Geld lenen kost geld

Privé geld lenen

Privé geld lenen kan een uitkomst zijn voor uiteenlopende uitgaven die je voor ogen hebt. Je hoeft niet te sparen, maar kunt je wensen direct in vervulling laten gaan. Wil je een goedkope private lening afsluiten? Vraag dan een offerte aan bij Krediet.nl.

vanaf

6,6%

1250 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Waarom privé geld lenen?

Een private lening geeft je de financiële ruimte om iets aan te schaffen wat je graag wilt hebben, zonder dat je daarvoor hoeft te sparen. Of dat nu voor een financiering auto is, een keuken financieren, zonnepanelen financieren of een vakantie

Of wil je privé geld lenen voor extra financiële ruimte waarover je kunt beschikken als jou dat uitkomt? Bijvoorbeeld om iets aan je studerende kind te geven, toe te slaan als je onverwacht iets voor je bijzondere verzameling kunt kopen of om die onverwachte autoreparatie te kunnen betalen.

Persoonlijke Lening
  • Vaste rente vanaf 6,6%
  • Vaste looptijd
  • Vaste maandelijkse kosten
  • Boetevrij extra aflossen

Lening aanvragen, hoe werkt het?

Als je een lening wilt afsluiten, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Een lening aanvragen met een persoonlijk leenadvies biedt uitkomst. Én het bespaart ook geld. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en weten zo precies de juiste lening voor jou te vinden.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Welke private lening past bij jou?

Welke lening voor persoonlijke doeleinden jij het beste kunt afsluiten, hangt grotendeels af van je beoogde uitgave. Wil je iets aanschaffen en weet je al hoeveel je daaraan kwijt bent? Dan is een Persoonlijke Lening waarschijnlijk de beste leenvorm.

Zijn de kosten van je uitgave nog niet helemaal duidelijk of wil jij financiële ruimte en de mogelijkheid geld op te nemen als je dat nodig vindt? Dan is een Doorlopend Krediet iets voor jou.

Persoonlijke Lening voor persoonlijke doeleinden

Met een Persoonlijke Lening leen je een bepaald bedrag dat in een keer op je rekening gestort wordt. Met dat geld kun je je aanschaf financieren. Je spreekt van tevoren af binnen hoeveel maanden je deze private lening afbetaalt. Het maandbedrag aan rente en aflossing staat vast en het rentepercentage blijft de hele looptijd hetzelfde. Kun je tussendoor extra aflossen? Dat mag altijd boetevrij. 

Als je een Persoonlijke Lening gebruikt voor een verbouwing van de eigen woning, dan is de rente onder voorwaarden fiscaal aftrekbaar.

Doorlopend Krediet voor persoonlijke doeleinden

Met een Doorlopend Krediet geeft de kredietverstrekker jou de mogelijkheid om geld op te nemen tot een bepaald bedrag. Dat is de kredietlimiet. De rente is variabel en kan dus stijgen of dalen. Maar je betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag en je mag zoveel aflossen als je wilt.

Het Doorlopend Krediet is een flexibele manier van privé geld lenen, omdat je afgeloste bedragen opnieuw kunt opnemen. Daardoor beschik je altijd over extra financiële ruimte. Toch is de opnamemogelijkheid niet onbeperkt. Na 15 jaar moet het Doorlopend Krediet zijn afgelost. De meeste kredietverstrekkers verlagen daarom na een paar jaar je kredietlimiet.

Een nadeel is dat de rente op een Doorlopend Krediet nooit fiscaal aftrekbaar is, ook niet bij een verbouwing.

Private lening aanvragen bij Krediet.nl

Wil je privé geld lenen bij een betrouwbare kredietverstrekker en tegen de laagste rente? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Krediet.nl. Wij bemiddelen voor een flink aantal kredietverstrekkers die zeer goed aangeschreven staan. Wij zoeken uit wie de laagste rente rekent bij jouw gewenste leenbedrag. 

Binnen 24 uur na aanvraag komt er een voorstel voor een private lening in je e-mail. Daarna bellen we jou om de voorwaarden te bespreken en uit te leggen waarom we vinden dat deze lening past bij jouw leendoel. Ook willen we weten of je nog bepaalde wensen hebt. Lage maandlasten bijvoorbeeld of een snelle aflossing. Daarna maken we maken de aanvraag definitief in orde.

Nadat je financiële gegevens zijn gecontroleerd, geeft de bank een akkoord en wordt het geld direct naar je overgemaakt. Al binnen 2 dagen na de aanvraag kan alles geregeld zijn en beschik je over de private lening.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1250 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Zeer vriendelijke en professionele mensen. Goed doorvragen en goed resultaat binnen zeer korte tijd. Ben super tevreden over het hele proces.

Alex Dekker 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Duidelijk goede communicatie

Carl de Dooij 17 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen