Geld lenen kost geld

Auto financieren

Vergelijk en sluit de voordeligste autolening af!

vanaf

5,4%

arrow

1206 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Geld lenen voor een auto

Een eigen auto betekent mobiliteit, onafhankelijkheid, vrijheid en gemak. Een waardevol en belangrijk bezit dus. Geld lenen voor een auto doe je natuurlijk bij Krediet.nl. Waarom? Omdat je dan je auto kunt financieren tegen de laagste rente en de beste voorwaarden. En omdat je persoonlijk geadviseerd wordt. Een vrijblijvende offerte is binnen 24 uur bij je binnen.

Je kunt een bescheiden of juist een hoog bedrag lenen voor een auto. Voor welk leenbedrag je in aanmerking komt, hangt af van je situatie. Krediet.nl kijkt daarom naar je inkomsten en andere gegevens. Of je nu 5.000 euro leent voor een tweedehandsje of 50.000 euro voor een gloednieuwe wagen, vraag ons naar de autolening met de laagste rente.

 

Offerte aanvragen voor een autolening

Lening voor een auto
 • Direct eigenaar van de auto
 • Lagere rente dan bij de dealer
 • Korte looptijd, snel afgelost
 • Leenbedrag snel op je rekening
 • Boetevrij aflossen zoveel je wilt

Lening aanvragen voor een auto, hoe werkt het?

Als je een autolening wilt afsluiten, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Maar het kan ook eenvoudig. Want Krediet.nl geeft je vooraf een persoonlijk leenadvies. Een auto financieren wordt dan een proces van heldere stappen. Je hebt duidelijkheid, maar je bespaart ook geld. Onze specialisten weten namelijk altijd de lening met de laagste rente voor jou te vinden.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Auto lening

Een lening voor een auto biedt meer voordelen dan andere manieren om de auto te financieren. Wat zijn precies die alternatieven en waarom is een autolening bij Krediet.nl een betere keuze?

Kopen op afbetaling

Vaak biedt een autodealer je de mogelijkheid de auto te financieren met gespreide betaling. Maar zo’n koop op afbetaling is extra duur want doorgaans betaal je de maximale wettelijk toegestane rente. Wil je niet te veel betalen? Met een voordelige auto lening bij Krediet.nl vallen je maandlasten een stuk lager uit. 

Een lening voor een auto kent bovendien vaak betere voorwaarden dan kopen op afbetaling. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om boetevrij extra af te lossen. 

Auto leasen

Wil je de auto financieren met een private lease? Denk dan nog even goed na. Voor de leasemarkt gelden geen strenge regels zoals bij leningen. Je wordt daarom als consument minder beschermd. Voor je het weet, zit je vast aan een duur en niet-flexibel leasecontract.

Bovendien ben je met lease geen eigenaar van de auto. Met een auto lening van Krediet.nl is de auto wel direct van jou.

Spaargeld gebruiken

Kun je niet beter sparen om je auto te financieren? Misschien, maar dan duurt het wel een hele tijd voor je wens in vervulling gaat. Wil en kun je zo lang wachten? Of sluit je liever een lening voor je auto af bij Krediet.nl?

Het is bovendien niet slim om al je spaargeld op te maken. Het Nibud raadt je aan om minimaal 10% van je netto jaarinkomen achter de hand te houden voor onverwachte uitgaven. Bijvoorbeeld voor autoreparaties. Gebruik je buffer dus niet zomaar voor de aanschaf van een auto.

Auto financieren met een persoonlijke lening

Een Persoonlijke Lening is dé manier om een auto te financieren. Om te beginnen bieden dit soort autoleningen de laagste rente. Bij andere autofinancieringen ben je duurder uit.

Je auto financieren met een Persoonlijke Lening heeft verder als voordeel dat de rente vaststaat. Je betaalt daardoor gedurende een vaste looptijd een vast maandbedrag. Je weet dus vooraf hoe duur de lening in totaal is en wanneer je klaar bent met aflossen. Wil je de aflossing van je auto lening versnellen? Betaal dan tussentijds extra af. Dan kan dat altijd boetevrij.

Auto financieren, waar kan je op letten?

Als je geld wilt lenen voor een auto, zijn er een paar punten waar je op kunt letten:

 • Looptijd van de lening. Je auto heeft bij aanschaf een verwachte levensduur. Je moet dus rekening houden met de afschrijving van de auto doordat je auto ouder wordt. Zorg ervoor dat de looptijd van je autolening korter is dan die economische levensduur. Zo voorkom je dat je nog maanden of jaren aan de lening voor je auto vastzit wanneer deze alweer aan vervanging toe is.

  Wil je na een paar jaar de auto verkopen? Als je voor een korte looptijd hebt gekozen, ben je misschien al van je lening af. De restwaarde van je auto is op dat moment nog behoorlijk. Voor een nieuwe autofinanciering kun je dan toe een lager bedrag.
 • Totale kosten van de auto. De maandlasten van je auto lening zijn niet de enige kosten waar je mee te maken krijgt. Met een nieuwe auto zul je een duurdere verzekering willen afsluiten, met een oudere auto heb je juist hogere kosten voor onderhoud. Verder heb je nog kosten voor wegenbelasting, brandstof en belastingen. Laat je financiële situatie het toe om die kosten te kunnen betalen?

  Voor het financieren van je auto houd je rekening met alle kosten, zodat je beter kunt beslissen welke autolening je afsluit. 
 • Rente en voorwaarden van de autofinanciering. Sluit nooit zomaar een lening voor je auto af, maar vergelijk de rentepercentages en voorwaarden van verschillende autofinancieringen. Waar zijn je financiële voordelen het grootst? Wil je zeker weten dat je goed zit? Schakel dan Krediet.nl in. Wij vergelijken de mogelijkheden voor je.

De hoogte van de rente is afhankelijk van verschillende factoren. Van jouw persoonlijke en financiële situatie bijvoorbeeld, van de marktrente, maar ook van het bedrag dat je leent. Je ontvangt van ons altijd een heldere uitleg over je kosten.

Goedkoopste autolening

Geld lenen voor een auto doe je natuurlijk tegen zo laag mogelijke kosten. Wij vinden voor jou de goedkoopste autolening omdat we kunnen kiezen uit een zeer groot aanbod aan leningen. Je totale kosten hangen af van het leenbedrag, de rente en de gekozen looptijd. Wij rekenen uit hoeveel je kwijt bent bij welke kredietverstrekker. Zo kun jij zo goedkoop mogelijk je auto financieren.

Auto financieren berekenen

Wil je zelf berekenen wat een autofinanciering kost? Bij Krediet.nl kun je de top 5 leningen vinden en vergelijken. Je vult je leenbedrag en leendoel in en krijgt direct de goedkoopste aanbieders te zien. Een helder overzicht met rentetarieven, maandbedragen en totale kosten netjes op een rij.

Autolening vergelijken

Je kunt bij Krediet.nl het aanbod aan autoleningen vergelijken. In ons overzicht zie je precies welke rentetarieven onze kredietverstrekkers hanteren en wat de belangrijkste voorwaarden zijn. Wil je weten hoeveel je maximaal kunt lenen, tot welke leeftijd je een auto lening af kunt sluiten en of een langere looptijd mogelijk is? Neem dan contact met ons op.

Auto financieren via Krediet.nl

Krediet.nl werkt met verschillende kredietverstrekkers waar je geld kunt lenen voor een auto. Elk met zijn eigen rentetarieven, voorwaarden en service. Als je een offerte aanvraagt, zoeken wij de autolening die passend, voordelig en verantwoord is. We checken je financiële situatie bij het bkr en als alles in orde is, sturen we ons voorstel direct naar je toe.

Het aanvraagproces verloopt bij Krediet.nl sterk geautomatiseerd. Je kunt heel gemakkelijk documenten uploaden in een beveiligde omgeving en het contract digitaal ondertekenen. Daardoor kan alles vlot afgehandeld worden en kan de bank snel akkoord geven. Dan kan het bedrag al binnen twee dagen op je rekening staan.

We adviseren je altijd, zodat je precies weet wat je krijgt en zeker bent dat je de juiste financiering voor je auto hebt gekozen. Heb je voor of na het afsluiten van de autolening nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1206 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Trustpilot rating

Er werden duidelijk instructies gegeven hoe de aanvraag in zijn werk gaat. Verder was er een proactieve houding van de medewerkers wat het tot een nog prettiger gesprek deed voldoen.

Klant 4 dagen geleden
Trustpilot rating

M I 5 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 5,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen