Geld lenen kost geld

Leenbedrag € 20.000

€ 20.000 lenen

Een nieuwe keuken is voor veel mensen een wens. Een wens die je om kunt zetten naar werkelijkheid als je het bedrag voor de keuken via een lening financiert. Je kunt de lening van € 20.000 online bij ons aanvragen. Wij regelen vervolgens de rest voor jou, zodat je binnenkort kunt koken in je nieuwe keuken. Je betaalt bij ons geen afsluit- of advieskosten. Die service bieden wij jou gratis.

Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet

Wil je alleen een lening afsluiten om jouw leendoel te kunnen financieren zonder extra geld achter de hand te kunnen hebben? Dan adviseren wij jou een Persoonlijke Lening. Je leent dan eenmalig een specifiek bedrag dat je gebruikt voor die aankoop. Je hebt zekerheid door de vaste rente, looptijd en maandelijkse kosten. Wil je een lening afsluiten om over extra geld te kunnen beschikken als jij dat wilt? Dan is de leenvorm Doorlopend Krediet een betere optie voor jou. Je neemt geld op als je het nodig hebt en betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag.

Offerte aanvragen?

Staat jouw leenbedrag vast? Dan kun je online een offerte aanvragen voor jouw lening van € 20.000. Uiteraard is dit vrijblijvend. Je kunt ook eerst bekijken wat de kosten zullen zijn bij Krediet.nl als je dit bedrag gaat lenen. Ontdek onze lage rentetarieven.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

621 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Trustpilot rating

Snel en goed geholpen

K. Sipkes 10 uur geleden
Trustpilot rating

Goede en snelle service

TK 2 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,9% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen