Geld lenen kost geld

Persoonlijke Lening 10 jaar

vanaf

6,6%

1287 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Als je een Persoonlijke Lening afsluit, spreek je af binnen hoeveel maanden je die terugbetaalt. Doorgaans is de maximale looptijd op een Persoonlijke Lening 10 jaar. Maar hoe kies je een looptijd en wat zijn de voor- en nadelen? Wil je weten hoe het precies voor jou uitpakt, bespreek dat dan met je adviseur van Krediet.nl.

Persoonlijke Lening 120 maanden, 6,6% rente

De looptijd die je kiest, heeft invloed op het rentetarief, op je maandbedrag en op de totale kosten van je Persoonlijke Lening. Kies je een langere looptijd dan kan de rente wat lager zijn dan bij een Persoonlijke Lening van 120 maanden. Is de looptijd op je Persoonlijke Lening 10 jaar, dan kun je zelfs uitkomen op een lage rente van 6,6%. Vergelijk de rentes zelf maar eens.

Hoe hoog je rente precies is, hangt niet alleen af van de gekozen looptijd, maar ook van het leenbedrag en van jouw persoonlijke en financiële situatie.

Persoonlijke Lening 10 jaar

Er is nog een voordeel als je Persoonlijke Lening 10 jaar loopt. Omdat je lang mag doen over je aflossing, smeer je de kosten uit over een lange periode. Je maandlasten zijn dus lager dan bij een kortere looptijd. 

Om de maandlasten nog lager te krijgen, mag je bij sommige kredietverstrekkers voor een verbouwing zelfs een Persoonlijke Lening van 180 maanden afsluiten. 

Bij Krediet.nl mag je altijd boetevrij extra aflossen. Als je dat doet verkorten we je looptijd.

Persoonlijke Lening 120 maanden

Een langere looptijd kent ook nadelen. Want je totale kosten zijn hoger met een Persoonlijke Lening op 10 jaar, dan met een kortere looptijd. Je betaalt met een lange looptijd immers langere tijd rente en bent daardoor in totaal meer kwijt aan je lening. 

Toch hoeft dat niet erg te zijn. Als je je lening bijvoorbeeld gebruikt voor woningverbetering is de rente vaak fiscaal aftrekbaar. Je hebt dan een belastingvoordeel, waardoor je totale kosten weer omlaag gaan. Is de looptijd van je Persoonlijke Lening 120 maanden? Dan heb je ook 10 jaar dat belastingvoordeel.

Persoonlijke Lening looptijd op 10 jaar?

Zet je de looptijd van je Persoonlijke Lening op 10 jaar, korter of misschien wel langer? Dat bespreek je met je persoonlijke adviseur van Krediet.nl. Hij berekent vooraf wat de maandlasten zijn als de looptijd van de Persoonlijke Lening 120 maanden is en wat als de looptijd korter is. En natuurlijk hoor je hoeveel je in totaal aan kosten kwijt bent bij verschillende looptijden.

Persoonlijke Lening van 10 jaar aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij sturen je een voorstel en bespreken telefonisch met je welke lening en welke looptijd bij je passen. Voor advies en afsluiten betaal je niets. 

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1287 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Een heel goed advies en mensen die met je meedenken. En altijd een snelle reactie.

Ton 3 dagen geleden
Trustpilot rating

Zeer vlotte service, vriendelijk contact en snel geregeld.

Jo Mols 3 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen