Geld lenen kost geld

Lagere rente voor persoonlijke lening en doorlopend krediet

5 februari 2016

De rente blijft dalen, ook bij Krediet.nl. Sinds 1 februari kun je namelijk geld lenen tegen een nog lagere rente. Een persoonlijke lening sluit je nu al af vanaf de lage vaste rente van 4,6%. Een doorlopend krediet heb je zelfs al vanaf de lage variabele rente van 4,4%.

Deze lagere rente geldt zowel voor het afsluiten van een nieuwe lening als het oversluiten van je huidige lening. Lening oversluiten? Berekenen hier wat je kan besparen.

Verbeterde voorwaarden lening

De rente wordt al geruime tijd steeds lager. Dat merk je aan een lagere rente voor je spaargeld, een lagere rente voor je hypotheek. Maar ook een lening afsluiten kan steeds goedkoper. Daarnaast profiteer je sinds 1 februari van verbeterde voorwaarden voor je lening. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het boetevrij extra aflossen van een persoonlijke lening. Maar ook is de eindleeftijd waarop je een lening kunt afsluiten verhoogd. Daarnaast profiteer je als eigenaar van een koopwoning extra dankzij de speciale leenproducten voor huiseigenaren.

Lagere rente persoonlijke lening

Sinds 1 februari kan een persoonlijk lening afsluiten dus al vanaf 4,6% rente. Deze lening is zeer geschikt voor mensen met een concreet leendoel voor ogen. Denk hierbij aan het kopen van een auto of het verbouwen van je huis. Je leent eenmalig een vast bedrag, dat in een keer op je rekening gestort wordt. De rente van je lening staat gedurende de hele looptijd van je lening vast. Zo weet je precies wat je iedere maand kwijt bent aan je lening.

Doorlopend krediet vergelijken

Het alternatief voor een persoonlijke lening is een doorlopend krediet. Een doorlopend krediet is een meer flexibele lening. In plaats van het eenmalig lenen van een vast bedrag spreek je een maximaal op te nemen bedrag af. Hiervan kun je wanneer jij wilt geld opnemen. Ook extra aflossen bij een financiële meevaller kan zonder extra kosten. De afgeloste bedragen kun je vervolgens weer opnieuw opnemen. Een doorlopend krediet heb je nu al tegen een rente vanaf 4,4%.

Ook lenen tegen een lagere rente? Onze kredietspecialisten denken graag met je mee over wat voor jou persoonlijk de mogelijkheden zijn. Vraag hier een offerte aan.

Moneyou stopt

Moneyou verdwijnt uit Nederland. Stap over naar een andere geldverstrekker

14 augustus 2020
Maximale rente omlaag naar 10 procent

Maximale kredietvergoeding per 10 augustus naar 10%

3 augustus 2020
Nationale Nederlanden stopt met Doorlopend Krediet

Nationale-Nederlanden stopt met Doorlopend Krediet

29 juni 2020

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen