Let op! geld lenen kost geld

Bestaande lening oversluiten

De rente staat historisch laag. Daarom is de kans groot, dat als jij ooit een lening met een hoge rente hebt afgesloten. Door deze lening over te sluiten kan je flink wat geld besparen.

We helpen je graag om uit te rekenen wat jij maandelijks kunt besparen als je je bestaande lening oversluit tot een nieuwe lening. Een nieuwe lening die beter past bij je huidige situatie en die futureproof is.

Lagere maandlasten

Als je je lening oversluit kan de besparing oplopen tot honderden euro’s per jaar. Dankzij de lagere rente  dalen je maandlasten en houd je dus geld over. Dat klinkt goed. Vaak heeft een nieuwe lening ook betere voorwaarden. Want niet alleen rentetarieven veranderen maar ook de bijbehorende voorwaarden kunnen wijzigen. Zo kun je bijvoorbeeld nu ook kosteloos extra aflossen. Bij oude leningen was dit niet het geval. Met een nieuwe lening kun je ook de looptijd van je lening aanpassen. Als je bijvoorbeeld de looptijd verlengt worden je maandlasten lager.

Doorlopend krediet oversluiten

Je Doorlopend Krediet heeft geen vaste looptijd. Deze leenvorm kun je altijd oversluiten naar een andere kredietverstrekker. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Een Doorlopend Krediet oversluiten naar een Persoonlijke Lening is ook een mogelijkheid. Een persoonlijke lening geeft meer zekerheid dankzij een vast rentetarief en vaste looptijd van de lening. Als je overstapt profiteer je direct van de huidige vaste lage rente. Wij helpen je graag met het geven van een passend advies en regelen vervolgens de hele overstap.

Persoonlijke lening oversluiten

Als je een Persoonlijke Lening wilde oversluiten, moest je vaak een boete betalen. Dit was ter compensatie van de inkomsten die de bank moest missen na jouw overstap. Dit is verleden tijd bij de huidige leningen; de bank brengt geen boeterentes meer in rekening. Het oversluiten van je oude persoonlijke lening naar een nieuwe lening is kosteloos. Heb je een Persoonlijke Lening maar ben je eigenlijk op zoek naar wat meer flexibiliteit omdat je meer bestedingsruimte wilt hebben? Dan kun je jouw Persoonlijk Lening oversluiten naar een Doorlopend Krediet. Een doorlopend krediet heeft een variabele rente en geen einddatum. Je bepaalt zelf hoeveel je opneemt en je betaalt alleen over het opgenomen bedrag rente. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek of een Doorlopend Krediet beter aansluit op jouw wensen dan een persoonlijke lening.

Oversluitservice

Wil je je lening oversluiten maar zie je op tegen een hoop papierwerk? Dat hoeft niet. Jij hoeft alleen een offerte aan te vragen en wij regelen vervolgens de rest. Dankzij onze oversluitservice kun jij heel makkelijk je bestaande lening oversluiten. Snel en gratis. Je start direct na het oversluiten van je lening met besparen.

 

Bereken uw besparing bij oversluiten


Wis leningBespaar: {{(currentLoan.totalprice - newLoan.totalprice) | currency}}

Bespaar: {{(currentLoan.totalprice - otherLoan.totalprice) | currency}}

{{(currentLoan.period - otherLoan.period)}} maanden minder lang aflossen

  Huidige lening Lening via Krediet.nl
Leenbedrag {{currentLoan.stillToPay | currency}} {{newLoan.stillToPay | currency}} {{otherLoan.stillToPay | currency}}
Maandlast {{currentLoan.monthlyCosts | currency}} {{newLoan.monthlyCosts | currency}} {{otherLoan.monthlyCosts | currency}}
Looptijd {{currentLoan.period}} maanden {{newLoan.period}} maanden {{otherLoan.period}} maanden
Rentepercentage {{currentLoan.showRente}} {{newLoan.interest}} {{otherLoan.interest}}
Totaal te betalen {{currentLoan.totalprice | currency}} {{newLoan.totalprice | currency}} {{otherLoan.totalprice | currency}}

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Betrouwbaar gevonden door:

Erkend Hypotheekadviseur
NVF: Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs en -bemiddelaars
Kifid het financiële klachteninstituut
College bescherming persoonsgegevens

Kunnen wij je verder helpen?

Als je geld wilt lenen, heb je waarschijnlijk ook wel vragen. Bijvoorbeeld welke lening bij je leendoel past of hoe wij werken. Vind hier informatie over onze werkwijze of lees meer over verschillende leendoelen. Als je er niet uitkomt staan onze medewerkers klaar om je verder te helpen.