Geld lenen kost geld

Krediet.nl breidt assortiment leningen uit, nu de laagste rente van Nederland

Kredietnl breidt assortiment leningen uit

8 september 2020

Krediet.nl werkt samen met een flink aantal kredietverstrekkers in Nederland, waardoor de keuze in persoonlijke leningen en doorlopende kredieten altijd al groot was. Doordat we nu ook samenwerken met Freo is ons assortiment zo uitgebreid dat we je op dit moment de lening met de laagste rente kunnen aanbieden.

Veel geldverstrekkers werken graag samen met Krediet.nl. Defam, Interbank, Qander, Nationale Nederlanden, Lender & Spender, BNP Paribas, Greenloans en sinds 7 september ook Freo laten de advisering en de bemiddeling graag aan ons over. Zij zien ons als een betrouwbare en deskundige partij die net als zij het klantbelang centraal stellen. Dat houdt in dat je goed geadviseerd wordt en dat je een lening afsluit die past bij je mogelijkheden en je wensen. Dat geldt voor alle leenbedragen en alle leendoelen.

Zelf op zoek naar een lening?

Uiteraard kun je ook zelf uitzoeken welke lening je wilt, bijvoorbeeld via Independer, Geld.nl of Pricewise. Maar hoe weet je zeker dat je niet nóg voordeliger en tegen nóg betere voorwaarden kunt lenen? Je krijgt geen advies, terwijl lenen altijd maatwerk is! Leg je keuze daarom voor aan Krediet.nl. Onze zeer ervaren specialisten adviseren je graag. Wij gaan na of je iets over het hoofd hebt gezien of bepaalde mogelijkheden niet hebt uitgezocht. Omdat wij met zoveel geldverstrekkers samenwerken, kunnen we talloze producten met elkaar vergelijken. Uit die vergelijking kan zomaar blijken dat je ergens anders toch beter af bent. Dat kan je dus behoorlijk wat extra opleveren. Ons advies is kosteloos en verplicht je nergens toe. Je bent altijd vrij je eigen keuze te maken.

Offerte aanvragen bij Krediet.nl

Heb je helemaal geen zin om zelf uit te zoeken waar je voordelig kunt lenen? Geen probleem. Vraag online een offerte aan bij Krediet.nl en geef je wensen en je gegevens door. Onze adviseur zoekt in het brede assortiment van Krediet.nl de lening die het best past bij je bestedingsdoel, je financiële mogelijkheden en je persoonlijke situatie. Je ontvangt snel een vrijblijvende offerte voor de lening met de laagste rente. Binnen een paar dagen beschik je dan al over het geld. 

Op zoek naar de lening met de laagst mogelijke rente van Nederland? Wij vinden die voor jou!

Geschreven door:
  • René Koopman
  • Directeur
Kredietnl gaat samenwerken met freo
Krediet.nl gaat samenwerken met Freo 7 september 2020 | René Koopman
National Nederlanden verlaagt rente naar 9,9%
Nationale-Nederlanden verlaagt als eerste de maximale rente naar 9,9% 13 juli 2020 | Danny Lindeman
Defam verlaagt rente
Rente op de WoonLening van DEFAM per 1 juli op 4,4% 1 juli 2020 | René Koopman

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

689 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.6 op Trustpilot

Trustpilot rating

Vlotte snelle afhandeling Links via de mail om documenten toe te voegen werkten probleemloos Werd via de mail op de hoogte over de status van de aanvraag Medewerkers aan de telefoon waren geduldig en behulpzaam

Saskia 3 dagen geleden
Trustpilot rating

Heel erg goed, proffesioneel en snel geholpen. Binnen een paar dagen alles rond. Uitstekend advies gekregen om mijn omstandigheden optimaal te organiseren. Alles op een fijne, proactive, meedenkend en vriendelijke manier. Veel dank voor de goede hulp!

Fam. A&M 4 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen