Geld lenen kost geld

Leenbedrag € 75.000

€ 75.000 lenen

Je hebt een bedrag van € 75.000 nodig voor de aankoop van een recreatiewoning en je wilt daarnaast geld achter de hand houden voor een eventuele verbouwing van de keuken of badkamer. Maar het benodigde geld staat niet op je rekening. Je kunt het bedrag van € 75.000 lenen en zo de realisatie van jouw plannen mogelijk maken.

Welke leenvorm kies je?

Er zijn twee leenvormen waarmee je € 75.000 kunt lenen.

Kies je voor zekerheid dan past een persoonlijke lening bij jou. De rente staat vast en elke maand zijn je lasten gelijk tijdens de hele looptijd. Gebruik je de lening voor een verbouwing aan je woning? Dan zijn de rentekosten fiscaal aftrekbaar. Dit voordeel biedt een doorlopend krediet je niet.

Een doorlopend krediet betekent flexibel lenen. De bank keert niet eenmalig het volledige bedrag aan je uit zoals bij een persoonlijke lening. Je neemt geld op wanneer jij het nodig hebt. Met deze leenvorm heb je altijd extra geld achter de hand. Afgeloste bedragen mag je opnieuw opnemen, tot je kredietlimiet.

Je mag altijd boetevrij extra aflossen op beide leenvormen. Op ieder gewenst moment mag je tussentijds kosteloos inlossen op de lening of de lening volledig aflossen.

Kun je € 75.000 lenen?

Kom je wel in aanmerking voor een lening van € 75.000? Dat hangt ervan af hoeveel zekerheid de kredietverstrekker heeft dat je aan de betalingsverplichtingen zult voldoen en de lening helemaal en op tijd terugbetaalt. Daarom wordt er zorgvuldig gekeken naar je persoonlijke en financiële situatie. Vul daarom het aanvraagformulier in. Je weet dan binnen een aantal uur of je in aanmerking komt voor de lening en ontvangt direct een aanbod van de bank.

€ 75.000 als maximaal bedrag

Met een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet kun je niet meer dan € 75.000 lenen. Sommige kredietaanbieders hebben zelfs een lager maximum. Heb je toch meer geld nodig? Dat kan wel, maar dan verandert de constructie van je lening.

Bij leenbedragen vanaf € 75.000 wordt de lening altijd gesplitst. De lening wordt bij twee banken ondergebracht of de lening bestaat uit een deel Persoonlijke Lening en een deel Doorlopend Krediet.

Fiscaal aftrekbaar

Wil je je huis verbouwen of verduurzamen? De kosten van je lening van € 75.000 kunnen dan lager uitvallen. De rente is in dat geval namelijk fiscaal aftrekbaar. Als je bovendien door de maatregelen op je energiekosten bespaart, scheelt dat nog eens extra in de maandlasten.

Verantwoord lenen

Maar liefst 44% van de leners wil graag advies voor ze een lening afsluiten, blijkt uit een  onderzoek van het Nibud. Daar hebben zij een goed gevoel bij. Zeker als je een bedrag van € 75.000 wilt lenen, is advies beslist een aanrader. Want de rente en de voorwaarden kunnen een groot verschil maken voor je maandlasten en je zekerheden. Wij wijzen je daarop in ons adviesgesprek. En we zorgen er bovendien voor dat de gekozen lening bij jou past dat je dus verantwoord en veilig leent.

Sluit online je lening af

Heb jij al een keuze gemaakt tussen een Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet voor het bedrag van € 75.000? Vraag dan online vrijblijvend en kosteloos een offerte aan en wij gaan voor je aan de slag. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze specialisten beantwoorden je vragen en geven jou persoonlijk advies.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

740 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.6 op Trustpilot

Trustpilot rating

Goed geregeld

Victor van Heijnsbergen 3 dagen geleden
Trustpilot rating

Ging prima en snel.

W heins-zegers 7 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen