Geld lenen kost geld

Auto financieren

Geld lenen om een nieuwe auto te kopen of om deze te voorzien van extra accessoires? Krediet.nl geeft je graag persoonlijk advies om deze doelen te financieren. 

Welke lening?

Of je nu geld leent voor een gloednieuwe bolide of een tweedehands auto, er zijn twee mogelijkheden voor een auto lening, namelijk:  

 • de Persoonlijke Lening
 • het Doorlopend Krediet  

Welke lening voor jou de beste optie is, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Daarom geven wij altijd een advies op maat, zodat je een lening afsluit die naadloos aansluit op jouw wensen en leefsituatie.

Persoonlijke lening auto

Op basis van ons advies kiezen de meeste mensen voor een Persoonlijke Lening. De voordelen van zo’n lening zijn:

 • Een vaste, lage rente:
  •   Je weet van tevoren exact wat jouw auto in totaliteit gaat kosten.
 • Een vaste looptijd:
  • Je weet van tevoren wanneer het leenbedrag voor jouw auto is afgelost.
  • Je kunt de looptijd van de lening aanpassen aan de levensduur van de auto. Zo voorkom je dat je nog moet aflossen, terwijl je eigenlijk al toe bent aan een nieuwe auto.
 • Mogelijkheid tot boetevrij extra inlossen:
  • Je kunt altijd én boetevrij extra inlossen op een Persoonlijke Lening. Zo kun je er zelf voor kiezen om de looptijd van je lening te verkorten en zo kun je besparen op de totale kosten van de auto.

Meer informatie over een Persoonlijke Lening.

Doorlopend krediet auto

Soms adviseren wij om een Doorlopend Krediet af te sluiten. Dit doen wij vaak als je extra geld achter de hand wilt hebben voor onverwachte uitgaven zoals reparaties of extra accessoires. Een Doorlopend Krediet heeft namelijk geen vaste einddatum. Je spreekt alleen een maximaal opneembaar bedrag af met je kredietverstrekker. Tot dat maximum kun je kosteloos geld opnemen en aflossen.

Een Doorlopend Krediet heeft een variabele rente. Dit kan een voordeel zijn. De rente is doorgaans hoger dan de vaste rente van een Persoonlijke Lening. Maar het is ook een risico. Want de rente kan ieder moment veranderen.

Meer informatie over een Doorlopend Krediet.

Tips voor het financieren van een auto

Kies de juiste looptijd

Als je geld leent voor een auto, kies dan een looptijd die korter is dan de gebruiksduur van jouw nieuwe auto. Zo voorkom je dat je de lening nog moet aflossen, terwijl je de auto al niet meer hebt.

Pas op voor kopen op afbetaling

Veel dealers bieden de mogelijkheid om een nieuwe auto in termijnen te betalen. Dit klinkt aantrekkelijk, maar is vaak heel duur. Soms betaal je zelfs de wettelijke maximale rente van 14%. Dankzij de lage rente vanaf 3,5%, is geld lenen voor auto in de vorm van een Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet in zo’n geval veel goedkoper. Laat je dus altijd goed adviseren.

Kies een voordelige rente

Hoeveel rente je betaalt, verschilt per bank. Vergelijk dus altijd meerdere aanbieders. Wij helpen je graag bij het vinden van de voor jou goedkoopste en meest verantwoorde lening. Bij ons sluit je al een lening af met een rente vanaf 3,5%.

Advies op maat

Als je een lening wilt afsluiten, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Een auto financieren met een persoonlijk leenadvies biedt uitkomst. Én het bespaart ook geld.

Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en weten zo precies de juiste lening voor jou te vinden. Natuurlijk met de meest gunstige rente en goede voorwaarden. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een gratis offerte aan.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Onze rentetarieven

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

740 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.6 op Trustpilot

Trustpilot rating

Goed geregeld

Victor van Heijnsbergen 4 dagen geleden
Trustpilot rating

Ging prima en snel.

W heins-zegers 7 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen