken of het loont om jouw huidige lening over te sluiten. Dat kan in de meeste gevallen behoorlijk veel voordeel opleveren.

Daarnaast zijn de huidige voorwaarden vaak beter dan de ‘oude’ voorwaarden. Je betaalt nu bijvoorbeeld geen boeterente meer als je versneld wilt inlossen.

Ook als je meerdere persoonlijke leningen hebt lopen, is het de moeite waard om je leningen over te sluiten naar één overzichtelijke lening.

Voor één grote lening betaal je namelijk minder rente dan voor meerdere kleine leningen.

Wat kost oversluiten?

Het oversluiten van jouw persoonlijke lening is kosteloos. De banken waar wij mee samenwerken rekenen geen boeterente meer bij het oversluiten van een lening en je betaalt geen afsluitkosten. Ook voor het advies door ons team met kredietadviseurs rekenen wij geen extra kosten.

Als blijkt dat het voordeliger is om jouw lening over te sluiten, dan hoef jij alleen maar je gegevens aan te leveren, wij regelen de rest.

Hoe werkt het?

Krediet.nl werkt samen met verschillende banken, die de laagste rentetarieven van Nederland aanbieden. Als je een offerte aanvraagt, gaan wij direct op zoek naar het aanbod dat het beste past bij jouw persoonlijke situatie. Jij doet de aanvraag, wij regelen de rest. Onze oversluitservice maakt het mogelijk om jouw bestaande lening sneller over te sluiten tegen betere voorwaarden.

Meerdere leningen samenvoegen

Als je meerdere leningen hebt afgesloten, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Het is lastig om dan nog overzicht te houden op je financiële situatie. Wanneer je alle lopende leningen samenvoegt tot een grote lening, zorgt dit in de meeste gevallen voor een lagere rente en een lager maandbedrag. Naast dit financiële voordeel zorgt het ook voor rust. Je hebt nog maar één lening, één maandbedrag, één rente bij één en dezelfde partij.

Doorlopend krediet omzetten

Het is ook mogelijk om een doorlopend krediet om te zetten naar een persoonlijke lening. Zodat je meer zekerheid hebt, omdat de rente, de looptijd en je maandlasten vast staan. Daarnaast kun je bij een persoonlijke lening, onder bepaalde voorwaarden, gebruik maken van fiscale voordelen.

Ook het oversluiten van een doorlopend krediet naar een persoonlijke lening is kosteloos via onze oversluitservice.

Extra geld lenen

Heb je meer geld nodig dan het huidige leenbedrag? Dan is het mogelijk om een hoger leenbedrag aan te vragen. Mits jouw persoonlijke en financiële situatie hiervoor toereikend is, uiteraard.  

Direct oversluiten

Wil je jouw bestaande persoonlijke lening oversluiten? Vraag dan online een offerte aan. Wij gaan direct voor je aan de slag.

Heb je behoefte aan persoonlijk advies? Bel dan naar ons team van kredietadviseurs op 0318 - 88 88 88. Zij helpen u graag.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Betrouwbaar gevonden door:

Erkend Hypotheekadviseur
NVF: Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs en -bemiddelaars
Kifid het financiële klachteninstituut
College bescherming persoonsgegevens

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.