Let op! geld lenen kost geld

Veel Nederlanders willen verhuizen

Betaal minder

Je lening verhogen zonder veel extra te betalen?

Vraag een offerte aan en wij rekenen de voordeligste optie voor je uit.

Of neem contact op met onze specialist op het gebied van lening verhogen.

15 augustus 2014

16% van de Nederlanders wil komend jaar verhuizen. Dat blijkt uit onderzoek uitgevoerd in opdracht van BLG Wonen. 5% van de ondervraagden gaf aan actief op zoek te zijn, 2% is op dit moment al bezig met de aankoop van een nieuwe woning.

Veel mensen weten precies wat ze zoeken in een goede woning. Een prettige omgeving en voorzieningen in de buurt staan bovenaan de wenslijst. Als belangrijkste reden om te verhuizen werd een te klein woonoppervlakte genoemd. Daarnaast spelen de relatie met de buren en de woonkosten een rol in de beslissing al dan niet te verhuizen.

Verhuizen of verbouwen

Ben jij ook een van die Nederlanders die niet meer tevreden is met zijn huidige woning? Of wil je wel verhuizen, maar is daar op dit moment om welke reden dan ook geen mogelijkheid toe? Volgens BLG Wonen loont het altijd actief te investeren in je woning. Een huis behoudt zijn waarde als het goed onderhouden is. Ook kunnen energiebesparende investeringen zorgen voor lagere maandlasten én een hogere verkoopwaarde.

Lening alternatief voor tweede hypotheek

Overweeg je geld te lenen voor het verbeteren van je huis? De eerste ingeving van veel mensen is vaak een tweede hypotheek. Toch is dat in veel gevallen niet de voordeligste lening voor woningverbetering. Overweeg ook eens een persoonlijke lening, een doorlopend krediet of een WOZ-krediet. Bekijk alle soorten leningen op onze website of vraag een offerte aan. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden die passen bij jouw persoonlijke situatie.


Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.
Verplichte velden staan met een * aangegeven.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.