Geld lenen kost geld

Hoeveel kan ik lenen?

Hoeveel jij kunt lenen is afhankelijk van meerdere factoren. Aan de ene kant is het afhankelijk van jouw leencapaciteit. Simpel gezegd is dat een berekening op basis van je inkomen en je vaste lasten. Aan de andere kant is het afhankelijk van het risico dat de bank denkt te lopen, wanneer zij jou een lening verstrekken. Hoe minder risico de bank denkt te kunnen lopen, hoe gunstiger dat is voor jouw maximale leenbedrag. Om een voorbeeld te geven; de bank loopt minder risico wanneer jij een vast contract hebt bij je werkgever, dan wanneer je een tijdelijk contract hebt. In het eerste geval zal jouw maximale leenbedrag dus hoger uitvallen. 

Kortom, er is geen eenduidig antwoord te geven op de vraag ‘Hoeveel kan ik lenen?’. Je kunt het voor een groot deel berekenen via onze berekentool. Wil je exact weten hoeveel je kunt lenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met één van onze kredietadviseurs via 0318 – 88 88 88. Zij helpen je graag! 

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

958 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Trustpilot rating

Ik ben door het proces heen goed begeleid. Dhr Lindeman is heel behulpzaam en denkt mee.

Angela Tavares 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Wat is het toch fijn, als je het echt niet meer weet. Omdat je eigen bank niet mee werkt ,omdat je afgekeurd bent. Of je daar om vraagt in dit leven. En zware lekkage heb in je huis. Dat je dan de man van krediet aan de lijn hebt. En je rustig maakt. Alles netjes uitlegt met je mee denkt ,en ook dat ik aangaf me printer heeft het ook nog begeven , online kon tekenen. Heb het contact met krediet.nl als heel fijn ervaren en ook vertrouwen in hun deskundigheid. Bedankt voor alles Danny

Desiree 2 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen