Geld lenen kost geld

Lening oversluiten

Vergelijk het aanbod met je huidige lening(en) en ontdek hoeveel je kunt besparen!

vanaf

6,6%

1287 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Bestaande lening oversluiten

Heb je de rente van jouw lopende lening wel eens vergeleken met de actuele rentes? In bijna alle gevallen kan je besparen op jouw persoonlijke lening of doorlopend krediet. De rente is de laatste jaren alleen maar verder gedaald; grote kans dat jij een te dure lening hebt. Een lening die je kosteloos kunt oversluiten zodat je direct start met besparen op je maandlasten of de maandlasten blijven gelijk maar de looptijd wordt korter.

Wij helpen je graag zodat je kunt zien wat jij elke maand kunt gaan besparen na oversluiten.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Lening oversluiten
  • Vaste rente vanaf 6,6%
  • Lagere maandlast of kortere looptijd
  • Meer inzicht in financiële situatie
  • Boetevrij extra aflossen

Oversluiten lening, de voordelen

Het oversluiten van je lening brengt verschillende voordelen met zich mee. Leningen die al wat langer lopen hebben vaak nog een hogere rente en minder goede voorwaarden dan leningen die je nu afsluit. Daarnaast zorgt het samenvoegen van meerdere leningen voor meer overzicht in je financiële situatie, en in vrijwel alle gevallen een lagere maandlast!

Lagere rente vanaf 6,6%

De rente staat historisch laag. Een goed moment om je huidige lening te beoordelen of hij nog voldoet aan je wensen en of je niet kunt besparen. In de meeste gevallen ben je na oversluiten van de lening goedkoper uit. Je sluit een lening af tegen een rente vanaf 6,6% bij een looptijd van bijvoorbeeld tien jaar. Kiezen voor een kortere looptijd mag natuurlijk ook.

Lagere maandlasten of kortere looptijd

Na het oversluiten van je dure lopende lening naar een nieuwe lening ga je lagere maandlasten betalen of de looptijd van je lening wordt korter. Het geld dat je bespaart kun je kosteloos inlossen op de lening of je hebt iedere maand extra geld over. Na het oversluiten van je persoonlijke lening of doorlopend krediet krijg je ook nieuwe voorwaarden die vaak gunstiger zijn dan de oude.

Boetevrij extra aflossen

Een belangrijke gunstige wijziging is dat niet alleen op een doorlopend krediet boetevrij mag worden afgelost maar ook op een persoonlijke lening. Op ieder gewenst moment mag je kosteloos extra inlossen. Heb je een financiële meevaller? Je mag de lening ook volledig boetevrij aflossen.

Op ieder moment opnieuw je lening oversluiten

Je mag op ieder moment je lopende lening oversluiten. Dat is kosteloos en jij geeft alleen aan dat je je lening wilt oversluiten, wij regelen vervolgens de oversluiting voor jou.

Lening overzetten, bereken je besparing

Wil je je lening oversluiten, maar zie je op tegen een hoop papierwerk? Dat hoeft niet. Jij vraagt online een offerte aan en wij regelen vervolgens de rest. Dankzij onze oversluitservice kunnen wij sneller jouw bestaande lening oversluiten. Het oversluiten van je persoonlijke lening of doorlopend krediet is altijd kosteloos. Je bespaart direct nadat jouw te dure lening is overgesloten.

Wis lening

Wis lening

Het minimale leenbedrag bedraagt € 2.500,-Je kunt {{(currentLoan.totalprice - newLoan.totalprice) | currency}} besparen

Je kunt {{(currentLoan.totalprice - otherLoan.totalprice) | currency}} besparen

Je kunt {{(currentLoan.period - otherLoan.period)}} maanden minder lang aflossen

Het lijkt erop dat we je geen voordeligere lening kunnen aanbieden

Bekijk onderstaande vergelijking met het voordeligste alternatief van één van onze partners

  Jouw huidige lening Ons aanbod Ons aanbod
Leenbedrag {{currentLoan.stillToPay | currency}} {{newLoan.stillToPay | currency}} {{otherLoan.stillToPay | currency}}
Maandlast {{currentLoan.monthlyCosts | currency}} {{newLoan.monthlyCosts | currency}} {{otherLoan.monthlyCosts | currency}}
Looptijd {{currentLoan.period}} maanden {{newLoan.period}} maanden {{otherLoan.period}} maanden
Rentepercentage {{currentLoan.showRente}} {{newLoan.interest}} {{otherLoan.interest}}
Totaal te betalen {{currentLoan.totalprice | currency}} {{newLoan.totalprice | currency}} {{otherLoan.totalprice | currency}}
   
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Goedkoop persoonlijke lening oversluiten

Heb je al een persoonlijke lening dan sluiten wij die voor jou over naar een nieuwe lening met onze lage rente. Dit is boetevrij en je betaalt geen advies- en afsluitkosten. Dankzij jouw nieuwe lening profiteer je de hele looptijd van jouw nieuwe vaste lage rente. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om je persoonlijke lening om te zetten naar een doorlopend krediet maar gezien de lage rente kiezen de meeste mensen voor oversluiten naar een nieuwe lening zonder wijziging van leenvorm. Goedkoop je persoonlijke lening oversluiten kan via Krediet.nl, het oversluiten is geheel kosteloos.

Goedkoop doorlopend krediet oversluiten

De flexibele leenvorm heeft een variabele rente. Na oversluiten van je doorlopend krediet naar een nieuwe gaat de rente omlaag. Veel klanten kiezen ervoor om met het oversluiten ook de leenvorm te wijzigen naar een persoonlijke lening omdat de rente laag staat. Kiezen voor een persoonlijke lening betekent de lage rente vastzetten voor de hele looptijd.

Lening oversluiten en extra geld lenen?

Biedt de huidige lening niet voldoende mogelijkheden? Als jouw persoonlijke en financiële situatie het toestaat mag je een hoger leenbedrag aanvragen en dat extra bedrag bijlenen. Je huidige leningen worden dan afgelost met de nieuwe lening en het resterende bedrag ontvang je op je rekening.

Welke leningen kan ik oversluiten?

Alle soorten leningen en kredieten kun je oversluiten. Dat betekent naast de persoonlijke leningen en doorlopende kredieten dat je ook de volgende kredieten kunt oversluiten:

Meerdere leningen samenvoegen

Heb je meerdere lopende leningen en kredieten? Samenvoegen tot een grote lening levert in de meeste gevallen een lagere rente op en vaak ook een lager maandbedrag; de rente voor een hoog leenbedrag ligt lager dan de afzonderlijke rentes op kleine bedragen. En je krijgt overzicht: één lening, één rente en alles bij één partij.

Offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1287 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Een heel goed advies en mensen die met je meedenken. En altijd een snelle reactie.

Ton 3 dagen geleden
Trustpilot rating

Zeer vlotte service, vriendelijk contact en snel geregeld.

Jo Mols 3 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen