Geld lenen kost geld

Lening 2000 euro

Vergelijk en vind de voordeligste lening!

vanaf

6,6%

1341 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

€ 2.000 lenen

Je wilt voor een specifieke uitgave 2000 euro lenen. Kan dat? Voor de meeste banken en andere kredietverstrekkers is dat leenbedrag te laag. Waarom is dat en welke lening is dan wel acceptabel? Dat verschilt van bank tot bank. Bij Krediet.nl kun je al een lening afsluiten vanaf 2500 euro.

Rente en leenbedrag
Bij het uitlenen van geld maakt een kredietverstrekker kosten. Daarom vragen zij een vergoeding in de vorm van rente. Gaat het om een hoog leenbedrag, dan zijn de kosten eerder terugverdiend dan bij een laag bedrag. Daarom is de rente bij een grote lening doorgaans lager dan bij een kleine lening.

Minimum leenbedrag
Bij een laag leenbedrag maken kredietverstrekkers minder winst of kunnen ze zelfs op de lening verliezen. Daarom hanteren veel banken een grens van 5000 euro als minimum leenbedrag. Maar Krediet.nl wil ook leningen mogelijk maken voor kleine bedragen. Daarom kun je bij ons al geld lenen vanaf 2500 euro.

Boetevrij aflossen
Wil je 2000 euro lenen? Dan sluit je een lening af van 2.500 euro en heb je nog wat geld over voor andere uitgaven. Maar misschien wil je dat je schuld niet hoger is dan nodig. Weet dan dat je altijd boetevrij mag aflossen. Het teveel dat je geleend hebt, kun je dus direct terugstorten. Je maandbedrag blijft dan hetzelfde, maar je looptijd wordt korter.

Vraag een offerte aan en vind de voordeligste lening voor 2.500 euro.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Meer informatie over 2000 euro lenen

Waarvoor 2000 euro lenen?

Er zijn talloze redenen om 2000 euro te lenen. Om een elektrische fiets aan te schaffen bijvoorbeeld, een fijne vakantie te boeken of plastische chirurgie te kunnen ondergaan. Misschien heb je geld nodig voor een keuken, een badkamer of wil je een lening voor auto afsluiten. Of misschien vind je het fijn om over wat extra financiële ruimte te beschikken.

Het kan ook zijn dat je een aantal kleine kredieten hebt waar je iedere maand een hoop geld aan kwijt bent. Denk aan rood staan, een creditcardschuld of een koop op afbetaling. Je kunt deze kleine kredieten samenvoegen door één lening af te sluiten met een lagere rente. Je maandlasten dalen, je hebt een beter overzicht en je weet wanneer de aflossing klaar is. 

Heb je op dit moment een andere en dure Persoonlijke Lening? Vraag ons dan of je die kunt oversluiten. Als wij je een lening kunnen bieden met een lagere rente, bespaar je op je maandlasten.

Online 2000 euro lenen

Een lening kun je gemakkelijk online aanvragen bij Krediet.nl. Lekker van huis uit op het moment dat jou dat uitkomt. Omdat de aanvraag digitaal verloopt, zijn de kosten voor de kredietverstrekker lager. Jouw rente valt daardoor ook lager uit.

Online lenen betekent niet dat we jouw aanvraag klakkeloos omzetten in een lening. We zoek echt uit bij wie je het beste uit bent en willen zeker weten dat deze lening bij je past. Daarom nemen we altijd contact op voor een persoonlijke adviesgesprek, ook als je maar een relatief klein bedrag leent.

Lening 2000 euro via Krediet.nl

Het voordeel van geld lenen bij Krediet.nl is dat je niet bent aangewezen op slechts één geldverstrekker. Krediet.nl heeft namelijk een samenwerking met veel uiteenlopende kredietverstrekkers. Wij weten wie voor welk leenbedrag de laagste rente biedt. En we zijn op de hoogte van de voorwaarden. Zo kunnen we de lening selecteren die bij je past.

Bedenk ook dat je bij de meeste banken minimaal 5.000 euro moet lenen. Bij Krediet.nl kun je ook aankloppen voor lening van 2500 euro. En of je nu een hoog bedrag leent of een klein bedrag, we zullen je altijd persoonlijk adviseren. 

Welke lening van 2000 euro?

Je kunt bij Krediet.nl kiezen uit een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet. Je keuze is afhankelijk van je leendoel. Een Persoonlijke Lening wordt vooral gekozen voor specifieke eenmalige uitgaven zoals een auto. Een Doorlopend Krediet is vooral handig als je geld achter de hand wilt hebben, bijvoorbeeld omdat je kosten nog niet duidelijk zijn.

Bij een Persoonlijke Lening krijg je het bedrag in een keer op je rekening gestort. Je betaalt maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing. De looptijd staat vast, dus je weet precies wanneer je klaar bent met aflossen. 

Met een Doorlopend Krediet mag je tot een bepaald bedrag geld opnemen wanneer dat nodig is. Je betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. De rente is variabel en je mag afgeloste bedragen opnieuw opnemen. Daarom zijn je totale kosten vooraf niet te berekenen.

Zowel op de Persoonlijke Lening als op het Doorlopend Krediet mag je tussentijds boetevrij extra aflossen.

Lening van € 2.000 aanvragen, hoe werkt het?

Stap 1 – Vul het aanvraagformulier in met vragen over je financiële en persoonlijke situatie en over de lening die je wenst. Houd er rekening mee dat het minimum leenbedrag 2500 euro is. Op basis van je gegevens selecteren wij een lening die bij je past. Dat voorstel komt direct naar je toe.

Stap 2 – We bellen je om de lening te bespreken en leggen uit wat voor jou de voordelen zijn. Ook hoor je met welke kosten je rekening moet houden, zowel je maandbedrag als je totale kosten. We kunnen je lening altijd nog wat aanpassen, bijvoorbeeld door de looptijd te wijzigingen. 

Stap 3 – Ben je zeker dat je de lening wilt afsluiten? Dan hebben we van jou nog wat officiële documenten nodig zoals een kopie van je paspoort en een loonstrookje. Die kun je uploaden in de beveiligde omgeving van Mijnkrediet.nl. Ook kun je de offerte digitaal ondertekenen.

Stap 4 – De laatste stap is de controle van je financiële en persoonlijke gegevens en een bkr-check om na te gaan of je nog andere kredieten hebt. Vindt de kredietverstrekker dat je kredietwaardig genoeg bent, dan volgt een akkoord en wordt het geld direct naar je overgemaakt. Dat is vaak al binnen twee dagen na de aanvraag.

Goedkoopste lening van 2000

Als je zo goedkoop mogelijk 2000 euro wilt lenen, vraag je bij Krediet.nl om de lening met de laagste rente. Ga maar eens de rente vergelijken, dan zie je al meteen dat de kosten verschillen per kredietverstrekker. Wat je werkelijk aan rente gaat betalen, hangt wel af van je persoonlijke en financiële situatie. Vraag ons daarom bij wie jij het goedkoopst uit bent.

Je kunt de kosten van je lening verlagen door te kiezen voor een korte looptijd. Dan worden je maandlasten iets hoger, maar je totale kosten dalen. Of je lost je lening tussentijds boetevrij extra af. Je maandlasten blijven dan gelijk, maar je lening is sneller afgelost.

Heb je geld geleend voor woningverbetering, dan mag je de rente fiscaal aftrekken. Daardoor wordt je lening nog betaalbaarder.

Voor de goedkoopste lening vraag je een offerte aan bij Krediet.nl.

Ander bedrag lenen dan 2000?

Ons minimum bedrag om te lenen is 2500. Heb je plannen waarvoor meer geld nodig is? Bij Krediet.nl kun je een grote lening aanvragen tot 150.000 euro. Dus wat je wensen ook zijn, Krediet.nl helpt je graag om ze te vervullen door een geschikte en voordelige lening voor je te zoeken. 

Je kunt er bij ons altijd op rekenen dat we op zoek gaan naar de lening met een lage rente en met prima voorwaarden. Ook zullen we je altijd persoonlijk adviseren, ongeacht je leenbedrag. Heb je naderhand nog vragen, wil je een andere lening of wil je advies? Dan kun je altijd weer terecht bij je persoonlijke adviseur.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1341 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Binnen de herroepingsperiode vond ik een beter aanbod. Er is professioneel en snel gehandeld om de ene lening te eindigen en over te stappen naar een andere. Ik heb bijna dagelijks of meerdere keren op een dag contact gehad en werd steeds vriendelijk en geduldig geholpen. Wij zijn heel blij!

Angelique Olree 6 dagen geleden
Trustpilot rating

Vriendelijke mensen aan de telefoon. Snelle offerte. Goede beantwoording van de vragen die we nog hadden. Het was allemaal heel betrouwbaar.

Elly Dumond 11 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen