Let op! geld lenen kost geld

5 sterren voor Persoonlijke Lening DEFAM

Betaal minder

Je lening verhogen zonder veel extra te betalen?

Vraag een offerte aan en wij rekenen de voordeligste optie voor je uit.

Of neem contact op met onze specialist op het gebied van lening verhogen.

5 mei 2015

Vijf sterren voor de persoonlijke lening van onze partnerbank DEFAM! Volgens onderzoeksbureau MoneyView behoort de lening van DEFAM tot de beste en voordeligste keuze bij geld lenen. Ook bij Krediet.nl zijn we hier trots op. Onze hartelijke felicitaties aan DEFAM!

Jaarlijks doet MoneyView onafhankelijk onderzoek naar de beste financiële producten. De 5-sterren ProductRating is daarbij het hoogst haalbare. De persoonlijke lening voor huiseigenaren van DEFAM kreeg deze beoordeling in de categorie ‘Prijs’.

Persoonlijke lening vergelijken

MoneyView vergeleek 23 persoonlijke leningen met elkaar op rentetarieven en voorwaarden. Gekeken werd naar de tarieven van de lening bij verschillende leenbedragen met een looptijd van zestig maanden. De persoonlijke lening voor huiseigenaren scoorde hierbij erg goed. Dat leverde DEFAM de hoogste mogelijke beoordeling van vijf sterren op.

Krediet.nl premiumpartner DEFAM

Natuurlijk zijn wij trots op onze partnerbank. Wij wisten namelijk al dat geld lenen bij DEFAM voordelig en verantwoord geld lenen betekent. Ook omdat Krediet.nl exclusief premiumpartner van DEFAM is. Via ons geld lenen bij DEFAM is lenen tegen een zeer aantrekkelijke rente én een efficiënte afhandeling van je leningaanvraag.

Wil je weten of de persoonlijke lening voor huiseigenaren van DEFAM ook iets voor jou is? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.


Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.
Verplichte velden staan met een * aangegeven.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.