Let op! geld lenen kost geld

Huizenprijzen stijgen al 6 maanden op rij

Betaal minder

Je lening verhogen zonder veel extra te betalen?

Vraag een offerte aan en wij rekenen de voordeligste optie voor je uit.

Of neem contact op met onze specialist op het gebied van lening verhogen.

28 oktober 2014

Voor de zesde maand op rij waren koopwoningen in september duurder dan een jaar eerder. Dat melden het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en het Kadaster.

In september van dit jaar kostte een koophuis 1,7 procent meer dan in september 2013. Daarmee heeft de gemiddelde prijs van een koopwoning het niveau bereikt van de lente van 2003.

Woningmarkt en hypotheek

In vergelijking met het toppunt van de woningmarkt in augustus 2008 zijn koopwoningen nog altijd bijna 20 procent goedkoper. Ten opzichte van het prijsdal in juni 2013 is sprake van een stijging van 2,9 procent.

Vertrouwen in woningmarkt

Behalve dat de woningprijzen in september stegen, nam ook het aantal verkochte huizen toe met bijna 40 procent. Volgens de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) lijkt het herstel van de woningmarkt ook in het derde kwartaal van 2014 door te zetten. Met hun Eigen Huis Marktindicator registreerden ze het hoogste vertrouwen in de woningmarkt sinds 2004.


Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.
Verplichte velden staan met een * aangegeven.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.