Let op! geld lenen kost geld

Persoonlijke Lening oversluiten

Een lopende lening oversluiten levert in de meeste gevallen voordeel op. Zeker nu de rente historisch laag staat. Als je ooit een persoonlijke lening hebt afgesloten is het goed om te bekijken of je na oversluiting voordeliger uit bent. Grote kans dat dat zo is. Maar misschien heb je wel meerdere persoonlijke leningen en loont het om ze over te sluiten naar een overzichtelijke lening. Voor een grote lening betaal je een lager rentetarief dan voor meerdere kleine leningen.

Lagere maandlasten, kortere looptijd

 Wil je de historisch lage rente vastzetten? Sluit dan je persoonlijke lening over naar een persoonlijke lening bij Krediet.nl. Heb je meerdere kleine persoonlijke leningen? Sluit ze dan over naar één persoonlijke lening met het gunstige lage rentetarief bij ons. Na het oversluiten van je lopende persoonlijke lening zijn je maandlasten lager dankzij de lagere rente of is de looptijd korter. Je start direct met besparen.

Nieuwe gunstige voorwaarden

De meeste voorwaarden die aan leningen zijn gekoppeld zijn ook gunstiger geworden in vergelijking met je huidige “oude” voorwaarden. Je lening oversluiten kan eenvoudig en makkelijk online. Tegenwoordig hoef je geen boeterente meer te betalen dus niets staat een lening oversluiten in de weg. Je kunt bij ons gebruik maken van de gratis oversluitservice. Je ziet direct hoeveel geld je kunt besparen en wij regelen het voor je. Je kunt natuurlijk ook eerst een vrijblijvende offerte aanvragen en dan sturen wij jou een mooi voorstel.

Afspraak met adviseur

Wil je eerst meer advies? Neem dan contact op met onze adviseurs. Zij helpen je de best passende lening af te sluiten. 

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Betrouwbaar gevonden door:

Erkend Hypotheekadviseur
NVF: Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs en -bemiddelaars
Kifid het financiële klachteninstituut
College bescherming persoonsgegevens

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.