Geld lenen kost geld

Persoonlijke Lening oversluiten naar Doorlopend Krediet

Een Persoonlijke Lening sluit je af als je een specifiek leendoel wilt financieren. Je kiest ook voor een Persoonlijke Lening als je zekerheid wilt. Zekerheid in de vorm van een vast rentepercentage, een vaste looptijd van de lening en elke maand hetzelfde termijnbedrag om je lening af te lossen. Maar situaties kunnen veranderen. Je wilt bijvoorbeeld extra geld achter de hand hebben of je betaalt een hoger rentetarief dan het actuele rentetarief. Sluit dan je Persoonlijke Lening over naar een Doorlopend Krediet. Je bepaalt dan zelf wanneer je geld opneemt.

Lager rentetarief en flexibiliteit

De rentetarieven van een Doorlopend Krediet zijn hoger dan de rentetarieven van een Persoonlijke Lening. Het rentetarief van een Doorlopend Krediet is flexibel. Je profiteert hierdoor direct als de rente daalt, maar bij een stijging van de rente stijgen ook je rentekosten. Het voordeel van een Doorlopend Krediet ten opzichte van een Persoonlijke Lening is dat je alleen rente betaalt over het bedrag dat je opneemt. Bij een Persoonlijke Lening betaal je rente over het totale leenbedrag. Ook kun je bij een Doorlopend Krediet geld dat je al had afgelost weer opnemen tot de overeengekomen kredietlimiet.

Nieuwe voorwaarden na oversluiten lening

Bij een andere lening horen andere voorwaarden. Afhankelijk van de looptijd van je lening is het goed mogelijk dat na oversluiten van je Persoonlijke Lening naar een Doorlopend Krediet de bijbehorende voorwaarden gunstiger zijn. Het Doorlopend Krediet kan net als een Persoonlijke Lening op ieder moment worden afgelost en daar zijn geen kosten aan verbonden.

Oversluiten van je lening

Je kunt bij ons gebruik maken van de gratis oversluitservice. Je sluit je lening eenvoudig en makkelijk online over en je begint direct met besparen. Heb je nog vragen? Dan staan onze adviseurs voor je klaar om alles uit te leggen.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

645 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.6 op Trustpilot

Trustpilot rating

Super blij met de service. Snel en goed geholpen echt een aanrader. Goede aardige behulpzame personeel. Bedankt Krediet?

Heer Sahin en mevrouw Esen, 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Erg goed geholpen,zeer vriendelijk ?

Heer Hilgers, mevrouw Ducardus 3 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen