Geld lenen kost geld

Leenbedrag € 15.000

€ 15.000 lenen

Als je een lening wilt aanvragen, heb je vaak een doel waarvoor je het geld wilt gebruiken. Op basis van jouw leendoel kunnen wij met jou bekijken welk leenbedrag je maximaal kunt lenen. Wil je bijvoorbeeld € 15.000 lenen voor de aanschaf van zonnepanelen? Wij adviseren jou welke lening het best bij je past en of je eventueel in aanmerking komt voor fiscale aftrek van je rente.

Leenvormen: zekerheid of flexibiliteit

Welke leenvorm je kiest hangt onder andere af van de mate van zekerheid die je wilt. Een Persoonlijke Lening geeft je zekerheid in de vorm van de rente, looptijd en je maandelijkse kosten want deze staan allemaal vast. Jij leent € 15.000 en je weet precies wat je elke maand betaalt aan rente en aflossing. De datum waarop de lening volledig is afgelost spreek je ook af. Wil je meer flexibiliteit en wil je zelf bepalen hoeveel geld je daadwerkelijk van je lening gebruikt en wanneer je het gebruikt? Kies dan voor een Doorlopend Krediet. Je profiteert van rentedalingen en hebt altijd geld achter de hand.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

689 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.6 op Trustpilot

Trustpilot rating

Vlotte snelle afhandeling Links via de mail om documenten toe te voegen werkten probleemloos Werd via de mail op de hoogte over de status van de aanvraag Medewerkers aan de telefoon waren geduldig en behulpzaam

Saskia 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Heel erg goed, proffesioneel en snel geholpen. Binnen een paar dagen alles rond. Uitstekend advies gekregen om mijn omstandigheden optimaal te organiseren. Alles op een fijne, proactive, meedenkend en vriendelijke manier. Veel dank voor de goede hulp!

Fam. A&M 5 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen