Geld lenen kost geld

Camper financieren

Eropuit trekken met een camper, dat is vrijheid combineren met een thuisgevoel. Geld lenen voor een camper kun je bij Krediet.nl. De offerte is binnen 24 uur in je mailbox. En we adviseren je ook nog eens kosteloos over de camperlening die het best bij je past. Wil jij een lening voor een kampeerauto? Vraag dan een offerte aan bij Krediet.nl. 

Laagste rente van Nederland
Geen afsluitkosten
Offerte binnen 24 uur
4.9 op Trustpilot

Geld lenen voor een camper

Een camper is een flinke investering. Daarom is het goed om te kijken hoeveel geld je eigenlijk nodig hebt, voordat je geld leent voor een camper. Hieronder drie aandachtspunten om op te letten:

 • Bereken de totale kosten van de kampeerauto. Hoeveel gaat de aanschaf én het gebruik ervan kosten. Denk dus ook aan wegenbelasting, de kampeerautoverzekering en brandstof. Maar reken ook uit hoeveel je bespaart op je vakantiereizen. 
 • Bedenk hoe lang je de camper verwacht te gebruiken. Als je de er 5 jaar in denkt te kunnen rijden, sluit dan een camperlening af met dezelfde of een kortere looptijd.
 • Ga na wat in jouw situatie handiger is: een nieuwe of een tweedehands camper. Een nieuwe kampeerauto is duurder, maar gaat langer mee. Een tweedehands camper is goedkoper, maar vergt meer onderhoud en kun je minder lang gebruiken.

Wanneer je deze punten hebt bepaald, is het tijd om een voordelige en geschikte lening voor de camper af te sluiten.

Lening voor een camper, de voordelen
 • Geld voor de camper binnen 2 dagen op je rekening
 • Looptijd lening af te stemmen op gebruiksduur
 • Zowel voor nieuwe als tweedehands campers
 • Boetevrij extra aflossen

Waarom een camper financieren bij Krediet.nl?

Als je een kampeerauto aanschaft, kan de dealer je aanbieden om die in termijnen te betalen. Maar let op! Kopen op afbetaling is duurder dan gedacht, omdat vaak de maximale rente wordt gerekend. Bovendien sluit je de lening af zonder persoonlijk advies. Je weet dus niet of die financiering van de camper past bij jouw situatie. 

Bij Krediet.nl kun je wel op rekenen op persoonlijk advies. We bespreken hoeveel geld je leent voor de camper en of de looptijd van de camperlening in verhouding is met de gebruiksduur. Ook adviseren we je wat handiger is: een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet. En omdat wij samenwerken met veel kredietaanbieders vinden we altijd de lening met de laagste rente.

Welke lening voor een camper past bij jou?

Je kunt kiezen uit twee soorten krediet voor je kampeerauto. Welke lening bij je past, hangt af van jouw wensen en de kosten. Wij adviseren je graag en berekenen hoeveel je kwijt bent aan de camperfinanciering.

Persoonlijke lening voor een camper

Om een camper te financieren is een Persoonlijke Lening heel geschikt. Je leent in een keer het bedrag dat je nodig hebt. Vooraf spreek je af in hoeveel maanden je de camperlening aflost en wat je maandbedrag is. Omdat je maandelijks hetzelfde bedrag betaalt, weet je precies waar je aan toe bent en kun je de looptijd afstemmen op de gebruiksduur van de camper. 

Je kunt je camperfinanciering altijd boetevrij extra aflossen. Je hebt de lening dan sneller afbetaald.

Doorlopend krediet voor een camper

Wil je een camper kopen, maar ook geld achter de hand houden voor extra uitgaven zoals sloten, inventaris of fietsendragers? Dan kun je ook een Doorlopend Krediet afsluiten voor de financiering van je kampeerauto. Je maandbedrag staat vast, maar je mag afgeloste bedragen opnieuw opnemen en ook altijd zoveel als je wilt extra aflossen. 

Met een Doorlopend Krediet heb je dus flexibiliteit. Je hebt extra financiële ruimte, bijvoorbeeld voor aanvullende uitgaven. Maar ook de mogelijkheid om versneld af te lossen. Dan bespaar je op de kosten van je Doorlopend Krediet.

Actuele rentetarieven Persoonlijke Lening en Doorlopend Krediet

Bekijk de actuele rentetarieven van een Persoonlijke Lening en Doorlopend Krediet voor een camper.

 • Bij een Persoonlijke Lening is de minimale looptijd 6 maanden en de maximale looptijd 120 maanden.
 • De minimale rente bij een Persoonlijke Lening is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 10%.

 • Bij een Doorlopend Krediet is de minimale looptijd 1 maand. De maximale looptijd is afhankelijk van de rente, extra aflossingen en extra opnames.
 • De minimale rente bij een Doorlopend Krediet is 7,2% en de maximale wettelijke rente is 10%.

 • Er zijn geen bijkomende kosten.

Lening voor camper aanvragen bij Krediet.nl

Wil je geld lenen voor een camper? Vraag bij Krediet.nl een offerte aan voor een camperlening en het aanbod is binnen 24 uur bij je binnen. Wij werken samen met verschillende geldverstrekkers in Nederland en vinden daardoor altijd de lening met de laagste rente en prima voorwaarden. En bij ons betaal je geen advies- of afsluitkosten.

Omdat je de lening online afsluit, verloopt de afhandeling heel vlot. Als al je gegevens kloppen, kan het leenbedrag al binnen twee dagen op je rekening staan. Dan is het een kwestie van camper kopen en op vakantie gaan.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1250 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Zeer vriendelijke en professionele mensen. Goed doorvragen en goed resultaat binnen zeer korte tijd. Ben super tevreden over het hele proces.

Alex Dekker 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Duidelijk goede communicatie

Carl de Dooij 17 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen