Geld lenen kost geld

Lening 40.000 euro

Je hebt de knoop doorgehakt en gaat 40.000 euro lenen. Voor een verbouwing, een elektrische auto of om het bedrag rond te krijgen voor een recreatiewoning. Stap dan niet kritiekloos naar je eigen bank, maar kijk eerst verder. Want bij Krediet.nl kun je 40.000 euro lenen tegen een lagere rente en betere voorwaarden. Je hebt bovendien een persoonlijk adviseur die ook na het afsluiten voor je klaar staat. Laat je overtuigen en vraag vrijblijvend een offerte aan bij Krediet.nl.

Vergelijk, vind en sluit de voordeligste lening van 40.000 euro af!

vanaf

6,5%

1348 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.8 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

€ 40.000,- lenen

Wat wil je weten voordat je een lening van 40.000 euro afsluit? Ten eerste: kan ik dat bedrag lenen, ten tweede wat kost 40.000 euro lenen en ten derde: welke lening is in mijn situatie het best?

Of je 40.000 euro kunt lenen is afhankelijk van je financiële en persoonlijke situatie. Hoe hoog is het (gezamenlijke) inkomen, welke betalingsverplichtingen heb je, en ben je nog andere leningen aan het afbetalen? Maar ook: heb je een huurhuis of een koopwoning? Heb je kinderen en een auto? Het totaalplaatje bepaalt je kredietmogelijkheden.

Dan: wat kost 40.000 euro lenen? Je moet je leenbedrag aflossen en betaalt daar rente over. Het rentetarief en de periode dat je aan het aflossen bent bepalen daarom wat de lening van 40.000 euro kost. Vraag daarom altijd aan Krediet.nl wie de laagste rente heeft en wat een bepaalde looptijd betekent voor je kosten.

Je kunt kiezen tussen twee leenvormen als je 40.000 euro wilt lenen. Een persoonlijke lening van 40.000 euro is geschikt als dat het bedrag is dat nodig hebt voor een bepaalde uitgave. De voordelen zijn zekerheid en duidelijkheid, want je rente en de looptijd staan vast. Je weet daarom vooraf hoeveel je per maand betaalt, hoe lang je moet aflossen en hoe hoog de totale kosten zijn. 

Je kunt ook 40.000 euro lenen met een doorlopend krediet. Daarmee heb je geld achter de hand waar je over kunt beschikken zodra dat nodig is. Tot een bepaalde kredietlimiet mag je geld opnemen en je betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. De rente is variabel waardoor je kosten vooraf niet vaststaan. Afgeloste bedragen kun je opnieuw opnemen, maar als je dat steeds doet, kunnen je kosten hard oplopen.

Omdat consumenten hoge kosten kunnen krijgen en soms niet meer van het krediet afkomen, zijn de meeste kredietverstrekkers gestopt met het doorlopend krediet. Bij Krediet.nl kun je alleen nog een doorlopend krediet afsluiten met een looptijd van twee jaar. Daarna wordt het een persoonlijke lening die je maandelijks aflost. Afgeloste bedragen kun je niet opnieuw opnemen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Meer over 40.000 euro lenen

Online 40.000 euro lenen

Een lening van 40.000 euro kun je bij Krediet.nl gewoon online aanvragen. Het digitale proces staat namelijk zorgvuldigheid niet in de weg. Want in een persoonlijk gesprek met een gespecialiseerde kredietadviseur bespreek je alle aspecten van de lening en de gevolgen voor jouw financiën. Daar nemen we de tijd voor.

Door de online aanvraag kun je snel 40.000 euro lenen. De aanvraag indienen, documenten uploaden en de offerte ondertekenen, gebeurt volledig digitaal. De bank kan dan al binnen een paar dagen akkoord gaan en het geld naar je overmaken. En jij krijgt een lagere rente want door de online afhandeling zijn er minder mensen en bankgebouwen nodig en zijn de kosten voor de bank laag.

Online 40.000 euro lenen bij Krediet.nl is volledig betrouwbaar en veilig. Onze kredietverstrekkers werken volgens de strikte richtlijnen van de AFM, staan onder toezicht en hanteren de leennormen van de Vereniging Financieringsmaatschappijen Nederland (VFN).

Waarvoor 40.000 euro lenen?

Wil je je huis verduurzamen en de meter op nul krijgen? Je vertrouwde woning met een verbouwing geschikt maken voor een nieuwe levensfase? Een elektrische auto financieren. Of het ontbrekende bedrag lenen voor de aanschaf van een chalet? Wat je leendoel ook is, wij zorgen ervoor dat je lening van 40.000 euro verantwoord is. 

Misschien heb je in het verleden een of meerdere leningen afgesloten. Grote kans dat je dan vastzit aan een hogere rente. Vraag ons wat het aan maandlasten scheelt als je je dure lening oversluit of samenvoegt en zo een krediet krijgt met een lage rente. 

Lenen via Krediet.nl

Waarom zou je kiezen voor Krediet.nl als je 40.000 euro wilt lenen? Allereerst is dat omdat wij toegang hebben tot een uitgebreid aanbod aan leningen van verschillende kredietverstrekkers in Nederland. We kunnen daardoor altijd de meest geschikte en voordeligste lening van 40000 voor jou selecteren. 

Ten tweede adviseren we je altijd over de lening die past bij jouw wensen. Wil je vastigheid of flexibiliteit? Ga je voor lage maandlasten of voor lage totaalkosten? Leen je geld voor een concrete uitgave of wil je een tijd wat meer financiële armslag? En wil je een verzekering voor als je overlijdt of arbeidsongeschikt wordt?

Van jouw wensen hangt af welke lening van 40.000 euro we adviseren en bij welke kredietverstrekker je het beste uit bent. Voor het advies en het afsluiten brengen we niets in rekening.

Lening aanvragen, hoe werkt het?

Stap 1 – Op het aanvraagformulier zie je vragen staan over je leendoel en je financiële en persoonlijke situatie. Die informatie hebben wij nodig om de meest geschikte lening te selecteren en direct een offerte aan te vragen. Die krijgen vaak al binnen een uur van de kredietverstrekker.

Stap 2 – Wij nemen contact met je op voor een adviesgesprek. Dan bespreken we welke lening we voor jou gekozen hebben en waarom die volgens ons het beste bij je past. We geven je een kostenberekening en vragen naar aanvullende wensen. Eventueel passen we de offerte nog aan zodat jij volmondig ja kunt zeggen tegen ons voorstel.

Stap 3 – Na het adviesgesprek ontvang je de uitgewerkte offerte in je mailbox. Er zijn dan nog een aantal documenten nodig om de aanvraag compleet te maken zoals kopieën van je legitimatiebewijs en je loonstrook. Die kun je uploaden in jouw persoonlijke en beveiligde online omgeving samen met de digitaal ondertekenende offerte.

Stap 4 – De laatste stap is een controle van de gegevens die je hebt aangeleverd en een kredietcheck bij het bkr in Tiel. Is alles in orde, dan geeft de kredietverstrekker een akkoord en wordt het geld direct naar je overgemaakt. Binnen twee dagen kan het hele proces rond zijn en kun jij je plannen verwezenlijken.

Goedkoopste lening van 40.000

Ga je 40.000 euro lenen, dan heeft dat uiteraard gevolgen voor je financiën. Wij willen de kosten van je lening zo laag mogelijk houden en gaan daarom altijd op zoek naar de lening met de laagste rente. Gebruik je het geld voor woningverbetering? Dan is de rente fiscaal aftrekbaar, wat je lening van 40000 weer wat goedkoper maakt.

Verder adviseren we je over de looptijd, want ook die is bepalend voor je maandlasten en voor je totale kosten. Met een korte looptijd los je per maand meer af. Je hebt dan wat hogere maandlasten, maar bent eerder van je lening af. Daardoor zijn je totaalkosten lager. Met een lange looptijd zijn je maandlasten juist lager, maar betaal je in totaal meer aan kosten. 

Bij Krediet.nl kies je zelf wat voor jou de goede balans is tussen maandlasten en totale kosten. Wij laten zien wat het verschil in kosten is bij een lening van 40.000 euro met een looptijd van 10 jaar, 5 jaar of 15 jaar. 

Misschien ga je 40.000 euro lenen voor woningverbetering? Dan wordt de financiering goedkoper omdat de rente fiscaal aftrekbaar. Je moet dan wel een persoonlijke lening hebben, met een doorlopend krediet is die aftrekmogelijkheid er niet. 

Verder bespaar je op je kosten door tussentijds boetevrij extra af te lossen. Je maandlasten blijven dan gelijk maar de looptijd wordt korter. Je bent eerder klaar met aflossen en daardoor ben je minder kwijt aan je lening. 

Als je de goedkoopste lening van 40000 euro wilt, vraag dan een offerte aan.

Ander bedrag lenen?

Krediet.nl werkt samen met verschillende kredietverstrekkers. De een biedt de laagste rente bij hoge leenbedragen, de ander bij lage. Wij vinden dus altijd de goedkoopste lening, hoe hoog je lening ook is. En wat je bestedingsdoel ook is, wij zitten klaar om je te helpen aan de juiste financiering.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1348 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.8 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Mijn vrouw heeft hier gevraagd om een lening ruim onder de 10.000 euro. Zij is volledig werkzaam als docent, en ik ben gepensioneerd. Dus krijgen we GEEN lening omdat ik over de 70 ben. Afgeschreven dus te oud. Terwijl onze inkomsten goed zijn, en we die lening terug kunnen betalen. Hoe gek kan het gaan.

Joop Coenraads 4 dagen geleden
Trustpilot rating

Goed service

Sen 12 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen