Geld lenen kost geld

Voordelig online geld lenen

Persoonlijk advies
Geen afsluitkosten
Offerte binnen 24 uur
9.6 op Trustpilot

Online een lening afsluiten

Online goedkoop geld lenen betekent voor jou gemak en financieel voordeel. Om te beginnen hoef je geen afspraak te maken bij een bank en vrij te nemen te nemen van je werk om naar het adviesgesprek te gaan. In plaats daarvan regel je alles vanuit je luie stoel thuis. Het voordeel van online een krediet afsluiten, is dus dat je dat doet op een moment dat jou goed uitkomt. Maar er is meer. De kosten zijn veel lager als je alles online regelt, omdat de aanvraag snel en gedigitaliseerd verwerkt wordt. Daardoor dalen de kosten en betaal jij minder voor jouw lening.

Vraag een offerte aan

Online geld lenen bij Krediet.nl

 • Een lage rente vanaf 3,9%
 • Online aanvraagformulier
 • Een persoonlijke beveiligde omgeving voor uw documenten

Onze werkwijze

Bij ons kun je op een verantwoorde manier online een lening afsluiten. Dankzij onze digitale werkwijze en jarenlange ervaring besparen wij kosten en kun jij goedkoper geld lenen. Wij voorzien je altijd van gedegen leenadvies. Zo weet je zeker dat je een goede lening afsluit die perfect aansluit op jouw situatie.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Offerte voor online geld lenen

Zo werkt online geld lenen: vraag vrijblijvend een offerte aan en vul eenvoudig en gemakkelijk de online vragenlijst in over het leendoel, je inkomsten en je persoonlijke situatie. Een offerte aanvragen kan met je computer, je telefoon, je laptop of je tablet. Wij gaan dan direct voor je aan de slag en zoeken de lening die past bij jouw wensen en mogelijkheden. We vragen aan verschillende kredietverstrekkers wat ze jou te bieden hebben. En we kijken naar de voorwaarden en de kosten, zodat je niet te veel betaalt.

Het beste voorstel leggen wij in een adviesgesprek aan je voor. Uiteraard leggen we uit wat je van de lening kunt verwachten, hoe deze in elkaar steekt en welk maandbedrag je gaat betalen. Heb je vragen of twijfels, bespreek die dan gerust met ons. Ben je geïnteresseerd en zeg je ja tegen de lening? Dan regelen wij de rest. Je hebt het geld dan snel (vaak binnen 2 werkdagen) op je rekening staan.

Eerst advies, dan lenen

Een lening is meestal een financiële verplichting voor de lange termijn. Daarom wil je zeker weten dat je een verantwoord krediet kiest met goede voorwaarden, een lage rente en bij een betrouwbare bank. Daarom helpen wij je met een advies op maat. Samen kiezen we de beste lening voor nu én voor de toekomst.

Online krediet: Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet

Wij zijn gespecialiseerd in het verstrekken van leningen aan consumenten. Zo kun je bij ons terecht voor een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet . Een Persoonlijke Lening biedt zekerheid dankzij de vaste looptijd en rente. Of een Persoonlijke Lening voor jou de beste optie is, is afhankelijk van verschillende factoren. Met een Doorlopend Krediet kies je voor een flexibele lening met een variabele rente. Op basis van jouw leendoel en aanvullende wensen, onderzoeken wij of een Doorlopend Krediet voor jou de beste optie is.
Ben je benieuwd welke lening bij jou past? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Persoonlijke Lening

 • Eenmalig een vast bedrag lenen
 • Vaste rente en looptijd
 • Vaste maandelijkse kosten
 • Boetevrij extra aflossen
 • Geen afsluitkosten of advieskosten
 • Advies van gekwalificeerde adviseurs

Doorlopend Krediet

 • Geld opnemen tot aan opnamelimiet
 • Tussentijds aflossen en opnemen
 • Alleen rente over opgenomen bedrag
 • Boetevrij extra aflossen
 • Geen afsluitkosten of advieskosten
 • Advies van gekwalificeerde adviseurs

BKR-toets ook bij online geld lenen

Ook als je online geld leent, gaan de kredietverstrekkers bij het Bureau Kredietregistratie na of je nog andere leningen hebt lopen. Als er geen problemen zijn geweest met die leningen, heb je een positieve BKR-registratie. Dat hoeft geen belemmering te zijn om een nieuwe lening af te sluiten en wordt door de bank zelfs vaak beloont. Zijn er wel problemen (geweest) dan is je BKR-registratie negatief. In dat geval kun je bij Krediet.nl geen lening krijgen.

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,9% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen