Geld lenen kost geld

Lening 20.000 euro

Je gaat 20.000 euro lenen, voor een verbouwing bijvoorbeeld of voor een nieuwe auto. Dan wil je de zekerheid dat je lening verantwoord is en dat je kosten zo laag mogelijk zijn. Sluit daarom een lening van 20.000 euro af bij Krediet.nl. Onze adviseurs zoeken uit waar jij de laagste rente krijgt en welke voorwaarden het beste bij jou passen. Ga voor onafhankelijk en professioneel advies en vraag een offerte aan. 

Vergelijk en sluit de voordeligste lening van 20.000 euro af!

vanaf

6,5%

Persoonlijk advies
Geen afsluitkosten
Offerte binnen 24 uur
4.8 op Trustpilot

€ 20.000 lenen

Je wilt 20.000 euro lenen. Maar ja, welke lening past dan bij jou? Als je een duidelijk leendoel hebt en al weet hoeveel je daaraan kwijt bent, kun je het beste een persoonlijke lening van 20.000 euro afsluiten. Je krijgt dan het leenbedrag in een keer op je rekening en kunt direct je uitgave betalen.

Maar wat kost een lening van 20.000 euro jou eigenlijk? Met een persoonlijke lening weet je dat precies, want de rente en de looptijd staan vast. Je maandbedrag blijft daarom de hele looptijd gelijk, je totale kosten zijn bekend evenals de datum waarop je klaar bent met aflossen. Je mag trouwens altijd boetevrij extra aflossen. Je maandbedrag blijft dan hetzelfde, maar de looptijd wordt korter. 

Wil je 20.000 euro lenen voor een verbouwing? Met een persoonlijke lening is dan de rente fiscaal aftrekbaar. Dat belastingvoordeel maakt een persoonlijke lening tot een voordeligere financiering van je verbouwing.

Een andere mogelijkheid om 20.000 euro te lenen, is een doorlopend krediet. Je kunt dan tot een bepaald bedrag – de kredietlimiet – geld opnemen wanneer het jou uitkomt. Alleen over het opgenomen bedrag betaal je rente. Deze leenvorm is geschikt als je nog niet zeker bent over je kosten. Want je neemt alleen het bedrag op dat je nodig hebt, op het moment dat je dat gaat uitgeven. 

Overigens is een doorlopend krediet voor een verbouwing minder geschikt. De rente van een doorlopend krediet is namelijk nooit fiscaal aftrekbaar, ook niet als je het geld gebruikt voor woningverbetering. 

Een doorlopend krediet heeft bovendien als nadeel dat het onzeker en risicovol is. Omdat je afgeloste bedragen opnieuw kunt opnemen, zul je het krediet misschien vaker gebruiken dan nodig. En de rente staat niet vast, dus die kosten kunnen hoger uitvallen dan gedacht. Vanwege de risico’s zijn de meeste geldverstrekkers gestopt met het doorlopend krediet.

Bij Krediet.nl kun je alleen 20.000 euro lenen met doorlopend krediet dat een looptijd heeft van twee jaar. Daarna wordt het krediet omgezet in een persoonlijke lening.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Verantwoord 20.000 euro lenen
  • Vaste lage rente v.a. 6,5%
  • Geld direct op je rekening
  • Looptijd 12 tot 120 maanden
  • Boetevrij extra aflossen

Meer over 20.000 euro lenen

Online 20000 euro lenen

Een lening van 20.000 euro afsluiten doe je tegenwoordig net zo veilig en verantwoord als vroeger. Alleen hoef je niet meer naar een bank, maar regel je alles online vanuit je luie stoel. Je geldverstrekker heeft daardoor lagere kosten, waardoor de rente nog scherper is. En alles wordt razendsnel afgehandeld. Binnen een paar dagen kun je al over het geld beschikken.

Waarvoor 20.000 euro lenen?

Je wilt 20.000 euro lenen voor een verbouwing: een aanbouw, een moderne keuken, een luxe badkamer. Of heb je andere plannen? Liever een motor of een camper kopen voor een reis door Europa? Of misschien wil je 20.000 euro lenen voor een auto of om een recreatiewoning te financieren. Blijf je dromen of vervul je die wensen nu?

Een andere reden om een lening van 20.000 euro af te sluiten is een dalende rente. Want als je al een persoonlijke lening van 20.000 euro hebt met een hoge rente, kun je lagere maandlasten realiseren door de lening over te sluiten. Vergelijk dan de rente van verschillende kredietverstrekkers en ga na waar je minder betaalt. Wij sluiten dan de lening over. Daar zijn geen kosten aan verbonden.

Lenen via Krediet.nl

Krediet.nl is zelf geen bank, maar werkt samen met verschillende aanbieders van kredieten. Wij weten daardoor precies wat de markt te bieden heeft en kunnen snel en gemakkelijk uitzoeken waar jij een lening van 20.000 krijgt met de laagste rente en de beste voorwaarden. Onze specialisten adviseren je bovendien eerst en informeren je over de kosten.

Welke vorm het beste bij je past, hangt af van je leendoel en je financiële situatie. Daarom adviseren we je altijd vooraf. Voor dat advies betaal je niets. Ook het afsluiten van de lening is kosteloos. En we blijven na het afsluiten jouw aanspreekpunt bij vragen of wijzigingen.

Lening aanvragen, hoe werkt het?

Stap 1 – Op het online aanvraagformulier staan een paar vragen over je leendoel, je financiën en je persoonlijke situatie. Als je die beantwoordt, weten wij welke leenvorm daarbij past en welke kredietverstrekker voor jou het beste aanbod heeft. Wij vragen dan direct een offerte op.

Stap 2 – Als de offerte bij ons binnen is (vaak al binnen een uur) nemen we contact op met jou. We bespreken de voorwaarden, laten je weten hoeveel je per maand betaalt en wat je totale kosten zijn. Ook wijzen we je op de risico’s bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of overlijden. Je kunt daarvoor eventueel een verzekering afsluiten.

Stap 3 – Je ontvangt de definitieve offerte, ondertekent die en voegt daarbij nog de benodigde documenten. Alles verzend je online naar ons. Dan vindt er een laatste check plaats, onder meer bij het bkr in Tiel. Staat het licht op groen, dan geeft de bank een akkoord. 

Stap 4 – Na het akkoord van de kredietverstrekker wordt het geld direct naar je overgemaakt. Het hele proces kan al in twee dagen gerealiseerd zijn. Je kunt dus al heel snel over je geld beschikken.

Goedkoopste lening van €20.000

Uiteraard wil je zo laag mogelijke kosten voor je lening. Onze kredietspecialisten zoeken daarom voor jou de goedkoopste lening van 20.000 euro. Wij doen zaken met kredietverstrekkers die de laagste rente in Nederland aanbieden. Wij gaan op zoek naar de aanbieder die bij een leenbedrag van 20.00 euro de laagste rente heeft voor iemand met jouw financiële en persoonlijke omstandigheden.

Want ja, 20.000 euro lenen, hoeveel ga je dan afbetalen per maand? Je maandbedrag is afhankelijk van de rente, maar ook de van de looptijd. Met een korte looptijd los je de lening sneller af, maar je maandtermijn is dan relatief hoog. Met een lange looptijd doe je langer over de aflossing waardoor  je maandlasten lager zijn. Maar omdat je langer rente betaalt, zijn je totale kosten weer hoger.

Een andere manier om de kosten van je lening laag te houden is door tussentijds boetevrij extra af te lossen. Je schuld wordt dan in een keer kleiner. Je blijft hetzelfde bedrag per maand betalen, maar je bent sneller klaar met aflossen. Daardoor verlaag je je totale kosten.

Wil je 20.000 lenen en de kosten per maand duidelijk hebben? Jouw adviseur bij Krediet.nl is heel helder over alle aspecten van de lening: het rentetarief, de looptijd en de voorwaarden. Hij of zij bespreekt met jou welke balans jij wilt tussen totale kosten en maandbedrag. Jouw wensen staan centraal voor onze kredietspecialist. Daarom is er ook veel aandacht voor de voorwaarden. Die moeten goed bij jou passen.

Ander bedrag lenen?

Heb je grootse plannen voor een verbouwing? Wil je een boot of een elektrische auto aanschaffen? Dan kom je er niet met een lening van 20.000 euro. Bij Krediet.nl kun je ook aankloppen voor hogere bedragen, tot maximaal 150.000 euro. Maar ook voor kleinere leenbedragen ben je bij ons aan het juiste adres. Een offerte aanvragen kan altijd kosteloos en is bovendien volkomen vrijblijvend.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1348 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.8 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Mijn vrouw heeft hier gevraagd om een lening ruim onder de 10.000 euro. Zij is volledig werkzaam als docent, en ik ben gepensioneerd. Dus krijgen we GEEN lening omdat ik over de 70 ben. Afgeschreven dus te oud. Terwijl onze inkomsten goed zijn, en we die lening terug kunnen betalen. Hoe gek kan het gaan.

Joop Coenraads 3 dagen geleden
Trustpilot rating

Goed service

Sen 11 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen