Geld lenen kost geld

Bestaande lening verhogen

Ken je deze situatie? Dat je geld nodig hebt, maar eigenlijk al een lening hebt. Moet je deze lening dan verhogen of moet je in plaats van verhogen juist een andere lening afsluiten die goedkoper is? Vaak is je lening verhogen de beste én voordeligste optie.

Je lening verhogen als klant bij Krediet.nl

Je hebt al een lening bij Krediet.nl. Dan zoeken wij voor je uit hoe je deze lening kunt verhogen. Voordelig en passend bij je persoonlijke situatie natuurlijk. Vul snel je gegevens in en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Wij doen je een passend voorstel om je huidige lening te verhogen en wellicht goedkoper te maken!


Geen klant bij Krediet.nl?

Heb je je huidige lening niet via Krediet.nl afgesloten? Ook dan kunnen wij je helpen bij het verhogen van je lening. Een onderdeel van het verhogen van je lening zal dan het oversluiten van je huidige lening zijn. Benieuwd wat dat voor jou betekent? Vul via onze oversluitservice je gegevens in en ontdek wat je huidige lening bij Krediet.nl kost.

Als je vervolgens een offerteaanvraag indient, zullen onze adviseurs je een passend voorstel doen voor het verhogen van je lening. Zodat jij ook met een hoger leenbedrag de lening hebt die het best past bij je persoonlijke situatie. Mét de beste rente en voorwaarden.

Offerte aanvragen voor het verhogen van een lening

Natuurlijk kun je ook meteen een offerte aanvragen voor het verhogen van je lening. Vul hieronder het totale leenbedrag in en vraag een offerte aan. 


Wat voor soort lening heb je?

  • Persoonlijke Lening
  • Doorlopend krediet
  • Creditcard met een limiet
  • Rood staan op de betaalrekening
  • Kopen op afbetaling via Wehkamp of Neckermann

Persoonlijke Lening verhogen

Bij het verhogen van de Persoonlijke Lening kan er boeterente in rekening worden gebracht. Dit is maximaal 1%. Hier staat tegenover dat door het kredietbedrag te verhogen, de rente vaak lager wordt. De boeterente verdien je dan ook snel terug na het verhogen van de lening. Een lening via Krediet.nl is voordeliger dan rechtstreeks bij de grote banken. Vraag een offerte aan, dan rekenen wij uit hoe je je lening voordelig kunt verhogen. 

Doorlopend Krediet verhogen

Heb je een Doorlopend Krediet? Deze lening kun je altijd boetevrij verhogen. En verlagen! Als je extra geld wilt lenen, is het altijd verstandig om te onderzoeken of het voordeliger kan door het Doorlopend Krediet over te sluiten. Wil je het krediet verhogen? Vraag een offerte aan voor een vrijblijvend advies.

Lening verhogen in het geval van een creditcard, rood staan en overige leningen

Veel mensen realiseren zich niet dat het gebruikmaken van een creditcardlimiet, rood staan en kopen op afbetaling bij bijvoorbeeld Wehkamp of Neckermann ook een vorm van lenen is. Maak je daar op dit moment gebruik van en sta je op het punt om één van deze leningen te verhogen? Overleg dan met de adviseurs van Krediet.nl. Deze leningen kennen de hoogste rentes van ca. 14%. Dat kan beslist voordeliger!

Voordelen van oversluiten en het leenbedrag verhogen:

  • de nieuwe lening is voordeliger
  • je profiteert van lagere rente en/of kortere looptijd
  • leningen samenvoegen geeft overzicht
  • leningen samenvoegen: 1 incasso per maand
  • leningen samenvoegen: 1 contactpersoon

Betaal minder

Neem contact op of dien een aanvraag in. Binnen 24 uur ontvang je een uitstekend voorstel. 

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1158 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Trustpilot rating

Het was duidelijk via mail , maar ook nog telefonisch wordt je uitgelegd van wat er gaat gebeuren. Dit alles was zeer vriendelijk. Alle vragen werden netjes beantwoord. En ze hebben een snelle afhandeling als ze de nodige papieren hebben gekregen. Zeer tevreden.

Cor Bults 3 dagen geleden
Trustpilot rating

Zeer vriendelijk,meedenkend en snel geregeld Zeer goede service !

Wendy droog 5 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,9% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen