Let op! geld lenen kost geld

Ook in 2015 extra aflossen hypotheek leningen

Betaal minder

Je lening verhogen zonder veel extra te betalen?

Vraag een offerte aan en wij rekenen de voordeligste optie voor je uit.

Of neem contact op met onze specialist op het gebied van lening verhogen.

17 april 2015

Het aflossen van de hypotheek lening blijft populair. Na een jaar met een record aantal aflossingen zijn huiseigenaren van plan hun leningen ook in 2015 extra af te lossen.

Uit onderzoek door ING blijkt dat huiseigenaren dit jaar gemiddeld ruim 12 duizend euro extra willen aflossen op hun hypotheek lening. Daar zijn ze ook meteen voortvarend mee van start gegaan. Het aantal hypotheek aflossingen in het eerste kwartaal van 2015 ligt 6 procent boven het aantal aflossingen in dezelfde periode een jaar eerder.

Minder extra aflossen lening

Ondanks het goede voornemen valt op dat het voorgenomen af te lossen bedrag lager ligt dan het afgeloste bedrag in 2014. Toen losten klanten van ING gemiddeld 15.660 euro af op hun hypotheek lening. De 12 duizend euro die huiseigenaren in 2015 tussentijds op hun lening willen aflossen ligt hier ruim 3.500 euro onder.


Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.
Verplichte velden staan met een * aangegeven.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.