Geld lenen kost geld

Hoeveel kan ik lenen?

Hoeveel jij kunt lenen is afhankelijk van meerdere factoren. Aan de ene kant is het afhankelijk van jouw leencapaciteit. Simpel gezegd is dat een berekening op basis van je inkomen en je vaste lasten. Aan de andere kant is het afhankelijk van het risico dat de bank denkt te lopen, wanneer zij jou een lening verstrekken. Hoe minder risico de bank denkt te kunnen lopen, hoe gunstiger dat is voor jouw maximale leenbedrag. Om een voorbeeld te geven; de bank loopt minder risico wanneer jij een vast contract hebt bij je werkgever, dan wanneer je een tijdelijk contract hebt. In het eerste geval zal jouw maximale leenbedrag dus hoger uitvallen. 

Kortom, er is geen eenduidig antwoord te geven op de vraag ‘Hoeveel kan ik lenen?’. Je kunt het voor een groot deel berekenen via onze berekentool. Wil je exact weten hoeveel je kunt lenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met één van onze kredietadviseurs via 0318 – 88 88 88. Zij helpen je graag! 

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

922 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Trustpilot rating

Ontzettend bedankt, op een goede en correcte manier behandeld, ik zal jullie zeer zeker aanbevelen

Om Ergun 5 dagen geleden
Trustpilot rating

Gedurende het proces van het aanvragen van mijn lening werd heel goed gecommuniceerd. Er werd heel erg goed en plezierig meegedacht over de gang van zaken. Uitstekende ervaring en mijn compliment voor degenen die me hebben geholpen??

Barbara Kelder-Quik 11 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen