Geld lenen kost geld

Leenbedrag € 75.000

€ 75.000 lenen

Je hebt een bedrag van € 75.000 nodig voor de aankoop van een recreatiewoning en je wilt daarnaast geld achter de hand houden voor een eventuele verbouwing van de keuken of badkamer. Maar het benodigde geld staat niet op je rekening. Je kunt het bedrag van € 75.000 lenen en zo de realisatie van jouw plannen mogelijk maken.

Welke leenvorm kies je?

Kies je voor zekerheid dan past een Persoonlijke Lening bij jou. De rente staat vast en voor de gehele looptijd zijn je lasten elke maand gelijk. Gebruik je de lening voor een verbouwing aan je woning? Dan zijn de rentekosten fiscaal aftrekbaar. 

Een Doorlopend Krediet betekent flexibel lenen. De bank keert niet eenmalig het volledige bedrag aan je uit zoals bij een Persoonlijke Lening. In plaats daarvan neem je geld op wanneer jij het nodig hebt. Met deze leenvorm heb je altijd extra geld achter de hand. Afgeloste bedragen mag je opnieuw opnemen, tot je kredietlimiet. De rentekosten van een Doorlopend Krediet zijn niet fiscaal aftrekbaar.

Op ieder gewenst moment mag je tussentijds kosteloos inlossen op de lening of de lening volledig aflossen. Dit is boetevrij.

Gesplitste lening

Bij leenbedragen vanaf € 75.000 wordt de lening altijd gesplitst; de lening wordt bij twee banken ondergebracht of de lening bestaat uit een deel Persoonlijke Lening en een deel Doorlopend Krediet.

Sluit online je lening af

Heb jij al een keuze gemaakt tussen een Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet voor het bedrag van € 75.000? Vraag dan online vrijblijvend en kosteloos een offerte aan en wij gaan voor je aan de slag. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze specialisten beantwoorden je vragen en geven jou persoonlijk advies.