Geld lenen kost geld

Leenbedrag € 50.000

€ 50.000 lenen

Geld lenen voor een grote verbouwing of voor een vakantiewoning? Een lening van € 50.000 voor de financiering van je leendoel kun je bij ons online regelen. Maar wil je meer advies voordat je een lening afsluit? Onze adviseurs helpen je graag.

Welke leenvorm kies je?

Er zijn twee leenvormen: een Persoonlijke Lening en een Doorlopend Krediet. Wil je alleen een lening voor jouw leendoel en wil je elke maand weten waar je aan toe bent qua lasten? Kies dan een Persoonlijke Lening. De maandlasten, looptijd en rente staan vast en je weet van te voren precies op welke datum de lening volledig is afgelost. Wil je naast je leendoel ook extra geld achter de hand hebben voor onvoorziene uitgaven? Kies dan voor de flexibele leenvorm Doorlopend Krediet. Je betaalt alleen rente over het bedrag dat je opneemt.

Rentetarief berekenen en offerte aanvragen

In de tabel hieronder kun je eenvoudig zien welk rentetarief je gaat betalen bij een lening van € 50.000. Je kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen en dan regelen wij de rest.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

689 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.6 op Trustpilot

Trustpilot rating

Vlotte snelle afhandeling Links via de mail om documenten toe te voegen werkten probleemloos Werd via de mail op de hoogte over de status van de aanvraag Medewerkers aan de telefoon waren geduldig en behulpzaam

Saskia 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Heel erg goed, proffesioneel en snel geholpen. Binnen een paar dagen alles rond. Uitstekend advies gekregen om mijn omstandigheden optimaal te organiseren. Alles op een fijne, proactive, meedenkend en vriendelijke manier. Veel dank voor de goede hulp!

Fam. A&M 4 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen