Geld lenen kost geld

Persoonlijke lening oversluiten

Als je de rente van jouw lopende lening vergelijkt met de actuele rentes, zie je misschien dat er leningen zijn waar de rente lager is. Goed om te weten dat je jouw lening meestal kosteloos kunt oversluiten. Je krijgt dan een nieuwe lening met een lagere rente en je oude lening wordt afgelost. Het maakt daarbij niet uit bij welke kredietverstrekker die lening liep.

Vergelijk het aanbod met je huidige lening(en) en ontdek hoeveel je kunt besparen!

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening.

 

Lening oversluiten

  • Vaste rente vanaf 6,6%
  • Lagere maandlast of kortere looptijd
  • Meer inzicht in financiële situatie
  • Boetevrij extra aflossen

Voordelen van het oversluiten van je persoonlijke lening

Wat zijn de voordelen van het oversluiten van je persoonlijke lening?

  1. Als je een persoonlijke lening afsluit met een lagere rente, wordt jouw lening met de hogere rente meteen afgelost.
  2. Je krijgt een lening met een lagere rente. Daardoor dalen jouw kosten. Dat zie je terug in een lager maandbedrag of in een kortere looptijd. Wat voor jou de beste keuze is, bespreek je met de adviseur van Krediet.nl. Maar hoe dan ook ga je besparen op je kosten.
  3. Het gebeurt regelmatig dat niet alleen de rente lager is, maar dat je nieuwe lening ook betere voorwaarden heeft dan je oude lening. Dat is dan mooi meegenomen.
  4. Je nieuwe lening mag je mag op ieder moment kosteloos extra aflossen. Zie je op een gegeven moment dat lenen weer goedkoper is geworden omdat overal de rente is gedaald? Dan kun je opnieuw oversluiten bij Krediet.nl. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd zo voordelig mogelijk geld leent. 

Wat kost oversluiten?

Krediet.nl brengt geen kosten in rekening voor het oversluiten van je huidige lening. Ook voor bemiddeling en advies betaal je ons niet. De enige kosten voor de nieuwe lening bestaan uit rente en aflossing. Een ABN AMRO lening oversluitenRabobank lening oversluiten of ING lening oversluiten is daarom zo gebeurd en is geheel kosteloos.

Hoeveel je betaalt voor je nieuwe persoonlijke lening hangt af van het leenbedrag, de rente en de looptijd. Je weet vooraf hoeveel je gaat betalen.

Hoe werkt oversluiten?

Je huidige lening oversluiten kan bij ons heel eenvoudig. Vraag online een offerte aan en geef bij bestedingsdoel aan: lening oversluiten. Wij zoeken dan uit welke kredietverstrekker jou de laagste rente biedt. Als jij met ons voorstel akkoord gaat, maken wij de nieuwe lening voor je in orde en lossen we je oude lening af.

Onze oversluitservice maakt het mogelijk om jouw bestaande lening snel over te sluiten, vaak tegen betere voorwaarden. Krediet.nl werkt samen met verschillende banken die de laagste rentetarieven van Nederland aanbieden.

Meerdere leningen samenvoegen

Als je meerdere leningen hebt afgesloten ben je meestal duur uit omdat je dan per lening vaak de hoogste rente betaalt. Bovendien is het lastig om met meerdere kredieten nog overzicht te houden op je financiële situatie. Wat je dan kunt doen is alle lopende leningen samenvoegen tot één grote lening. In de meeste gevallen heb je dan een lagere rente en een lager maandbedrag. 

Naast dit financiële voordeel zorgt het ook voor rust als je leningen samenvoegt. Je hebt nog maar één lening, één maandbedrag, en één rentetarief bij één en dezelfde partij.

Het is soms ook mogelijk om je hypotheek en persoonlijke lening samen te voegen, maar het is aan jouw hypotheekverstrekker om daarover te beslissen. Laat wel uitrekenen of je dan echt voordelig uit bent. De rente op je hypotheek is misschien wat lager, maar de looptijd van een hypotheek is een stuk langer. Al die jaren betaal je rentekosten. Daardoor kun je in totaal meer kwijt zijn dan wanneer je de lening niet met je hypotheek samenvoegt. 

Je kunt altijd met een van onze kredietadviseurs overleggen over de voor- en nadelen van het samenvoegen van leningen.

Doorlopend krediet omzetten

Heb je een doorlopend krediet? Dan staat de rente niet vast. Je weet daardoor nooit precies hoe hoog de kosten van je krediet zijn, want de rente kan stijgen of dalen. Merk je dat de rente aan het stijgen is? Of wil je liever zekerheid over je kosten en je looptijd? Dan kun je misschien het beste je doorlopend krediet omzetten naar een persoonlijke lening.

Extra geld lenen

Heb je een lening afgesloten en wil je graag extra geld lenen? Wij gaan voor je na hoe je dat zo voordelig mogelijk kunt doen. Als wij een kredietverstrekker vinden die een lagere rente biedt, kun je het beste de complete lening oversluiten. Heeft jouw huidige lening juist de laagste rente? Dan behoud je die lening en gaan we voor het extra bedrag na waar je dat het voordeligst apart kunt lenen.

Wij rekenen uit met welke oplossing jij het voordeligst uit bent. 

Direct oversluiten

Wil je je lening oversluiten? Dan kan dat direct. Vraag online een offerte aan en wij regelen de rest. Dankzij onze oversluitservice kunnen wij snel jouw bestaande, dure lening oversluiten. Dat is altijd kosteloos. Kom dus in actie en zorg direct voor lagere maandlasten.

De actuele rentetarieven van een persoonlijke lening

Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen