Let op! geld lenen kost geld

Hoeveel kun je lenen?

De beste lening is een lening die helemaal is afgestemd op je wensen en persoonlijke situatie. Zo biedt bijvoorbeeld de zekerheid van een koopwoning voordeel bij het lenen van geld. Ontdek hier wat jij kunt lenen. Zo kun je vervolgens gericht een aanvraag indienen.

Bereken hoeveel je maximaal kan lenen

Als je een auto of caravan wilt kopen of je wilt een nieuwe keuken of badkamer in je huis, dan wil je antwoord op de vraag hoeveel je kunt lenen op basis van jouw salaris. Het leenbedrag is niet alleen afhankelijk van je inkomsten maar ook van je woon- en gezinssituatie. Onze adviseur kan op basis van jouw gegevens berekenen hoeveel jij kunt lenen. Wij adviseren jou zodat je een verantwoorde lening afsluit die aansluit op jouw wensen en die past bij jouw mogelijkheden.

In een aantal situaties kunnen wij voor jou geen lening afsluiten. Lees hier welke uitsluitingen wij hanteren bij de aanvraag van een lening.

Berekening

Dit is een globale indicatie op basis van jouw eerste gegevens voor de hoogte van jouw lening. De bank kijkt vooral naar de eventuele risico’s wat betreft de betalingsverplichting. Een tijdelijk dienstverband van een klant geeft de bank bijvoorbeeld een hoger risico dan iemand met een vast contract. Deze berekening moet met jouw aanvullende gegevens verder worden uitgewerkt tot een complete leenaanvraag.

 

Wat kun je lenen?


Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.