Geld lenen kost geld

Leenvoordeel voor huiseigenaren

Een eigen huis biedt zekerheid. Niet alleen voor jezelf, maar ook bij het aanvragen van een lening. Als huiseigenaar kom je dan ook in aanmerking voor voordeel bij het aanvragen van een lening.

Meer zekerheid bij lenen met eigen huis

Bij het aanvragen van een lening biedt een eigen huis de bank extra zekerheid. Daarom kun je als huiseigenaar geld lenen tegen een extra aantrekkelijke rente. Dit geldt zowel bij een Persoonlijke Lening als bij een Doorlopend Krediet.

Rente Persoonlijke Lening fiscaal aftrekbaar

Gebruik je de Persoonlijke Lening voor de aankoop, verbouwing of verbetering van je eigen huis? Dan is de rente van je lening fiscaal aftrekbaar. Eerder gold dit ook voor de rente van een lening voor je restschuld. Met ingang van 1 januari 2018 heeft de overheid dit fiscale voordeel voor restschuldfinanciering afgeschaft

Verschillende leningen voor huiseigenaren

Er zijn verschillende extra voordelige leningen voor huiseigenaren beschikbaar. Zo biedt DEFAM de Huiseigenaar Persoonlijke Lening en het Huiseigenaar Doorlopend Krediet. Als huiseigenaar kun je met deze leningen een hoger kredietbedrag lenen tegen een aantrekkelijkere rente. En als Premium-partner van DEFAM kan Krediet.nl je zelfs een extra aantrekkelijke rente bieden!

Vraag nu geheel vrijblijvend en gratis een offerte aan.

Offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

689 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.6 op Trustpilot

Trustpilot rating

Vlotte snelle afhandeling Links via de mail om documenten toe te voegen werkten probleemloos Werd via de mail op de hoogte over de status van de aanvraag Medewerkers aan de telefoon waren geduldig en behulpzaam

Saskia 3 dagen geleden
Trustpilot rating

Heel erg goed, proffesioneel en snel geholpen. Binnen een paar dagen alles rond. Uitstekend advies gekregen om mijn omstandigheden optimaal te organiseren. Alles op een fijne, proactive, meedenkend en vriendelijke manier. Veel dank voor de goede hulp!

Fam. A&M 4 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen