Geld lenen kost geld

Online geld lenen: veilig en verantwoord

Als je online geld leent, wil je zeker weten dat de lening veilig en verantwoord is. Veilig en verantwoord zijn ook precies de kernwaarden van Krediet.nl. Wij willen dat jij je dromen waar kunt maken zonder je zorgen te hoeven maken over je financiële situatie. Hoe we daarvoor zorgen?

Persoonlijk advies
Geen afsluitkosten
Offerte binnen 24 uur
9.6 op Trustpilot

Betrouwbare kredietverstrekkers

Krediet.nl is aangesloten bij en lid van verschillende organisaties die garanderen dat wij een betrouwbare dienstverlener zijn. Om te bepalen voor welke lening je in aanmerking komt, hanteren wij de leennormen van de Vereniging Financieringsmaatschappijen Nederland (VFN). Wij doen alleen zaken met betrouwbare en gerenommeerde kredietverstrekkers. Zij moeten zich houden aan strenge wetgeving.

Persoonlijk advies

Als je bij ons online een lening aanvraagt, bellen we jou voor een persoonlijk adviesgesprek over de lening. We vragen dan door, om te bepalen welke lening past bij je leendoel en bij jouw persoonlijke situatie. Op basis van het gesprek en de gegevens die je ons hebt gestuurd, kunnen wij beter bepalen wat voor jou een verantwoorde lening is.  Zo weet je zeker dat je een goede lening afsluit die perfect aansluit op jouw situatie.

Veiligheid voorop

Financiële zaken zijn strikt persoonlijk. Daarom staan je gegevens bij Krediet.nl in een persoonlijke beveiligde omgeving, waar alleen jij toegang toe hebt. En uiteraard houden wij ons aan alle privacy wetgeving.

Online lening afsluiten: de voordelen

 1. Gemak. Je hoeft geen afspraak te maken bij een bank en vrij te nemen te nemen van je werk om naar het adviesgesprek te gaan. In plaats daarvan regel je alles vanuit je luie stoel thuis op een moment dat jou goed uitkomt.
 2. Financieel voordeel. De kosten zijn veel lager als je alles online regelt. Dankzij onze digitale werkwijze en jarenlange ervaring besparen wij kosten en kun jij goedkoper geld lenen. Zo betaal jij minder voor jouw lening.

Vraag een offerte aan

Online geld lenen bij Krediet.nl

 • Een lage rente vanaf 3,5%
 • Online aanvraagformulier
 • Een persoonlijke beveiligde omgeving voor uw documenten

Onze werkwijze voor jouw lening

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Online lening aanvragen

Zo werkt online geld lenen: vraag vrijblijvend een offerte aan en vul eenvoudig en gemakkelijk de online vragenlijst in over het leendoel, je inkomsten en je persoonlijke situatie. Een offerte aanvragen kan met je computer, je telefoon, je laptop of je tablet. Wij gaan dan direct voor je aan de slag en zoeken de lening die past bij jouw wensen en mogelijkheden. We vragen aan verschillende kredietverstrekkers wat ze jou te bieden hebben. En we kijken naar de voorwaarden en de kosten, zodat je niet te veel betaalt.

Het beste voorstel leggen wij in een adviesgesprek aan je voor. Uiteraard leggen we uit wat je van de lening kunt verwachten, hoe deze in elkaar steekt en welk maandbedrag je gaat betalen. Heb je vragen of twijfels, bespreek die dan gerust met ons. Ben je geïnteresseerd en zeg je ja tegen de lening? Dan regelen wij de rest. Je hebt het geld dan snel (vaak binnen 2 werkdagen) op je rekening staan.

Eerst advies, dan lenen

Een lening is meestal een financiële verplichting voor de lange termijn. Daarom wil je zeker weten dat je een verantwoord krediet kiest met goede voorwaarden, een lage rente en bij een betrouwbare bank. Daarom helpen wij je met een advies op maat. Samen kiezen we de beste lening voor nu én voor de toekomst.

Online geld lenen: Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet

Wij zijn gespecialiseerd in het verstrekken van leningen aan consumenten. Zo kun je bij ons terecht voor een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet . Een Persoonlijke Lening biedt zekerheid dankzij de vaste looptijd en rente. Of een Persoonlijke Lening voor jou de beste optie is, is afhankelijk van verschillende factoren. Met een Doorlopend Krediet kies je voor een flexibele lening met een variabele rente. Op basis van jouw leendoel en aanvullende wensen, onderzoeken wij of een Doorlopend Krediet voor jou de beste optie is.
Ben je benieuwd welke lening bij jou past? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Persoonlijke Lening

 • Eenmalig een vast bedrag lenen
 • Vaste rente en looptijd
 • Vaste maandelijkse kosten
 • Boetevrij extra aflossen
 • Geen afsluitkosten of advieskosten
 • Advies van gekwalificeerde adviseurs

Doorlopend Krediet

 • Geld opnemen tot aan opnamelimiet
 • Tussentijds aflossen en opnemen
 • Alleen rente over opgenomen bedrag
 • Boetevrij extra aflossen
 • Geen afsluitkosten of advieskosten
 • Advies van gekwalificeerde adviseurs

BKR-toets ook bij online geld lenen

Ook als je online geld leent, gaan de kredietverstrekkers bij het Bureau Kredietregistratie na of je nog andere leningen hebt lopen. Als er geen problemen zijn geweest met die leningen, heb je een positieve BKR-registratie. Dat hoeft geen belemmering te zijn om een nieuwe lening af te sluiten en wordt door de bank zelfs vaak beloond. Zijn er wel problemen (geweest) dan is je BKR-registratie negatief. In dat geval kun je bij Krediet.nl geen lening krijgen.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

754 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.6 op Trustpilot

Trustpilot rating

Snelle service korte aanvraag loop tijdt

B cetintas 14 dagen geleden
Trustpilot rating

Uitstekende service.

RB, 17 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen