Geld lenen kost geld

Leenbedrag € 7.000

€ 7.000 lenen

Een nieuwe badkamer? Een nieuwe auto? Of wil je de aangrenzende gemeentegrond kopen? Het bedrag van € 7.000 voor jouw verbouwing, jouw nieuwe auto of voor de aankoop van de extra grond kun je financieren met een lening.

Je kunt kiezen uit twee leenvormen: een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet. Onze adviseurs kijken graag samen met jou wat de beste optie is voor jouw situatie.

Persoonlijke Lening afsluiten

Bij het afsluiten van een Persoonlijke Lening, weet je van tevoren precies waar je aan toe bent. De rente en de looptijd van de lening staan vast. Het bedrag dat je per maand moet betalen voor de lening verandert niet. Dat betekent ook dat rentestijgingen geen invloed hebben op jouw lening en je nooit voor verrassingen komt te staan.

Fiscaal voordeel bij een Persoonlijke Lening

Wanneer je de Persoonlijke Lening gebruikt voor een verbouwing van jouw huis, heb je fiscaal voordeel. Je mag dan de rentekosten van de lening aftrekken. Dat betekent dat je netto minder betaalt voor je lening.

Doorlopend Krediet afsluiten

Je kunt ook kiezen voor een Doorlopend Krediet. Bij een Doorlopend Krediet hoef je niet het gehele bedrag in één keer op te nemen, maar kun je er flexibel over beschikken.

Stel je hebt een kredietlimiet van € 7000 afgesproken en de badkamer die je hebt aangeschaft kost € 5000. Het resterende bedrag van € 2000 kun je gewoon laten staan en opnemen wanneer je bijvoorbeeld een onverwachte uitgave moet doen.

Je betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. In het bovenstaande voorbeeld betaal je dus alleen rente over de opgenomen € 5000.

De rente en de looptijd zijn variabel bij een Doorlopend Krediet. De rentekosten van een Doorlopend Krediet zijn niet fiscaal aftrekbaar.

Boetevrij aflossen

Je mag altijd extra aflossen, zowel op de Persoonlijke Lening als op het Doorlopend Krediet. Dit is boetevrij. Je kunt de lening ook voortijdig volledig aflossen. Ook dit is boetevrij.

Online offerte

Vraag online een offerte aan. Vul je gegevens in en wij voorzien jou van persoonlijk advies. Je ontvangt van ons een voorstel op maat, met onze lage rente en gunstige voorwaarden.

Je betaalt hiervoor geen advieskosten of afsluitkosten

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

922 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Trustpilot rating

Ontzettend bedankt, op een goede en correcte manier behandeld, ik zal jullie zeer zeker aanbevelen

Om Ergun 5 dagen geleden
Trustpilot rating

Gedurende het proces van het aanvragen van mijn lening werd heel goed gecommuniceerd. Er werd heel erg goed en plezierig meegedacht over de gang van zaken. Uitstekende ervaring en mijn compliment voor degenen die me hebben geholpen??

Barbara Kelder-Quik 11 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen