Geld lenen kost geld

20.000 euro lenen

Vergelijk en sluit de voordeligste lening af!

vanaf

6,6%

Persoonlijk advies
Geen afsluitkosten
Offerte binnen 24 uur
4.9 op Trustpilot

€ 20.000 lenen

Als je 20000 euro gaat lenen, wil je de zekerheid dat je lening verantwoord is en dat je kredietverstrekker betrouwbaar is. Daarom sluit jij jouw lening af bij Krediet.nl. Onze adviseurs zoeken uit waar jij het voordeligst uit bent en welke voorwaarden het beste bij jou passen. Ga voor onafhankelijk en professioneel advies en vraag een offerte aan.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Verantwoord 20.000 euro lenen
  • Vaste lage rente v.a. 6,6%
  • Geld direct op je rekening
  • Looptijd 12 tot 120 maanden
  • Boetevrij extra aflossen

Meer over 20.000 euro lenen

Online 20000 euro lenen

Een lening afsluiten doe je tegenwoordig net zo veilig en verantwoord als vroeger. Alleen hoef je niet meer naar een bank, maar regel je alles online vanuit je luie stoel. Je geldverstrekker heeft daardoor lagere kosten, waardoor de rente nog scherper is. En alles wordt razendsnel afgehandeld. Binnen een paar dagen kun je al over het geld beschikken.

Waarvoor 20000 euro lenen?

Een mooie reis maken door Europa op je motor of met een luxe caravan. Geld lenen voor een auto die je oude brik vervangt. Financiering van een recreatiewoning. Of verfraai jij liever je woning met een moderne keuken of een fantastische badkamer? Blijf je daarvan dromen of maak je jezelf nu al blij?

Ga eens na hoe hoog je totale kosten zijn als je 20000 euro leent. De rente is tegenwoordig zo laag dat je echt voordelig uit kunt zijn. Je hoeft dan niet te wachten tot je genoeg gespaard hebt. Wij adviseren je, maken een berekening en leggen uit wat je van de lening kunt verwachten.

Heb je al een persoonlijke lening, maar betaal je een hoge rente? Vergelijk dan de rente van verschillende kredietverstrekkers en ga na waar je minder betaalt. Wij vragen de offerte voor je aan en sluiten je lening over. Daar zijn geen kosten aan verbonden.

20000 euro lenen via Krediet.nl

Krediet.nl is zelf geen bank, maar werkt samen met verschillende aanbieders van kredieten. Wij weten daardoor precies wat de markt te bieden heeft en adviseren jou graag over de lening met de laagste rente en de beste voorwaarden. Onze specialisten gaan altijd eerst met je in gesprek om onze keuze uit te leggen en je te informeren over de kosten.

Je kunt bij ons zowel terecht voor een persoonlijke lening als voor een doorlopend krediet. Welke vorm het beste bij je past, hangt af van je leendoel en je financiële situatie. Daarom adviseren we je altijd vooraf. Voor het advies betaal je niets. Ook het afsluiten van de lening is kosteloos. En we blijven na het afsluiten jouw aanspreekpunt bij vragen of wijzigingen.

20000 aanvragen, hoe werkt het?

Stap 1 – Op het online aanvraagformulier staan een paar vragen over je leendoel, je financiën en je persoonlijke situatie. Als je die beantwoordt, weten wij welke leenvorm daarbij past en welke kredietverstrekker voor jou het beste aanbod heeft. Wij vragen dan direct een offerte op.

Stap 2 – Als de offerte bij ons binnen is (vaak al binnen een uur) nemen we contact op met jou. We bespreken de voorwaarden, laten je weten hoeveel je per maand betaalt en wat je totale kosten zijn. Ook wijzen we je op de risico’s bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of overlijden. Je kunt daarvoor eventueel een verzekering afsluiten.

Stap 3 – Je ontvangt de definitieve offerte, ondertekent die en voegt daarbij nog de benodigde documenten. Alles verzend je online naar ons. Dan vindt er een laatste check plaats, onder meer bij het bkr in Tiel. Staat het licht op groen, dan geeft de bank een akkoord. 

Stap 4 – Na het akkoord van de kredietverstrekker wordt het geld direct naar je overgemaakt. Het hele proces kan al in twee dagen gerealiseerd zijn. Je kunt dus al heel snel over je geld beschikken.

Goedkoopste lening van 20.000

Uiteraard wil je zo laag mogelijke kosten voor je lening. Onze kredietspecialisten zoeken daarom voor jou de goedkoopste lening van 20.000 euro. Wij doen zaken met kredietverstrekkers die de laagste rente in Nederland aanbieden. Ook bespreken we hoe je de kosten nog verder omlaag kunt brengen door te kiezen voor een kortere looptijd of tussentijds boetevrij extra af te lossen.

Ander bedrag lenen dan 20000?

Heb je grootse plannen voor een verbouwing? Wil je een boot of een elektrische auto aanschaffen? Dan kom je er niet met 20000 euro. Bij Krediet.nl kun je ook aankloppen voor hogere bedragen tot wel 75.000 euro. Een offerte aanvragen kan altijd en is volkomen vrijblijvend.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1250 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Zeer vriendelijke en professionele mensen. Goed doorvragen en goed resultaat binnen zeer korte tijd. Ben super tevreden over het hele proces.

Alex Dekker 3 dagen geleden
Trustpilot rating

Duidelijk goede communicatie

Carl de Dooij 18 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen