Geld lenen kost geld

Bestaande lening oversluiten

Heb je de rente van jouw lopende lening wel eens vergeleken met de actuele rentes? In bijna alle gevallen kan je besparen op jouw persoonlijke lening of doorlopend krediet. De rente is de laatste jaren alleen maar verder gedaald; grote kans dat jij een te dure lening hebt. Een lening die je kosteloos kunt oversluiten zodat je direct start met besparen op je maandlasten of de maandlasten blijven gelijk maar de looptijd wordt korter.

Wij helpen je graag zodat je kunt zien wat jij elke maand kunt gaan besparen na oversluiten.

Rente vanaf 3,5%

De rente staat historisch laag. Een goed moment om je huidige lening te beoordelen of hij nog voldoet aan je wensen en of je niet kunt besparen. In de meeste gevallen ben je na oversluiten van de lening goedkoper uit. Je sluit een lening af tegen een rente vanaf 3,5% bij een looptijd van bijvoorbeeld tien jaar. Kiezen voor een kortere looptijd mag natuurlijk ook.

Lagere maandlasten of kortere looptijd

Na het oversluiten van je dure lopende lening naar een nieuwe lening ga je lagere maandlasten betalen of de looptijd van je lening wordt korter. Het geld dat je bespaart kun je kosteloos inlossen op de lening of je hebt iedere maand extra geld over. Na het oversluiten van je persoonlijke lening of doorlopend krediet krijg je ook nieuwe voorwaarden die vaak gunstiger zijn dan de oude.

Boetevrij aflossen

Een belangrijke gunstige wijziging is dat niet alleen op een doorlopend krediet boetevrij mag worden afgelost maar ook op een persoonlijke lening. Op ieder gewenst moment mag je kosteloos extra inlossen. Heb je een financiële meevaller? Je mag de lening ook volledig boetevrij aflossen.

Oversluiten

Je mag op ieder moment je lopende lening oversluiten. Dat is kosteloos en jij geeft alleen aan dat je je lening wilt oversluiten, wij regelen vervolgens de oversluiting voor jou.

Persoonlijke lening

Heb je een persoonlijke lening dan sluiten wij die voor jou over naar een nieuwe lening met onze lage rente. Dit is boetevrij en je betaalt geen advies- en afsluitkosten. Dankzij jouw nieuwe lening profiteer je de hele looptijd van jouw nieuwe vaste lage rente. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om je persoonlijke lening om te zetten naar een doorlopend krediet maar gezien de lage rente kiezen de meeste mensen voor oversluiten naar een nieuwe lening zonder wijziging van leenvorm.

Extra geld nodig?

Biedt de huidige lening niet voldoende mogelijkheden? Als jouw persoonlijke en financiële situatie het toestaat mag je een hoger leenbedrag aanvragen en dat extra bedrag bijlenen.

Soorten leningen

Alle soorten leningen en kredieten kun je oversluiten. Dat betekent naast de persoonlijke leningen en doorlopende kredieten dat je ook de volgende kredieten kunt oversluiten:

Meerdere leningen samenvoegen

Heb je meerdere lopende leningen en kredieten? Samenvoegen tot een grote lening levert in de meeste gevallen een lagere rente op en vaak ook een lager maandbedrag; de rente voor een hoog leenbedrag ligt lager dan de afzonderlijke rentes op kleine bedragen. En je krijgt overzicht: één lening, één rente en alles bij één partij.

Offerte aanvragen

Sneller oversluiten met onze oversluitservice

Wil je je lening oversluiten, maar zie je op tegen een hoop papierwerk? Dat hoeft niet. Jij vraagt online een offerte aan en wij regelen vervolgens de rest. Dankzij onze oversluitservice kunnen wij sneller jouw bestaande lening oversluiten. Het oversluiten van je persoonlijke lening of doorlopend krediet is altijd kosteloos. Je bespaart direct nadat jouw te dure lening is overgesloten.

Wis lening

Wis lening

Het minimale leenbedrag bedraagt € 2.500,-Je kunt {{(currentLoan.totalprice - newLoan.totalprice) | currency}} besparen

Je kunt {{(currentLoan.totalprice - otherLoan.totalprice) | currency}} besparen

Je kunt {{(currentLoan.period - otherLoan.period)}} maanden minder lang aflossen

Het lijkt erop dat we je geen voordeligere lening kunnen aanbieden

Bekijk onderstaande vergelijking met het voordeligste alternatief van één van onze partners

  Jouw huidige lening Ons aanbod Ons aanbod
Leenbedrag {{currentLoan.stillToPay | currency}} {{newLoan.stillToPay | currency}} {{otherLoan.stillToPay | currency}}
Maandlast {{currentLoan.monthlyCosts | currency}} {{newLoan.monthlyCosts | currency}} {{otherLoan.monthlyCosts | currency}}
Looptijd {{currentLoan.period}} maanden {{newLoan.period}} maanden {{otherLoan.period}} maanden
Rentepercentage {{currentLoan.showRente}} {{newLoan.interest}} {{otherLoan.interest}}
Totaal te betalen {{currentLoan.totalprice | currency}} {{newLoan.totalprice | currency}} {{otherLoan.totalprice | currency}}
   
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

739 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.6 op Trustpilot

Trustpilot rating

Ging prima en snel.

W heins-zegers 3 dagen geleden
Trustpilot rating

Snel en kundig geholpen door meneer van den Bovenkamp. Zoals beloofd de digitale zoen!

Miriam K 4 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen