Let op! geld lenen kost geld

Bestaande lening oversluiten

De rente staat historisch laag en de kans is groot dat het rentepercentage wat je nu betaalt stukken hoger ligt. Door je lening over te sluiten kun je profiteren van de lage rentes en flink wat geld besparen.

We helpen je graag om uit te rekenen wat jij maandelijks kunt besparen als je je bestaande lening oversluit tot een nieuwe lening. Een nieuwe lening die beter past bij je huidige situatie en die futureproof is.

Lagere maandlasten

Als je je lening oversluit kan de besparing oplopen tot honderden euro’s per jaar. Want dankzij de lagere rente  dalen je maandlasten en houd je dus geld over. 
Vaak heeft een nieuwe lening ook betere voorwaarden. Want niet alleen rentetarieven veranderen, maar ook de bijbehorende voorwaarden kunnen wijzigen. Een van deze wijzigingen is de mogelijkheid om kosteloos extra af te lossen. Bij oude leningen was dit niet het geval. Ook heb je door je lening over te sluiten naar een nieuwe lening de optie om de looptijd aan te passen. Als je je maandlasten nog meer omlaag wilt krijgen, kun je er dus voor kiezen de looptijd te verlengen.

Doorlopend krediet oversluiten

Je Doorlopend Krediet heeft geen vaste looptijd. Deze leenvorm kun je altijd oversluiten naar een andere kredietverstrekker. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Een Doorlopend Krediet oversluiten naar een Persoonlijke Lening is ook een mogelijkheid. Een persoonlijke lening geeft meer zekerheid, dankzij een vast rentetarief en vaste looptijd. Als je overstapt profiteer je direct van de huidige vaste lage rente. Wij helpen je graag met het geven van een passend advies en regelen vervolgens de hele overstap.

Persoonlijke lening oversluiten

Als je een Persoonlijke Lening wilde oversluiten, moest je vaak een boete betalen. Dit was ter compensatie van de inkomsten die de bank moest missen na jouw overstap. Dit is verleden tijd bij de huidige leningen; de bank brengt geen boeterentes meer in rekening. Het oversluiten van je oude persoonlijke lening naar een nieuwe lening is nu dus kosteloos
Heb je een Persoonlijke Lening, maar ben je eigenlijk op zoek naar wat meer flexibiliteit omdat je meer bestedingsruimte wilt hebben? Dan kun je jouw Persoonlijk Lening oversluiten naar een Doorlopend Krediet. Een doorlopend krediet heeft een variabele rente en geen einddatum. Je bepaalt zelf hoeveel je opneemt en je betaalt alleen over het opgenomen bedrag rente. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek of een Doorlopend Krediet beter aansluit op jouw wensen dan een persoonlijke lening.

Oversluitservice

Wil je je lening oversluiten, maar zie je op tegen een hoop papierwerk? Dat hoeft niet. Jij hoeft alleen een offerte aan te vragen en wij regelen vervolgens de rest. Dankzij onze oversluitservice kun jij heel makkelijk je bestaande lening oversluiten. Snel en gratis. Je start direct met besparen na het oversluiten van je lening.

 

Bereken uw besparing bij oversluiten


Wis leningBespaar: {{(currentLoan.totalprice - newLoan.totalprice) | currency}}

Bespaar: {{(currentLoan.totalprice - otherLoan.totalprice) | currency}}

{{(currentLoan.period - otherLoan.period)}} maanden minder lang aflossen

  Huidige lening Lening via Krediet.nl
Leenbedrag {{currentLoan.stillToPay | currency}} {{newLoan.stillToPay | currency}} {{otherLoan.stillToPay | currency}}
Maandlast {{currentLoan.monthlyCosts | currency}} {{newLoan.monthlyCosts | currency}} {{otherLoan.monthlyCosts | currency}}
Looptijd {{currentLoan.period}} maanden {{newLoan.period}} maanden {{otherLoan.period}} maanden
Rentepercentage {{currentLoan.showRente}} {{newLoan.interest}} {{otherLoan.interest}}
Totaal te betalen {{currentLoan.totalprice | currency}} {{newLoan.totalprice | currency}} {{otherLoan.totalprice | currency}}

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Betrouwbaar gevonden door:

Erkend Hypotheekadviseur
NVF: Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs en -bemiddelaars
Kifid het financiële klachteninstituut
College bescherming persoonsgegevens

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.