Geld lenen kost geld

Persoonlijke Lening 120 maanden

10 jaar, 3,4% rente

Lenen tegen een vaste lage rente en een vaste looptijd: deze zekerheid bieden wij jou als je een Persoonlijke Lening afsluit. Als je kiest voor de maximale looptijd van 120 maanden, dus een lening van 10 jaar, kies je voor de laagste rente vanaf 3,4%, afhankelijk van jouw persoonlijke en financiële situatie. Een historische lage rente.

Rente vastzetten

Zet deze lage rente vast met de leenvorm Persoonlijke Lening; een Doorlopend Krediet heeft een variabele rente en looptijd. Bij een Persoonlijke Lening geldt de lage rente voor de hele looptijd; je betaalt tien jaar elke maand hetzelfde bedrag aan rente en aflossing. Sluit je een lening af voor het leendoel woningverbetering dan is een maximale looptijd van 180 maanden, dus 15 jaar, ook een mogelijkheid. Vraag naar de voorwaarden. Uiteraard is korter lenen ook een optie; de minimale looptijd is zes maanden.

Wij bieden jou leningen tegen de laagste rentes. Sluit een persoonlijke lening af voor € 25.000 met een looptijd van tien jaar en je profiteert van de laagste rente vanaf 3,4% (afhankelijk van jouw situatie). Onze adviseur kan op basis van jouw persoonlijke en financiële gegevens een voorstel op maat maken; lenen is maatwerk. Uiteraard kun je ook online zelf een globale berekening maken zodat je weet wat je kunt lenen in jouw situatie.

Fiscale aftrek rentekosten

Leen je geld voor een verbouwing of verbetering aan je eigen woning? Dan zijn de rentekosten fiscaal aftrekbaar tijdens de hele looptijd van de lening. Dit belastingvoordeel heb je niet als je kiest voor de leenvorm Doorlopend Krediet. Sluit je de lening af voor een ander leendoel, dan zijn de rentekosten niet fiscaal aftrekbaar. Met ingang van 1 januari 2018 is de fiscale aftrek voor restschuldfinancieringen ook komen te vervallen.

Boetevrij aflossen

Op elk gewenst moment mag je tussentijds kosteloos inlossen op de lening. Je verlaagt hiermee je maandlasten of je houdt je maandlasten gelijk maar verkort de looptijd van de lening. Hierdoor ben je eerder schuldenvrij. Wil je de lening volledig vervroegd aflossen? Ook dat mag boetevrij.

Offerte aanvragen

Wil je vrijblijvend en kosteloos een offerte aanvragen? Vul je gegevens in en wij sturen jou, op basis van jouw gegevens, een voorstel op maat. Heb je nog vragen? Onze adviseurs beantwoorden ze graag. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen, of via de chat of Whatsapp.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

922 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Trustpilot rating

Ontzettend bedankt, op een goede en correcte manier behandeld, ik zal jullie zeer zeker aanbevelen

Om Ergun 5 dagen geleden
Trustpilot rating

Gedurende het proces van het aanvragen van mijn lening werd heel goed gecommuniceerd. Er werd heel erg goed en plezierig meegedacht over de gang van zaken. Uitstekende ervaring en mijn compliment voor degenen die me hebben geholpen??

Barbara Kelder-Quik 11 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen