Geld lenen kost geld

Online geld lenen: veilig en verantwoord

Vergelijk en sluit online veilig en verantwoord een lening af!

vanaf

5,4%

arrow
Persoonlijk advies
Geen afsluitkosten
Offerte binnen 24 uur
9.8 op Trustpilot

Online geld lenen bij betrouwbare kredietverstrekkers

Online geld lenen, is dat wel veilig? Ja hoor. Geld lenen online is net zo veilig en verantwoord als na een persoonlijk bezoek aan de bank. Veilig en verantwoord zijn ook precies de kernwaarden van Krediet.nl. Wij willen dat jij je dromen waar kunt maken zonder je zorgen te hoeven maken over je financiële situatie.

Krediet.nl is aangesloten bij verschillende organisaties die garanderen dat wij een betrouwbare dienstverlener zijn. En ook bij online geld lenen houden wij ons aan de leennormen van de Vereniging Financieringsmaatschappijen Nederland (VFN). Wij doen alleen zaken met betrouwbare en gerenommeerde kredietverstrekkers die zich houden aan strenge wetgeving, ook bij online lenen.

Persoonlijk advies over online geld lenen

Wil je online geld lenen? Als je bij ons een lening aanvraagt, beantwoord je een paar vragen over je leendoel, je financiën en je persoonlijke situatie. Op basis daarvan bepalen wij wat voor jou een verantwoorde manier is van online geld lenen. Vervolgens bespreken we in een persoonlijk adviesgesprek met jou welke lening past bij je wensen en mogelijkheden.

Veiligheid voorop bij online geld lenen

Financiële zaken zijn strikt persoonlijk. Ga je geld online lenen, dan wil je zeker weten dat niemand ongevraagd bij jouw gegevens kan. Daarom staan je gegevens bij Krediet.nl in een persoonlijke beveiligde omgeving, waar alleen jij toegang toe hebt. En uiteraard houden wij ons aan alle privacy wetgeving.

Online geld lenen: de voordelen

 • Geld lenen online: gemakkelijk. Je hoeft geen afspraak te maken bij een bank en vrij te nemen te nemen van je werk om naar het adviesgesprek te gaan. In plaats daarvan regel je alles vanuit je luie stoel thuis op een moment dat jou goed uitkomt.

 • Geld lenen online: voordelig. Bij online geld lenen zijn de kosten voor gebouwen en medewerkers veel lager. Door die lagere kosten is jouw rente lager en kun jij goedkoper geld lenen.

 • Geld lenen online: snel. Omdat je aanvraag digitaal verwerkt wordt, is de afhandeling veel sneller dan bij een papieren verwerking. De kredietverstrekker kan bij online lenen daarom al binnen een paar dagen akkoord geven en het geld direct naar je overmaken. 

Vraag een offerte aan

Online geld lenen bij Krediet.nl
 • Een lage rente vanaf 5,4%
 • Online aanvraagformulier
 • Een persoonlijke beveiligde omgeving voor jouw documenten

Onze werkwijze bij online geld lenen

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Online lening aanvragen

 Zo werkt online geld lenen: vraag vrijblijvend een offerte aan en vul eenvoudig en gemakkelijk de online vragenlijst in over het leendoel, je inkomsten en je persoonlijke situatie. Dit kan met je computer, je telefoon, je laptop of je tablet. Wij vragen aan verschillende kredietverstrekkers wat ze jou te bieden hebben. En we kijken naar de voorwaarden en de kosten, zodat je niet te veel betaalt.

Het beste voorstel leggen wij in een adviesgesprek aan je voor. Uiteraard leggen we uit wat je van de lening kunt verwachten, hoe deze in elkaar steekt en welk maandbedrag je gaat betalen. Heb je vragen of twijfels over online lenen, bespreek die dan gerust met ons. 

Ben je overtuigd en zeg je ja tegen de lening? Dan regelen wij de rest. Je hebt het geld dan snel (vaak binnen 2 werkdagen) op je rekening staan.

Eerst advies, dan online lenen

Een lening is meestal een financiële verplichting voor de lange termijn. Daarom wil je zeker weten dat je een verantwoord krediet kiest met goede voorwaarden en een lage rente. Niet alles verloopt daarom digitaal bij online geld lenen. Je hebt persoonlijk contact met een van onze specialisten voor een advies op maat. Hij bespreekt alles met je zodat je zeker weet dat je de beste lening kiest voor nu én voor de toekomst.

Online geld lenen: Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet

Kies je voor online geld lenen dan kun je bij ons terecht voor een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet. Een Persoonlijke Lening biedt zekerheid dankzij de vaste looptijd en rente. Met een Doorlopend Krediet heb je een flexibele lening met een variabele rente en meer mogelijkheden om geld op te nemen. 

Op basis van jouw leendoel (wil je bijvoorbeeld geld lenen voor zonnepanelen dan adviseren wij een Persoonlijke Lening) en aanvullende wensen, onderzoeken wij wat voor jou de beste optie is: een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet. Ben je benieuwd welke lening bij jou past? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Persoonlijke Lening
 • Eenmalig een vast bedrag lenen
 • Vaste rente en looptijd
 • Vaste maandelijkse kosten
 • Boetevrij extra aflossen
 • Geen afsluitkosten of advieskosten
 • Advies van gekwalificeerde adviseurs
Doorlopend Krediet
 • Geld opnemen tot aan opnamelimiet
 • Tussentijds aflossen en opnemen
 • Alleen rente over opgenomen bedrag
 • Boetevrij extra aflossen
 • Geen afsluitkosten of advieskosten
 • Advies van gekwalificeerde adviseurs

BKR-toets ook bij online geld lenen

Ook bij online geld lenen, gaan de kredietverstrekkers bij het Bureau Kredietregistratie na of je nog andere leningen hebt lopen. Dat hoeft geen belemmering te zijn om een nieuwe lening af te sluiten. Als er geen problemen zijn geweest met die leningen, dan heb je een positieve BKR-registratie. Dat wordt door de bank zelfs vaak beloond. Zijn er wel problemen (geweest) dan is je BKR-registratie negatief. In dat geval kun je bij Krediet.nl geen lening krijgen.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1206 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Trustpilot rating

Er werden duidelijk instructies gegeven hoe de aanvraag in zijn werk gaat. Verder was er een proactieve houding van de medewerkers wat het tot een nog prettiger gesprek deed voldoen.

Klant 4 dagen geleden
Trustpilot rating

M I 5 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 5,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen