Geld lenen kost geld

Auto financieren

Een eigen auto betekent mobiliteit, onafhankelijkheid, vrijheid en gemak. Een waardevol en belangrijk bezit dus. Geld lenen voor een auto doe je natuurlijk bij Krediet.nl. Waarom? Omdat je dan je auto kunt financieren tegen de laagste rente en de beste voorwaarden. En omdat je persoonlijk geadviseerd wordt. Een vrijblijvende offerte is binnen 24 uur bij je binnen.

vanaf

6,1%

arrow

1227 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Geld lenen voor een auto

Je kunt een bescheiden of juist een hoog bedrag lenen voor een auto. Voor welk leenbedrag je in aanmerking komt, hangt af van je financiële en je persoonlijke situatie. Als we die gegevens van je krijgen kunnen we je maximale lening berekenen. 

We zoeken altijd de lening met de laagste rente voor je, of je nu 5.000 euro leent voor een tweedehandsje of 50.000 euro voor een gloednieuwe wagen.

 

Offerte aanvragen voor een autolening

Voordelen van een autolening
  • Direct eigenaar van de auto
  • Lagere rente dan bij de dealer
  • Korte looptijd, snel afgelost
  • Leenbedrag snel op je rekening
  • Boetevrij aflossen zoveel je wilt

Hoe vraag je een autolening aan?

Als je een autolening wilt afsluiten, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Maar het kan ook eenvoudig. Want Krediet.nl geeft je vooraf een persoonlijk leenadvies. Een auto financieren wordt dan een proces van heldere stappen. Je hebt duidelijkheid, maar je bespaart ook geld. Onze specialisten weten namelijk altijd de lening met de laagste rente voor jou te vinden.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Wat je moet weten over deze lening

Wil je een auto financieren? Dan kan dat op verschillende manieren. De meeste mensen sluiten een persoonlijke lening af om de auto te financieren. Je krijgt dan een bedrag in een keer op je rekening en kunt direct naar de dealer. Na de koop ben je meteen eigenaar. Je kunt dan bijvoorbeeld de auto weer verkopen als je daar zin in hebt. En een persoonlijke lening kun je boetevrij extra aflossen.

Welke soorten autoleningen zijn er?

Wat zijn precies de alternatieve manieren om een auto te financieren en waarom is een autolening bij Krediet.nl een betere keuze?

Kopen op afbetaling
Vaak biedt een autodealer je de mogelijkheid de auto te financieren met gespreide betaling. Maar zo’n koop op afbetaling is extra duur want doorgaans betaal je de maximale wettelijk toegestane rente. Mis je een maandtermijn, dan moet je vaak een boete betalen. En je bent niet (direct) de eigenaar van de auto.

Met een voordelige auto lening bij Krediet.nl vallen je maandlasten een stuk lager uit dan met een koop op afbetaling. Een lening voor een auto kent bovendien vaak betere voorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om boetevrij extra af te lossen. Ook is de auto direct jouw bezit.

Auto leasen
Wil je de auto financieren met een private lease? Denk dan nog even goed na. Voor de leasemarkt gelden geen strenge regels zoals bij leningen. Je wordt daarom als consument minder beschermd. Voor je het weet, heb je een duur en niet-flexibel leasecontract waar je niet van af kunt.

Met lease ben je geen eigenaar van de auto met een auto lening van Krediet.nl wel. Ook is lease meestal een stuk duurder. Laat ons de kosten vergelijken.  

Spaargeld gebruiken
Kun je niet beter sparen om je auto te financieren? Misschien, maar dan duurt het wel een hele tijd voor je wens in vervulling gaat. Wil en kun je zo lang wachten? Of sluit je liever een lening voor je auto af bij Krediet.nl?

Het is bovendien niet slim om al je spaargeld op te maken. Het Nibud raadt je aan om minimaal 10% van je netto jaarinkomen achter de hand te houden voor onverwachte uitgaven. Bijvoorbeeld voor autoreparaties. Gebruik je buffer dus niet zomaar voor de aanschaf van een auto.

Waar moet je op letten?

Als je geld wilt lenen voor een auto, zijn er een paar punten waar je op kunt letten:

Looptijd van de lening. Je auto heeft bij aanschaf een verwachte levensduur. Zorg ervoor dat de looptijd van je autolening korter is dan die economische levensduur. Zo voorkom je dat je nog maanden of jaren aan de lening voor je auto vastzit wanneer deze alweer aan vervanging toe is.

Wil je na een paar jaar de auto verkopen? Als je voor een korte looptijd hebt gekozen, ben je misschien al van je lening af. De restwaarde van je auto is op dat moment nog behoorlijk. Voor een nieuwe autofinanciering kun je dan toe een lager bedrag.

Totale kosten van de auto. De maandlasten van je auto lening zijn niet de enige kosten waar je mee te maken krijgt. Met een nieuwe auto zul je een duurdere verzekering willen afsluiten, met een oudere auto heb je juist hogere kosten voor onderhoud. Verder heb je nog kosten voor wegenbelasting, brandstof en belastingen. Laat je financiële situatie het toe om die kosten te betalen?

Voor het financieren van je auto houd je rekening met alle kosten. Dan kun je beter je benodigde lening berekenen. 

Rente en voorwaarden van de autofinanciering. Sluit nooit zomaar een lening voor je auto af, maar vergelijk de rentepercentages en voorwaarden van verschillende autofinancieringen. Waar zijn je financiële voordelen het grootst? Wil je zeker weten dat je goed zit? Schakel dan Krediet.nl in. Wij vergelijken de mogelijkheden voor je.

De hoogte van de rente is afhankelijk van verschillende factoren. Van jouw persoonlijke en financiële situatie bijvoorbeeld, van de marktrente, maar ook van het bedrag dat je leent. Je ontvangt van ons altijd een heldere uitleg over je kosten.

Leningen vergelijken

Je kunt bij Krediet.nl het aanbod aan autoleningen vergelijken. In ons overzicht zie je precies welke rentetarieven onze kredietverstrekkers hanteren, welke kosten je maakt en wat de belangrijkste voorwaarden zijn van de autolening. Zo kunnen we jouw lening berekenen.

Geld lenen voor een auto doe je natuurlijk tegen zo laag mogelijke kosten. Krediet.nl vindt voor jou de goedkoopste autolening omdat we kunnen kiezen uit een zeer groot aanbod van verschillende kredietverstrekkers.

Wil je dat wij je maximale lening berekenen? Of tot welke leeftijd je een auto lening af kunt sluiten. En of een langere looptijd mogelijk is? Neem dan contact op. 

Sluit gemakkelijk online af via Krediet.nl

Het aanvraagproces verloopt bij Krediet.nl sterk geautomatiseerd. Je kunt heel gemakkelijk documenten uploaden in een beveiligde omgeving en het contract digitaal ondertekenen. Daardoor kan alles vlot afgehandeld worden en kan de bank snel akkoord geven. Dan kan het bedrag al binnen twee dagen op je rekening staan.

We adviseren je altijd, zodat je precies weet wat je krijgt en zeker bent dat je de juiste financiering voor je auto hebt gekozen. Heb je voor of na het afsluiten van de autolening nog vragen? Neem dan gerust weer contact op met je adviseur.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1227 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Trustpilot rating

Altijd snelle acties en we zijn al vaker teruggekomen!

Hirsch 18 uur geleden
Trustpilot rating

Netjes, duidelijk, snel en erg behulpzaam!

Heer Van Ledden enmevrouw Kelderman, 2 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 6,1% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen