Let op! geld lenen kost geld

Meer vraag naar hogere persoonlijke lening

Betaal minder

Je lening verhogen zonder veel extra te betalen?

Vraag een offerte aan en wij rekenen de voordeligste optie voor je uit.

Of neem contact op met onze specialist op het gebied van lening verhogen.

15 oktober 2014

Mensen die een persoonlijke lening willen afsluiten zoeken vaker naar hogere leenbedragen dan in 2012. Dat blijkt uit onderzoek van Independer, dat kredietaanvragen van begin 2012, 2013 en 2014 met elkaar vergeleek.

Consumenten bleken begin dit jaar anderhalf keer zo vaak een lening te zoeken boven de €20.000 dan in 2012. Ook de interesse in een persoonlijke lening hoger dan €50.000 is ruim verdubbeld.

Persoonlijke lening of doorlopend krediet

Behalve interesse in meer geld lenen, kozen mensen in 2014 ook vaker voor een persoonlijke lening dan voor een doorlopend krediet. Een persoonlijke lening biedt de consument de zekerheid van het lenen van een vast bedrag tegen een vaste rente. Een doorlopend krediet betekent de lening flexibel opnemen en aflossen, maar kent een variabele rente.

Verbouwing financieren

Met name mensen met een eigen huis kiezen steeds vaker voor een persoonlijke lening. Behalve extra zekerheid door de vaste rente en de vaste looptijd, is de rente van een persoonlijke lening fiscaal aftrekbaar wanneer je deze lening inzet voor je eigen huis. Dit geldt zowel bij geld lenen voor een verbouwing als voor geld lenen voor je restschuld.


Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.
Verplichte velden staan met een * aangegeven.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.