Geld lenen kost geld

Veel Nederlanders willen verhuizen

15 augustus 2014

16% van de Nederlanders wil komend jaar verhuizen. Dat blijkt uit onderzoek uitgevoerd in opdracht van BLG Wonen. 5% van de ondervraagden gaf aan actief op zoek te zijn, 2% is op dit moment al bezig met de aankoop van een nieuwe woning.

Veel mensen weten precies wat ze zoeken in een goede woning. Een prettige omgeving en voorzieningen in de buurt staan bovenaan de wenslijst. Als belangrijkste reden om te verhuizen werd een te klein woonoppervlakte genoemd. Daarnaast spelen de relatie met de buren en de woonkosten een rol in de beslissing al dan niet te verhuizen.

Verhuizen of verbouwen

Ben jij ook een van die Nederlanders die niet meer tevreden is met zijn huidige woning? Of wil je wel verhuizen, maar is daar op dit moment om welke reden dan ook geen mogelijkheid toe? Volgens BLG Wonen loont het altijd actief te investeren in je woning. Een huis behoudt zijn waarde als het goed onderhouden is. Ook kunnen energiebesparende investeringen zorgen voor lagere maandlasten én een hogere verkoopwaarde.

Lening alternatief voor tweede hypotheek

Overweeg je geld te lenen voor het verbeteren van je huis? De eerste ingeving van veel mensen is vaak een tweede hypotheek. Toch is dat in veel gevallen niet de voordeligste lening voor woningverbetering. Overweeg ook eens een persoonlijke lening, een doorlopend krediet of een WOZ-krediet. Bekijk alle soorten leningen op onze website of vraag een offerte aan. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden die passen bij jouw persoonlijke situatie.

logo-BKR

Gratis inzage BKR – registratie in 2019

15 mei 2019
abundance-bank-bank-notes-259249

Nederlandse consument heeft 30 miljard aan leningen openstaan

15 februari 2019
doorlopend krediet

Let op met leningen vergelijken

4 februari 2019

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,9% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen