Geld lenen kost geld

Leenbedrag € 10.000

€ 10.000 lenen

Een lening afsluiten tegen gunstige rentetarieven doe je bij Krediet.nl, ook voor het leenbedrag van € 10.000. Je betaalt bij Krediet.nl geen afsluit- en advieskosten. En als je vragen hebt, staan onze kredietspecialisten voor je klaar. Wij adviseren jou graag zodat je een verantwoorde lening afsluit voor bijvoorbeeld je auto of verbouwing.

Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet

Als je de lening van € 10.000 alleen wilt afsluiten om je leendoel te financieren, dan adviseren wij je een Persoonlijke Lening. Je ontvangt eenmalig jouw leenbedrag, je lost de lening af in maandelijkse vaste bedragen en de looptijd en de rente staan vast. Wil je extra geld achter de hand hebben? Dan past een Doorlopend Krediet beter bij jouw situatie. Je neemt geld op van je leenbedrag op het moment dat je het nodig hebt, de rente en looptijd zijn flexibel.

Wat kost € 10.000 lenen?

Een indicatie van het rentetarief dat hoort bij het leenbedrag van € 10.000 kun je via onderstaande tabellen opzoeken. Het is ook afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Heb je bijvoorbeeld een koopwoning, dan is jouw rentetarief lager. Je kunt ook direct online een offerteaanvraag doen. Deze aanvraag is vrijblijvend en geeft jou een goed beeld van de mogelijkheden. 

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,9% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen