Geld lenen kost geld

100.000 euro lenen

Vergelijk en sluit de voordeligste lening af!

vanaf

6,5%

1314 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

€ 100.000 lenen

Probeer eens bij je eigen bank een bedrag van 100.000 euro te lenen. Dat is moeilijk. Bij Krediet.nl wordt je wél goed en snel geholpen. Niet alleen zoeken we voor jou de voordeligste lening bij een betrouwbare kredietverstrekker, je wordt ook prima geadviseerd. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Die is binnen 24 uur bij je binnen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Verantwoord 100.000 euro lenen
  • Vaste lage rente v.a. 6,5%
  • Geld direct op je rekening
  • Looptijd 12 tot 120 maanden
  • Boetevrij extra aflossen

Meer over 100.000 euro lenen

Online 100000 euro lenen

Krediet.nl is een van de weinige partijen in Nederland waar je online 100.000 kunt lenen. Je vraagt de lening aan met je computer, laptop of telefoon en kunt al binnen een paar dagen over je geld beschikken. Bovendien leen je heel voordelig. Omdat de aanvraag digitaal verwerkt wordt, zijn de kosten laag. Jij kunt daarom een lagere rente krijgen.

Maar is het wel verantwoord om online een lening van 100.000 euro af te sluiten? Ja, want wij koppelen digitale snelheid aan een zorgvuldig advies. We brengen je mogelijkheden en wensen in kaart en zoeken de lening die daar bij past. Je adviseur bespreekt alle ins en outs van de lening met je. Pas als je volmondig instemt met het voorstel, sluit hij de lening af.

Waarvoor 100000 euro lenen?

Je ziet mogelijkheden in dat vervallen of slecht onderhouden pand. Als je dat eens grootschalig zou verbouwen, een stuk erbij aanbouwt en energiebesparende maatregelen treft. Maar het kan ook zijn dat je geld wilt lenen voor de aanschaf van een recreatiewoning waarbij je voldoende financiële armslag houdt om dat ook nog in te richten.

Als je ergens anders een Persoonlijke Lening hebt met een hoge rente vraag ons dan eens hoeveel het je scheelt in de kosten als je die lening oversluit. Op een bedrag van 100.000 maakt de rente veel uit in maandlasten. Wij zoeken uit bij welke kredietverstrekker je het meest bespaart.

Heb je meerdere leningen, dan kun je die samenvoegen tot een lening van 100000 euro met een lage rente. Wij rekenen graag uit hoeveel je dan voordeliger uit bent per maand.

100.000 euro lenen via Krediet.nl

Anders dan een gewone bank kan Krediet.nl een leenbedrag van 100.000 euro aanbieden. Dat kan omdat we met verschillende kredietverstrekkers samenwerken en speciale oplossingen bedenken. Uiteraard staat verantwoord lenen voorop. Voordat je de lening afsluit, word je goed geadviseerd en geïnformeerd over de kosten.

Uitgangspunten bij ons advies zijn altijd: betaalbaarheid en passende voorwaarden. Daarom zoeken we de lening met de laagste rente. En we gaan met jou in gesprek over je wensen voor de leenvorm, de looptijd en de mogelijkheden om je lening aan te passen. Ook bespreken we of je je wilt verzekeren voor het geval je arbeidsongeschiktheid wordt of overlijdt.

Na het afsluiten van je lening blijft je persoonlijk adviseur jouw aanspreekpunt. Als je vragen hebt, kun je gewoon contact met hem opnemen. Voor de adviseren, bemiddelen en afsluiten van de lening worden geen kosten in rekening gebracht.

100000 aanvragen, hoe werkt het?

Stap 1 – Online een lening van 100.000 euro aanvragen gaat in 4 stappen. Als eerste vul je het aanvraagformulier in, zodat we een eerste indruk hebben van je leendoel en je financiële en persoonlijke situatie. Vaak nemen we daarna nog contact met je op om door te vragen naar het hoe en waarom van de lening. 

Stap 2 – Als wij weten wat jij wilt, zoeken we de best passende lening en vragen we direct een offerte aan. Die is vaak al dezelfde dag bij ons binnen. Je persoonlijk adviseur neemt vervolgens contact met je op om het voorstel door te spreken en te checken of het past bij je wensen en verwachtingen. Ook bespreekt hij of je een verzekering wilt voor als je arbeidsongeschiktheid wordt of overlijdt.

Stap 3 – Je ontvangt een uitgewerkte offerte waarin alles nog eens helder op een rijtje staat. Ga je akkoord, dan onderteken je de offerte. Dan kan tegenwoordig digitaal. Daarnaast vragen we je om specifieke documenten te uploaden in jouw persoonlijke en beveiligde online omgeving. De aanvraag voor je lening is dan klaar voor de laatste stap.

Stap 4 – Om akkoord te kunnen gaan, worden je financiële en persoonlijke gegevens gecontroleerd en vindt er een kredietcheck plaats bij het bkr in Tiel. Is alles in orde, dan geeft de kredietverstrekker groen licht en kan het geld direct naar je worden overgemaakt. 

Goedkoopste lening van 100.000

Het is belangrijk dat de kosten van jouw lening van 100000 euro zo laag mogelijk zijn. Goed dus dat je bij Krediet.nl een lening afsluit, want werken samen met kredietverstrekkers die de laagste rente aanbieden in Nederland. Wij kunnen in een oogopslag zien bij wie jij het voordeligst uit bent.

In ons adviesgesprek hebben we veel aandacht voor de rente, de maandlasten en de totale kosten. We bespreken verschillende scenario’s zodat je weet wat je aan kosten kunt verwachten en wat de gevolgen zijn van je keuzes. Wil je bijvoorbeeld een langere of een kortere looptijd? Wil je extra’s in je voorwaarden? En is de rente fiscaal aftrekbaar?

Voor de goedkoopste lening van 100000 euro, vraag je een offerte aan bij Krediet.nl.

Ander bedrag lenen dan 100000?

Heb je voor jouw plannen een nog hoger leenbedrag nodig? Bij een gewone bank hoef je dan meestal niet aan te kloppen. Welkom dus bij Krediet.nl. Wij bemiddelen voor bedragen tot 150.000 euro. Heb je genoeg aan een lager bedrag dan kun je uiteraard ook op ons rekenen voor een lening met de laagste rente en prima voorwaarden. 

 

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1314 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Aanvraag duurde aardig lang maar alles goed en makkelijk verlopen met duidelijke aanwijzingen

Ties Blaauw 4 dagen geleden
Trustpilot rating

Heel fijn contact, snel bereikbaar en duidelijke uitleg. Alles netjes en snel geregeld!

Jan Bogerd 25 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen