Let op! geld lenen kost geld

Geld lenen voor een woning

Is een hypotheek de beste lening voor een woning? Meestal niet. De totale kosten voor een lening zijn doorgaans lager dan voor een hypotheek. Als je minder dan €25.000 leent, is een lening altijd voordeliger dan een hypotheek.

Onze specialist:

Rene Koopman

René Koopman

Directeur

Specialisme: klantbelang, het verbeteren van de service

Hypotheek of lening voor een woning

Is je huis toe aan een opknapbeurt, een nieuwe keuken of is het tijd voor een grondige verbouwing? Dan is een lening doorgaans de beste optie. Omdat je voor een lening geen taxatie-, afsluit- en notariskosten betaalt, zijn de totale kosten veelal lager dan bij een hypotheek. Als je minder dan €25.000 leent, is dit altijd het geval. Bovendien profiteer je met een lening in sommige gevallen ook van renteaftrek.

Ga naar hypotheek of lening voor een woning voor meer informatie.

Geld lenen voor een woning, laat je informeren

Geld lenen kost geld. Kies daarom altijd voor een verantwoorde lening. Onze kredietspecialisten geven je op basis van jouw persoonlijke situatie een verantwoord advies. Zo weet je zeker dat je een verstandige keuze maakt.

Welke lening voor een woning?

Geld lenen voor een woning kan met een Persoonlijke Lening, Doorlopend Krediet of lening met leenvoordeel voor huizenbezitters. Huizenbezitters profiteren van een lagere rente, dankzij de financiële zekerheid die een eigen woning biedt aan de bank.

Lening voor een woning aftrekbaar?

Als je geld leent voor de verbouwing of verbetering van je woning, heb je recht op renteaftrek. Deze renteaftrek geldt alleen voor een Persoonlijke Lening. De rente van een Doorlopend Krediet is doorgaans lager, maar niet fiscaal aftrekbaar.

Wil je geld lenen voor een woning? Neem contact op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wat kun je lenen?


Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Betrouwbaar gevonden door:

Erkend Hypotheekadviseur
NVF: Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs en -bemiddelaars
Kifid het financiële klachteninstituut
College bescherming persoonsgegevens

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.