Geld lenen kost geld

Persoonlijke Lening oversluiten

De rente staat historisch laag, een goed moment dus om eens te bekijken of het loont om jouw huidige Persoonlijke Lening over te sluiten. Dat kan in de meeste gevallen behoorlijk veel voordeel opleveren.

Voordelen van het oversluiten van je Persoonlijke Lening

Naast een lagere rente en totaalprijs zijn de huidige voorwaarden vaak beter dan de ‘oude’ voorwaarden. Je betaalt nu bijvoorbeeld geen boeterente meer als je versneld wilt inlossen.

Ook als je meerdere Persoonlijke Leningen hebt lopen, is het de moeite waard om je leningen over te sluiten naar één overzichtelijke lening. Voor één grote lening betaal je namelijk minder rente dan voor meerdere kleine leningen.

Wat kost oversluiten?

Het oversluiten van jouw Persoonlijke Lening is kosteloos. De banken waar wij mee samenwerken rekenen geen boeterente meer bij het oversluiten van een lening en je betaalt geen afsluitkosten. Ook voor het advies door ons team met kredietadviseurs rekenen wij geen extra kosten. Een ABN AMRO lening oversluiten, Rabobank lening oversluiten of ING lening oversluiten is zo gebeurd en geheel kosteloos.

Als blijkt dat het voordeliger is om jouw lening over te sluiten, dan hoef jij alleen maar je gegevens aan te leveren, wij regelen de rest.

Hoe werkt oversluiten?

Krediet.nl werkt samen met verschillende banken, die de laagste rentetarieven van Nederland aanbieden. Als je een offerte voor oversluiten aanvraagt, gaan wij direct op zoek naar het aanbod dat het best past bij jouw persoonlijke situatie. Jij doet de aanvraag, wij regelen de rest. Onze oversluitservice maakt het mogelijk om jouw bestaande lening sneller over te sluiten tegen betere voorwaarden.

Meerdere leningen samenvoegen

Als je meerdere leningen hebt afgesloten, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Het is lastig om dan nog overzicht te houden op je financiële situatie. Wanneer je alle lopende leningen samenvoegt tot één grote lening, dan zorgt dit in de meeste gevallen voor een lagere rente en een lager maandbedrag. Naast dit financiële voordeel zorgt het ook voor rust. Je hebt nog maar één lening, één maandbedrag, één rente bij één en dezelfde partij.

Doorlopend krediet omzetten

Ook mogelijk, is een Doorlopend Krediet omzetten naar een Persoonlijke Lening. Zodat je meer zekerheid hebt, omdat de rente, de looptijd en je maandlasten vast staan. Daarnaast kun je bij een Persoonlijke Lening, onder bepaalde voorwaarden, profiteren van fiscale voordelen.
Ook het oversluiten van een Doorlopend Krediet naar een Persoonlijke Lening is kosteloos via onze oversluitservice.

Extra geld lenen

Heb je meer geld nodig dan het huidige leenbedrag? Dan is het mogelijk om een hoger leenbedrag aan te vragen, mits jouw persoonlijke en financiële situatie hiervoor toereikend is, uiteraard.

Direct aanvragen

Direct oversluiten

Wil je jouw bestaande Persoonlijke Lening oversluiten? Vraag dan online een offerte aan. Wij gaan direct voor je aan de slag.

Heb je behoefte aan persoonlijk advies? Bel dan naar ons team van kredietadviseurs op 0318 - 88 88 88. Zij helpen je graag.

De actuele rentetarieven van een Persoonlijke Lening

Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 5,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen