Geld lenen kost geld

Geld lenen bij Rabobank

Vergelijk Rabobank met andere kredietverstrekkers en sluit de voordeligste lening af

vanaf

6,5%

1348 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.8 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Lening van Rabobank

Rabobank is een grote bank in Nederland waar je ook terecht kunt voor een persoonlijke lening. Maar ben je bij die bank ook het beste uit? Bij Krediet.nl vind je leningen met een lagere rente en vaak ook betere voorwaarden. Vergelijk de rente en ander productkenmerken van een Rabobank lening met andere aanbieders in de markt, zodat je uiteindelijk leent tegen de laagste rente en beste voorwaarden. 

Rabobank lening vergelijken

Rabobank biedt persoonlijke leningen aan voor verschillende leendoelen. Vergelijken we deze leningen met andere kredietverstrekkers, dan valt al snel op dat je bij Rabobank duurder uit bent en minder mogelijkheden hebt. Waar zitten de verschillen?

Rente Rabobank

Krediet.nl werkt met verschillende kredietverstrekkers die vaak een veel lagere rente aanbieden dan Rabobank. Een grote bank zoals Rabobank heeft nu eenmaal hoge kosten omdat zij meer personeel en grote kantoorpanden hebben. De kosten van kredietverstrekkers waar wij mee samenwerken liggen lager, want we handelen alles online en sterk geautomatiseerd af. En lagere kosten betekent een lagere rente. Je kunt bij ons de rente van alle leningen vergelijken met Rabobank.

Leningen vergelijken

Productaanbod Rabobank

Het productaanbod van Rabobank bestaat uit een Persoonlijke Lening, Duurzaamheidslening en een Verbouwingslening.

De Rabobank verbouwingslening is te krijgen tegen een rente van 4,50% en is alleen mogelijk als je een Rabobankhypotheek hebt. Bij Krediet.nl is iedereen welkom om geld te lenen voor een verbouwing. Je leent al voor een verbouwing vanaf 6,5%.

Voor een Doorlopend Krediet kan je bij Rabobank helaas niet terecht. Ben je op zoek naar een Doorlopend Krediet, wij bieden deze via andere kredietverstrekkers nog wel aan.

Geld lenen kan bij Rabobank tot 68 jaar. Ben je boven de 68 en op zoek naar een lening, Krediet.nl biedt via andere kredietverstrekkers speciale leningen voor senioren tot 81 jaar.

Productkenmerken

Maximaal leenbedrag: Bij Rabobank kun je maximaal 50.000 euro lenen. Via Krediet.nl kun je bij andere kredietverstrekkers een lening afsluiten tot 150.000 euro als je financiële en persoonlijke situatie dat toestaat.

Looptijd: Leningen bij Rabobank moet je binnen 5 of 10 jaar hebben afgelost. Er zijn ook leningen met een langere looptijd af te sluiten via Krediet.nl, een persoonlijke lening zelfs tot 180 maanden. Je maandlasten zijn dan lager.

Boetevrij exra aflossen: Boetevrij extra aflossen is zowel bij Rabobank als bij andere leningen via Krediet.nl mogelijk.

Overlijdensrisicoverzekering: Bij Rabobank krijg je een overlijdensrisicoverzekering bij je lening. Een overlijdensrisicoverzekering maakt de lening bij Rabobank wel een stuk duurder. Bij Krediet.nl bespreken we vooraf of zo’n verzekering nodig is. Wil je dat je schuld wordt kwijtgescholden als je overlijdt? Dan kun je apart een overlijdensrisicoverzekering afsluiten die maar een paar euro per maand kost.

Geld lenen via Krediet.nl

Klop bij Krediet.nl aan als je wilt weten waar je de lening afsluit met de laagst mogelijke rente en de voorwaarden die het best passen bij jouw wensen en mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat je lening verantwoord is en binnen je budget past. Je wordt altijd vooraf persoonlijk geadviseerd en we leggen je precies uit wat je kunt verwachten aan kosten.

Vraag vrijlijvend een offerte aan bij ons aan om te bekijken wat je mogelijkheden zijn.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Lening aanvragen, hoe werkt het?

De beste lening vinden die haarfijn aansluit op jouw situatie en tegen een lage rente, dat is best lastig. Wij helpen je daarbij. Onze adviseurs geven je altijd kosteloos een persoonlijk advies.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Veelgestelde vragen over geld lenen

Meer weten over een geld lenen? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Bekijk dan ons complete overzicht met veelgestelde vragen over geld lenen.

Kan ik geld lenen als ik rood sta?

Ja, ook als je rood staat kun je mogelijk een lening afsluiten bij Krediet.nl. Wel valt je maximale leenbedrag lager uit door de roodstand. En uiteraard moet je inkomen hoog genoeg zijn om de maandlasten van je lening te kunnen betalen. Heb je door betalingsachterstanden een negatieve bkr-registratie? Dan kun je geen lening afsluiten bij Krediet.nl.

Bedenk dat rood staan duur is. Het is vaak voordeliger om met een persoonlijke lening de roodstand op te heffen. Ook kun je andere kleine, dure kredieten of een koop op afbetaling samenvoegen in een voordeligere persoonlijke lening.

Wanneer kan ik geen lening aanvragen?

Een geldverstrekker moet erop kunnen vertrouwen dat jij de maandlasten van je lening gedurende de hele looptijd kunt betalen en dat je je lening helemaal aflost. Daarom kijkt de bank naar het risico dat je de lening niet kunt betalen. Dat kan afhangen van je inkomen, je schulden, je woonsituatie of je recht om in Nederland te verblijven. 

Lees meer

Wat is een persoonlijke lening?

Een persoonlijke lening is een lening voor een privé-uitgave. De lening heeft een vaste rente en een vaste looptijd. Je krijgt het volledige leenbedrag in één keer op je rekening gestort. Daarna los je het leenbedrag stap voor stap af in een aantal maanden: de looptijd. Ook betaal je rente over de lening. Het maandbedrag blijft steeds gelijk en bestaat uit rente plus aflossing. Afgeloste bedragen kun je niet opnieuw opnemen. Wel mag je de lening boetevrij extra aflossen

Lees meer

Persoonlijke lening of doorlopend krediet?

Wanneer zou je voor een uitgave een persoonlijke lening moeten afsluiten en wanneer een doorlopend krediet? Eerlijk gezegd is die keuze er bij de meeste geldverstrekkers niet meer. Doorlopende kredieten worden niet meer aangeboden omdat ze te risicovol zijn. Wel kun je bij Krediet.nl nog een lening krijgen die jou een paar jaar de voordelen van een doorlopend krediet geven. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Er zijn nogal wat verschillen tussen een persoonlijke lening en een doorlopend krediet

Lees meer

Meer informatie over Rabobank lening

Hoeveel kan ik lenen bij Rabobank?

Het maximale leenbedrag bij Rabobank is 50.000 euro. Heb je een grotere uitgave voor ogen, bijvoorbeeld voor een ingrijpende verbouwing of een chalet? Bij Krediet.nl kun je tot 150.000 euro lenen. Dit is uiteraard wel afhankelijk van je leencapaciteit. Meer lenen dus bij Krediet.nl en tegen een lagere rente. Vraag ons naar je mogelijkheden en vergelijk de kosten.

Rente Rabobank lening

Uit onderzoek is gebleken dat je bij Rabobank tot 64 procent meer aan rente kwijt kunt zijn dan bij de voordeligste kredietverstrekker waar Krediet.nl mee samenwerkt. Zowel bij de lagere als bij de hogere leenbedragen ben je bij Krediet.nl voordeliger uit. Overtuig jezelf door de rente te vergelijken van onze verschillende kredietverstrekkers.

Voordelen van geld lenen via Krediet.nl

Rente check

Krediet.nl houdt ook na het afsluiten van de lening in de gaten of je de scherpste rente hebt tijdens de looptijd. In bepaalde gevallen sturen wij een melding dat je een mogelijkheid hebt op lagere maandlasten. En uiteraard kun je ons altijd zelf vragen of je goed zit bij je huidige kredietverstrekker. Dat kan bij Rabobank niet, want die biedt alleen zijn eigen leningen aan.

Leenbedrag verhogen

Heb je een lening en wil je het leenbedrag verhogen? Dan kun je bij Krediet.nl opnieuw laten nagaan bij wie je het voordeligst uit bent. Bij Rabobank blijf je vastzitten aan hun eigen leningen.

Lening oversluiten

Heb je een Persoonlijke Lening met een hoge rente? Bij Krediet.nl kun je die lening eenvoudig oversluiten naar de kredietverstrekker met de laagste rente. Rabobank biedt alleen zijn eigen leningen aan.

Digitaal ondertekenen van een offerte

Bij Krediet.nl kun je kiezen hoe je de offerte ondertekent: handmatig of digitaal. Digitaal ondertekenen loopt via iDIN. iDIN is een nieuwe dienst van de Nederlandse banken waarmee je je identificeert via je eigen bank. Door Rabobank wordt deze dienst nog niet aangeboden.

Eigen aanspreekpunt

Bij Krediet.nl wordt je altijd persoonlijk geadviseerd voordat je de lening afsluit. Deze adviseur blijft jouw aanspreekpunt gedurende de hele looptijd. Heb je vragen of wil je iets aanpassen? Dan kent hij je geschiedenis en kan hij je beter en persoonlijker adviseren. Bij Rabobank heb je geen vaste adviseur en moet je maar afwachten door wie je geholpen wordt.

Ruimere openingstijden

Bij Rabobank zijn de openingstijden voor advies beperkt. Krediet.nl zit door de week tot 21.00 voor je klaar voor een adviesgesprek. Wil je op zaterdag contact met ons opnemen? Dan kun je bij ons terecht van 10:00 tot 16:00.

Rabobank lening aanvragen

Krediet.nl bemiddelt niet voor Rabobankleningen. Je kunt bij ons dus geen lening afsluiten bij Rabobank. Wij kunnen je wel helpen als je openstaat voor leningen van andere kredietverstrekkers. Kijk je liever verder en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Krediet.nl?  Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1348 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.8 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Mijn vrouw heeft hier gevraagd om een lening ruim onder de 10.000 euro. Zij is volledig werkzaam als docent, en ik ben gepensioneerd. Dus krijgen we GEEN lening omdat ik over de 70 ben. Afgeschreven dus te oud. Terwijl onze inkomsten goed zijn, en we die lening terug kunnen betalen. Hoe gek kan het gaan.

Joop Coenraads 3 dagen geleden
Trustpilot rating

Goed service

Sen 12 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen