Let op! geld lenen kost geld

Hulp bij oversluiten leningen

Veel mensen doen uitgebreid onderzoek voor ze een lening afsluiten. Maar wist je dat het ook kan lonen een goedkopere lening te zoeken terwijl je lening loopt? Bij Krediet.nl helpen we je graag. Gratis!

Onze specialist:

Arjan van Rooijen

Arjan van Rooijen

Kredietadviseur

Specialisme: de laagste rente vinden, leningen oversluiten

Besparen door je lening oversluiten

Heb je één of meerdere leningen en wil je weten of het goedkoper kan? Vul je gegevens in en verstuur je aanvraag. Wij doen het rekenwerk en binnen 24 uur ontvang je een voorstel van onze specialisten. Kan je huidige lening goedkoper? Dan regelen we ook de rest. Zonder bijkomende kosten, met uitzondering van de persoonlijke lening.

Voordelen lening oversluiten via Krediet.nl

Voor de specialisten van Krediet.nl is het een uitdaging voor jou de meest voordelige lening te vinden. De voordelen van het oversluiten van je lening(en) via Krediet.nl voor jou:

  • Je nieuwe lening is gegarandeerd voordeliger
  • Profiteer van een lagere rente en/of kortere looptijd
  • Maandelijks één incasso geeft overzicht
  • De huidige lening(en) snel opgezegd en afgelost
  • Leningen oversluiten via Krediet.nl is gratis

Ook besparen door oversluiten?

Ontdek vandaag nog wat jij kunt besparen met het oversluiten van je huidige lening(en). Wij berekenen de voordeligste leenvorm voor je op basis van je persoonlijke situatie. Geef ons je gegevens door en binnen 24 uur ontvang je van ons een prima voorstel.

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.