Geld lenen kost geld

Geld lenen voor privégebruik

Geld lenen voor privédoeleinden kan met een consumptieve lening. Denk aan een Doorlopend Krediet, Persoonlijke Lening of lening met leenvoordeel voor huiseigenaren. Laat je vooraf informeren en ontdek welke lening het best aansluit op jouw persoonlijke situatie.

Verantwoord geld lenen voor privédoeleinden

Is je auto er plotseling mee gestopt of heb je behoefte aan een financieel steuntje in de rug? Een lening voor privédoeleinden afsluiten kan eenvoudig bij Krediet.nl. Op basis van je persoonlijke situatie adviseren onze kredietspecialisten welke lening het best bij jou past.

Looptijd lening voor privégebruik

Houd altijd rekening met de gebruiksduur van het leendoel als je geld leent voor privégebruik. Leen je geld voor bijvoorbeeld een auto? Los de lening dan af voordat je een nieuwe auto koopt.

Welke lening voor privédoeleinden?

Geld lenen voor privégebruik kan met één van de volgende leenproducten:

Met een Persoonlijke Lening leen je een specifiek bedrag voor bijvoorbeeld een auto of een keuken. Dankzij de vaste looptijd en rente geeft een Persoonlijke Lening veel zekerheid. Een Doorlopend Krediet geeft je extra financiële ruimte. Het Doorlopend Krediet is een flexibele lening zonder vaste looptijd. Huizenbezitters kunnen ook kiezen voor een lening met leenvoordeel voor huiseigenaren.

Wil je een lening voor privéaankopen afsluiten? Vraag een offerte aan en ontvang binnen 24 uur onze reactie.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

922 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Trustpilot rating

Ontzettend bedankt, op een goede en correcte manier behandeld, ik zal jullie zeer zeker aanbevelen

Om Ergun 4 dagen geleden
Trustpilot rating

Gedurende het proces van het aanvragen van mijn lening werd heel goed gecommuniceerd. Er werd heel erg goed en plezierig meegedacht over de gang van zaken. Uitstekende ervaring en mijn compliment voor degenen die me hebben geholpen??

Barbara Kelder-Quik 11 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen