Let op! geld lenen kost geld

Geld lenen + persoonlijk advies = krediet.nl

Er zijn legio sites waarop je een lening kunt afsluiten zonder advies. Je kunt vaak slechts achterhalen hoeveel geld je kunt lenen tegen de laagste rente. Maar lenen is maatwerk! Stem af met een adviseur en leen passend bij je situatie.

De beste lening

Geld lenen met het beste advies?

Vraag een offerte aan en wij rekenen de voordeligste optie voor je uit.

Onze specialist:

Pieter van Drunen

Pieter van Drunen

Kredietadviseur

Specialisme: een lening voor een (zeil)boot, native speaker in English

Geld lenen met advies

Zoveel mensen, zoveel situaties, zoveel leningen. Onze kredietspecialisten vinden het een uitdaging alle, maar dan ook echt alle variabelen te verwerken in het advies. Daardoor krijg je de lening die het beste bij je past op korte en lange termijn.

Advies voor iedereen

Advies over geld lenen is voor iedereen. Zelfs met een financiële achtergrond! Wij zijn specialist binnen de kredietverstrekking en laten ons continu informeren. En dat verwerken we in ons advies. Zo ben je verzekerd van de beste lening, weet je precies wat de risico’s zijn en betaal je de gunstigste rente.

Geld lenen zonder advies

Is het voordeliger om geld zonder advies te lenen? Nee! Alleen als je kredietspecialist bent, dan weet je de weg en kun je zelf handige, voordelige constructies bedenken. Voor iedereen die dat niet is, is advies eigenlijk onmisbaar. Onze specialisten brengen geen extra kosten in rekening. In de rente die je betaalt aan de geldverstrekker zit ook de adviesvergoeding.

Voor geld lenen met het beste advies neem je contact op met krediet.nl of vraag een offerte aan.

Wat kun je lenen?


Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Betrouwbaar gevonden door:

Erkend Hypotheekadviseur
NVF: Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs en -bemiddelaars
Kifid het financiële klachteninstituut
College bescherming persoonsgegevens

Kunnen wij je verder helpen?

Als je geld wilt lenen, heb je waarschijnlijk ook wel vragen. Bijvoorbeeld welke lening bij je leendoel past of hoe wij werken. Vind hier informatie over onze werkwijze of lees meer over verschillende leendoelen. Als je er niet uitkomt staan onze medewerkers klaar om je verder te helpen.