Geld lenen kost geld

Persoonlijke lening

Vergelijk, vind en sluit de voordeligste lening af

vanaf

5,4%

arrow

1206 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Wat is een persoonlijke lening?

Een persoonlijke lening is de meest geschikte manier om een specifieke uitgave te financieren. Een nieuwe keuken, een andere auto of zonnepanelen, bijvoorbeeld. De voordelen? Overzicht en duidelijkheid. Want je weet precies hoeveel je per maand betaalt, wanneer de lening is afbetaald en hoeveel je in totaal aan kosten kwijt bent.

Met een persoonlijke lening krijg je in één keer een bedrag op je rekening gestort waarmee je direct de gewenste aankoop kunt doen. De rente op een persoonlijke lening staat voor de hele looptijd vast. Ook is met je afgesproken binnen hoeveel maanden je de lening aflost. Je kunt een persoonlijke lening afsluiten met een looptijd tussen de 12 en 120 maanden. In sommige gevallen is het mogelijk een persoonlijke lening 180 maanden af te sluiten.

Omdat rente en looptijd vaststaan, is exact berekend wat je totale kosten zijn en hoe hoog je maandbedrag is. Heb je eens een financiële meevaller? Dan kun je altijd boetevrij extra aflossen op je persoonlijke krediet. Je looptijd wordt dan korter. 

Wij adviseren je kosteloos over een persoonlijke lening die bij je past.

Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan.

Persoonlijke lening
  • Vaste rente vanaf 5,4%
  • Boetevrij extra aflossen
  • Eenmalig een vast bedrag lenen
  • Vaste rente en looptijd
  • Vaste maandelijkse kosten

Persoonlijke lening aanvragen, hoe werkt het?

Je kunt een lening afsluiten als je over een vast inkomen beschikt en als je tussen de 21 en 74 jaar oud bent. Je leenbedrag moet passen bij je leendoel. Je wordt daarom altijd vooraf gebeld door een van onze adviseurs. Hij kijkt samen met jou naar je persoonlijke en financiële situatie en vraagt expliciet naar jouw wensen. Op basis daarvan komt er een advies. Ga je akkoord dan staat het geld binnen 2 dagen op je rekening.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Veelgestelde vragen over persoonlijke lening

Meer weten over een geld lenen via een persoonlijke lening? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Bekijk dan ons complete overzicht met veelgestelde vragen over geld lenen.

Meer over persoonlijke lening

Kosten persoonlijke lening

De rente op je persoonlijke lening bepaalt grotendeels wat je aan kosten kwijt bent. Die rente hangt onder meer af van je leenbedrag. Een groot leenbedrag kent doorgaans een lagere rente dan een klein leenbedrag. 

Daarnaast is de looptijd van je persoonlijke lening van belang. Met een korte looptijd is je rente lager. De totale kosten van je persoonlijke lening vallen dan ook lager uit. Maar met een korte looptijd betaal je iedere maand een hoger bedrag aan aflossing. Daardoor zijn je maandlasten wel wat hoger. Wij adviseren je graag, zodat je een goede balans hebt tussen je maandbedrag en de totale kosten van je persoonlijke krediet.

Hieronder kun je nagaan hoe hoog bij een persoonlijke lening de rente en je totale kosten zijn bij verschillende leenbedragen en verschillende looptijden.

Persoonlijke lening oversluiten

Heb je een persoonlijke lening afgesloten in een periode dat de rente hoger was? Dan ben je onnodig duur uit. Gelukkig kun je tegenwoordig de meeste leningen boetevrij aflossen. Als je je huidige persoonlijke lening oversluit, krijg je een nieuwe lening waarmee je de oude lening aflost. Je profiteert van een lagere rente en je maandlasten gaan omlaag. 

Rood staan, een koop op afbetaling, een creditcardschuld, een private leasecontract etcetera: het zijn allemaal vormen van krediet, waarvoor je vaak een hoge rente betaalt. Je kunt al die kleine leningen samenvoegen in één persoonlijke lening met een veel lagere rente. Dan heb je lagere maandlasten en een beter overzicht over je financiën. 

Persoonlijke lening aanvragen bij Krediet.nl

Een persoonlijke lening aanvragen bij Krediet.nl is heel eenvoudig. Je hoeft niet met allerlei paperassen naar de bank, maar regelt het online vanuit je luie stoel. Je ziet direct welke gegevens van je gevraagd worden en kunt documenten gemakkelijk uploaden. Bij online een lening aanvragen zijn de kosten lager en verloopt de afhandeling sneller. 

Nieuwsgierig naar je mogelijkheden? Vraag direct online en vrijblijvend een persoonlijke lening aan. Liever eerst overleggen? Neem dan contact op via 0318 – 88 88 88.

Offerte aanvragen

Actuele rentetarieven persoonlijke lening

De rente op een persoonlijke lening verandert niet gedurende de looptijd. Je kunt dus niet verrast worden door een plotselinge rentestijging en hogere kosten. Gebruik je de persoonlijke lening voor woningverbetering zoals een lening voor zonnepanelen? Dan is de rente vaak fiscaal aftrekbaar. Je hebt dan een belastingvoordeel waardoor je lening nog goedkoper is. 

De ene kredietverstrekker rekent een lagere rente dan de andere. Ben je op zoek naar de goedkoopste persoonlijke lening? Je kunt per kredietverstrekker de rente vergelijken en nagaan wat je aan kosten kwijt bent. De verschillen in rente zijn vaak toe te schrijven aan een verschil in voorwaarden. Ga daarom niet zomaar voor de goedkoopste persoonlijke lening, maar laat je altijd adviseren zodat ook de voorwaarden bij je passen.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1206 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Trustpilot rating

Er werden duidelijk instructies gegeven hoe de aanvraag in zijn werk gaat. Verder was er een proactieve houding van de medewerkers wat het tot een nog prettiger gesprek deed voldoen.

Klant 4 dagen geleden
Trustpilot rating

M I 5 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 5,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen