Geld lenen kost geld

Goedkoop lenen

Een goedkope lening met een lage rente, dat is wat je krijgt als je leent via Krediet.nl. Vergelijk en sluit de goedkoopste lening af!

vanaf

6,6%

Vaste rente vanaf 6,6%
Vaste looptijd
Vaste maandelijkse kosten
Boetevrij extra aflossen

Goedkoop lenen? Hierop moet je letten

Als je wilt weten hoeveel je kwijt bent aan je lening, zijn twee zaken van belang. Hoe hoog zijn je maandlasten? En hoe hoog zijn je totale kosten? De rente en de looptijd spelen daarbij een belangrijke rol.

Zoek naar de laagste rente

De rente die je kredietverstrekker rekent, hangt af van de rente die zij zelf moeten betalen, plus andere kosten die zij maken. Banken die hoge kosten hebben vanwege dure panden en vele medewerkers, rekenen vaak een hogere rente. Wil je goedkoop lenen? Kijk dan verder dan het aanbod van je eigen bank.

Bij Krediet.nl zijn de kosten juist heel laag, want je sluit de lening online af, waardoor wij besparen op gebouwen en medewerkers. Met een rente vanaf 6,6% kun je bij Krediet.nl echt goedkoop lenen. Vergelijk de rentetarieven van onze kredietverstrekkers. Zulke goedkope leningen vind je niet zo gauw bij je eigen bank.

Verder is het rentetarief afhankelijk van het leenbedrag. Een hoger leenbedrag kent doorgaans een lagere rente. Heb je meerdere kleine leningen, zoals een creditcardschuld, roodstand, koop op afbetaling en een lening? Je kunt die leningen samenvoegen. Dan heb je één overzichtelijke en goedkope lening met een veel lagere rente.

Ten slotte kun je als huiseigenaar vaak voordeliger lenen omdat veel geldverstrekkers voor woningbezitters een lagere rente rekenen. Gebruik je het leenbedrag voor woningverbetering? Dan wordt je lening goedkoper omdat de rente meestal fiscaal aftrekbaar is. Je vindt bij ons eenvoudig de goedkoopste lening voor een huis.

Goedkope lening en de looptijd

Rente betaal je gedurende de hele looptijd. Met dezelfde rente zijn je totale kosten dus hoger bij een lange looptijd dan bij een korte looptijd. Maar het voordeel van een lange looptijd is dan weer dat je per maand minder aflost, waardoor je maandlasten lager uitvallen.

Bij Krediet.nl kun je de looptijd van je lening zelf bepalen. Met je adviseur bespreek je wat voor jou belangrijker is: lage maandlasten of lage totale kosten. Goedkoop lenen heb je dus deels zelf in de hand door de juiste keuzes te maken en je daarover goed te laten adviseren.

Een lening aanvragen, hoe werkt het?

De beste lening vinden die haarfijn aansluit op jouw situatie en tegen een lage rente, dat is best lastig. Wij helpen je daarbij. Onze adviseurs geven je altijd kosteloos een persoonlijk advies.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Veelgestelde vragen over goedkoop lenen

Meer weten over een goedkoop lenen? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Bekijk dan ons complete overzicht met veelgestelde vragen over geld lenen.

Wat is rente?

Rente is een vergoeding voor je lening en bedraagt een percentage van je leenbedrag. 

Jouw maandtermijn voor de lening bestaat uit rente en aflossing. Maar je betaalt alleen rente over het openstaande bedrag. Omdat je iedere maand iets aflost, wordt het openstaande leenbedrag lager. Je maandlasten blijven dan gelijk, maar de verhouding tussen het rentedeel en het aflossingsdeel verandert. Het rentedeel wordt gaandeweg kleiner en het aflossingsdeel groter. 

Je kunt bij Krediet.nl de rentes van verschillende leningen vergelijken.

De rente op mijn lening is gestegen, hoe kan dat?

De rente op je lening kan alleen stijgen als je een doorlopend krediet hebt. Met een persoonlijke lening heb je een vaste rente. Die verandert niet tijdens de looptijd. Je hebt steeds dezelfde maandlasten en weet wanneer je lening is afgelost. 

Vind je de rente op je persoonlijke lening te hoog? Vraag ons dan of je kunt overstappen naar een persoonlijke lening met een lagere rente. Heb je een doorlopend krediet met een hoge rente? Of wil je liever zekerheid over de rente en de kosten? Sluit dan je doorlopend krediet over naar een persoonlijke lening.

Moet ik vooraf kosten betalen voor een lening?

Nee, bij Krediet.nl betaal je vooraf geen kosten voor je lening. Pas als het geld op je rekening staat, betaal je maandelijks voor rente en aflossing. Dat zijn de enige kosten die je hebt. Voor het persoonlijke advies, het afsluiten en de administratie brengen wij dus niets in rekening.

Lees meer

Wat is het verschil tussen een persoonlijke lening en een doorlopend Krediet?

Met een persoonlijke lening krijg je het totale leenbedrag in een keer op je rekening en betaal je maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing. Met een doorlopend krediet mag je tot een bepaald bedrag geld opnemen zoveel en zo vaak als je wilt. Je kosten vooraf niet duidelijk. 

Je kunt bij Krediet.nl geen doorlopend krediet meer afsluiten. Wil je toch wat flexibiliteit in je lening? Vraag ons dan naar de Flex en Zeker lening van Qander

Lees meer

Wat is een persoonlijke lening?

Een persoonlijke lening is een lening voor een privé-uitgave. De lening heeft een vaste rente en een vaste looptijd. Je krijgt het volledige leenbedrag in één keer op je rekening gestort. Daarna los je het leenbedrag stap voor stap af in een aantal maanden: de looptijd. Ook betaal je rente over de lening. Het maandbedrag blijft steeds gelijk en bestaat uit rente plus aflossing. Afgeloste bedragen kun je niet opnieuw opnemen. Wel mag je de lening boetevrij extra aflossen

Lees meer

Wat kost geld lenen?

De kosten van je lening hangen af van het leenbedrag, de looptijd en de rente. Je betaalt bij Krediet.nl geen kosten voor het advies of voor het bemiddelen en afsluiten van de lening. Geven wij je een verzekeringsadvies om je lening te beschermen? Dan is ook dat advies kosteloos.

Voor je de lening afsluit, nemen we contact met je op voor een persoonlijk adviesgesprek. Dan laten we je precies zien wat de kosten van je lening zijn.

Lees meer

Meer over goedkoop lenen

Een goedkope persoonlijke lening

Wil je goedkoop lenen met een persoonlijke lening? Ook dan kun je ons het beste om een offerte vragen. Met een persoonlijke lening veranderen rente, looptijd en maandbedrag niet. Je weet vooraf hoe hoog je kosten zijn en kunt de lening met de goedkoopste rente van dat moment kiezen.

Voordelig doorlopend krediet

Ben je op zoek naar het goedkoopste doorlopende krediet? Laat ons uitzoeken welke kredietverstrekker jou het beste aanbod kan doen. Wij werken samen met verschillende aanbieders.

Met een doorlopend krediet betaal je alleen rente over het opgenomen bedrag. Maar die rente is variabel. Vooraf kun je daarom niet weten wat je totale kosten zijn. Als de rente daalt, betaal je in totaal minder voor je krediet. Stijgt de rente dan gaan ook je totale kosten omhoog. Ook als je steeds opnieuw geld opneemt, wordt je lening duurder.

Verantwoord en veilig lenen

Zijn alleen het rentetarief en de looptijd van belang als je geld wilt lenen? Nee. Het belangrijkst is dat je verantwoord en veilig leent. Daarom gaan wij zorgvuldig te werk voordat we een lening voor je afsluiten. Uiteraard zoeken we de goedkoopste lening. Maar we gaan ook na welke lening past bij jouw financiële situatie en bij jouw leendoel.

Waarom krijg je de goedkoopste lening bij Krediet.nl?

  • Lage rente. Dankzij onze digitale werkwijze en jarenlange ervaring besparen wij op onze kosten en daarmee op de rente. Wij kunnen daardoor de goedkoopste lening voor jou afsluiten.
  • Keuze uit meerdere aanbieders. Krediet.nl werkt samen met een flink aantal kredietverstrekkers in Nederland. Uit dat brede aanbod kunnen we voor jou altijd de lening met de goedkoopste rente selecteren.
  • Persoonlijk advies. Je hebt veel vrijheid om de looptijd en de leenvorm te kiezen en bepaalt daarom deels zelf hoe goedkoop je lening wordt. Onze adviseur helpt je de keuzes te maken die passen bij jouw wensen.
  • Duidelijkheid over de kosten. Je krijgt van ons een helder overzicht van je kosten. We laten je zien wat je maandbedrag is, maar ook hoe hoog de totale kosten van je lening zijn.
  • Geen onverwachte kosten. Wij brengen geen administratie- of advieskosten in rekening. Je betaalt alleen rente en aflossing. 

Sluit online af bij Krediet.nl

Wil je goedkoop lenen? Je kunt bij ons online en vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij gaan dan op zoek naar de aanbieder waar jij voordelig kunt lenen. Daarna nemen we contact met je op voor een adviesgesprek. We stemmen dan ons aanbod nog beter af op je wensen.

Na het adviesgesprek ontvang je van ons de offerte. Die kun je digitaal kunt ondertekenen en de benodigde documenten uploaden in jouw persoonlijke en beveiligde online omgeving. Als de bank akkoord is, staat je leenbedrag binnen 2 werkdagen op je rekening.

Persoonlijk advies over voordelig lenen

Een lening afsluiten kan een hele stap zijn. Heb je nog vragen of je wil je checken of de lening die jij voor ogen hebt echt de beste en goedkoopste lening is? Ons team van kredietspecialisten staat voor je klaar om jou te adviseren over hoe je voordelig kunt lenen.

Bel, mail of chat met ons team. We helpen je graag.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1341 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Binnen de herroepingsperiode vond ik een beter aanbod. Er is professioneel en snel gehandeld om de ene lening te eindigen en over te stappen naar een andere. Ik heb bijna dagelijks of meerdere keren op een dag contact gehad en werd steeds vriendelijk en geduldig geholpen. Wij zijn heel blij!

Angelique Olree 6 dagen geleden
Trustpilot rating

Vriendelijke mensen aan de telefoon. Snelle offerte. Goede beantwoording van de vragen die we nog hadden. Het was allemaal heel betrouwbaar.

Elly Dumond 11 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen