Geld lenen kost geld

Goedkoop geld lenen

Lage rente en korte looptijd

Als je besluit om te gaan lenen, wil je het liefst een zo goed mogelijke lening. Maar hoe weet je nu hoe duur of hoe goedkoop een lening is? Dat hangt af van twee belangrijke factoren. De eerste factor is de hoogte van de rente. Hoe hoger het rentetarief, hoe meer rente je ook moet betalen. En andersom geldt dus logischerwijs ook; als het rentetarief lager is, betaal je dus ook minder rente. 

De tweede factor is de looptijd. Wanneer de looptijd korter is, betaal je minder rente. Een lening met een looptijd van 60 maanden is dus goedkoper dan diezelfde lening met een looptijd van 72 maanden. Puur omdat je dan dus over een langere periode rente moet betalen. 

Bij Krediet.nl sluit je al een lening af vanaf 3,9% rente. Daarnaast kun je de looptijd van je lening zelf bepalen (mits dit aansluit bij het gekozen leendoel) en daarmee heb je dus ook invloed op de kosten van je lening.

Een lening aanvragen

Wil je een lening aanvragen? Dat kan via ons aanvraagproces van 4 stappen. 

1. Offerte aanvragen

Je kunt online en vrijblijvend je offerteaanvraag indienen

2. Adviesgesprek

Om er zeker van te zijn dat je de lening afsluit die het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie, nemen we contact met je op. Hierna ontvang je van ons de offerte

3. Documenten insturen

Er zijn een aantal documenten nodig om de aanvraag bij de bank compleet te maken; je kunt deze uploaden in jouw persoonlijke en beveiligde online omgeving

4. Uitbetaling

Behoefte aan persoonlijk advies?

Een lening afsluiten kan een hele stap zijn. Je hebt misschien een heleboel vragen of je wilt nog even checken of de lening die jij voor ogen hebt echt de beste en goedkoopste optie is. Dat vinden wij volkomen normaal en daarom staat ons team van kredietspecialisten voor je klaar om jou het advies te geven dat je nodig hebt. 

Bel, mail of chat met ons team. We helpen je graag.