Let op! geld lenen kost geld

Vertrouwen in woningmarkt verder toegenomen

Betaal minder

Je lening verhogen zonder veel extra te betalen?

Vraag een offerte aan en wij rekenen de voordeligste optie voor je uit.

Of neem contact op met onze specialist op het gebied van lening verhogen.

7 oktober 2014

Het vertrouwen van starters en woningeigenaren is in het derde kwartaal van dit jaar weer verder toegenomen. Met name de verwachting dat de huizen duurder zullen worden steeg. Dat rapporteert ING op basis van de resultaten van hun driemaandelijkse peiling onder (toekomstig) huizenbezitters.

De ING Woonindex steeg met 4 punten naar een score van 118, opnieuw verder van de neutrale score van 100. Daarbij verwacht 75% van de ondervraagden een stijging in de prijs van een koopwoning. Sinds 2008 is deze verwachting niet meer zo hoog geweest.

Huis verkopen

Met de verwachting dat de huizenprijzen zullen stijgen, stijgt ook de koopintentie van woningeigenaren. 68% van de mensen met een eigen woning vindt het nu een gunstig moment om een nieuwe woning te kopen. Onder starters is zelfs ruim driekwart van plan nu een huis te gaan kopen.

Restschuld

Het gevoel over of het nu een gunstig moment is een huis te kopen was nog nooit zo hoog, meldt ING. Er wordt daarbij ook opvallend veel tussentijds afgelost op de hypotheek. Het voorkomen van een restschuld is hierbij een veelgenoemde reden.

Meer weten over restschuld en geld lenen voor je restschuld? Klik hier.


Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.
Verplichte velden staan met een * aangegeven.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.