Geld lenen kost geld

Lening aanvragen

Vergelijk en vind direct de voordeligste lening
vanaf

5,4%

arrow
Rente v.a. 5,4%
Geen afsluitkosten
Offerte binnen 24 uur
9.8 op Trustpilot

Krediet aanvragen

Als je geld wilt lenen, heb je een paar belangrijke vragen. Hoeveel kan ik lenen? Wat ben ik kwijt per maand? Waar ben ik het voordeligst uit? En welke lening past bij mij? Best ingewikkeld om dat zelf uit te zoeken. Een lening aanvragen doe je daarom via Krediet.nl. We adviseren jou en zoeken de lening met de laagste rente en de beste voorwaarden.

Meer over lening aanvragen

Online lening aanvragen

Bij Krediet.nl kun je eenvoudig online geld lenen. Gewoon op het moment dat het jou uitkomt en gemakkelijk van huis uit. Omdat het proces digitaal verloopt, kan alles snel afgehandeld worden, vaak al binnen twee dagen nadat we je lening aanvraag hebben ontvangen. Nog een voordeel: bij een online aanvraag vallen de kosten lager uit. En daardoor profiteer jij van een lagere rente.

Voordat klanten hun leningen aanvragen willen ze vaak eerst weten hoeveel ze kunnen lenen. Je kunt bij ons een indicatie krijgen van je mogelijke leenbedrag.

Goedkope lening aanvragen

Als je geld leent, is een lage rente uiteraard belangrijk. Wij werken samen met kredietverstrekkers in Nederland die de laagste rentes aanbieden. Je kunt bij ons rente vergelijken en zien waar je het voordeligst uit bent. Naast de rente zijn ook de voorwaarden van belang. Daarom adviseren we je altijd vooraf zodat je zeker weet dat je de beste lening hebt afgesloten.

Lening afsluiten, hoe werkt het?

Een lening aanvragen doe je bij Krediet.nl in vier eenvoudige stappen.

Stap 1 – Online aanvragen
Vul online het formulier in met een paar vragen over je leendoel, het gewenste leenbedrag, je financiële en je persoonlijke situatie. Soms hebben we nog aanvullende gegevens van je nodig. We nemen dan telefonisch of per e-mail contact met je op. Zodra we je situatie en je wensen kennen, zoeken wij voor jou een voordelige en passende lening.

Heb je vragen of wil je liever eerst persoonlijk contact? Dan kun je ons natuurlijk ook bellen op 0318 - 88 88 88.

Stap 2 – Het adviesgesprek
We vragen bij de kredietverstrekker een offerte aan voor de lening die we voor jou het meest geschikt vinden. Door een uitstekende relatie met onze samenwerkende banken, ontvangen wij die al binnen een uur. We nemen vervolgens contact met je op om te bespreken waarom wij vinden dat deze lening het beste bij jou past. 

In dat adviesgesprek leggen we je de voorwaarden van de lening uit. Ook zijn we duidelijk over de kosten: hoeveel je per maand betaalt en wat je in totaal kwijt bent. En we bespreken de risico’s van geld lenen en de mogelijkheden om die risico’s te verzekeren. Als dat allemaal helder is, sturen we je de offerte toe.

Stap 3 – Documenten opsturen
Bij de offerte zit een controlelijst met alle benodigde stukken die wij nog van je willen ontvangen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Kopie van je legitimatiebewijs
  • Kopie van je loonstrook
  • Een uitdraai van mutaties internetbankieren

Je kunt alle stukken uploaden via mijn.krediet.nl. Ook de ondertekening kan digitaal plaatsvinden. Vind je het lastig om je aanvraag digitaal te doen? Dan kun je ook alles per post naar ons opsturen. 

We controleren al jouw documenten en mailen het complete dossier naar de bank. Als die alles goedkeurt, is er vaak al binnen een dag een definitief akkoord. 

Stap 4 – Het geld op je rekening
Zodra de bank een definitief akkoord geeft, wordt het geld naar je overgemaakt. Als alles meezit, staat het bedrag al binnen twee dagen na aanvraag op je rekening. Maar daarmee stopt onze dienstverlening niet. Wij blijven gedurende de hele looptijd jouw aanspreekpunt voor vragen of wijzigingen.

Laat het ons ook weten als er iets verandert in jouw persoonlijke situatie. Het kan zijn dat je dan andere mogelijkheden hebt. Dat je bijvoorbeeld je lening kunt verhogen en kunt profiteren een gunstigere rente.

Lening afsluiten

Een lening afsluiten doe je liever niet op eigen houtje. Je wilt immers de zekerheid dat je bij een betrouwbare kredietverstrekker zit. En dat je niet in de problemen komt door je betalingsverplichtingen. Bovendien is lenen maatwerk, want iedere consument is anders. Een professioneel advies vooraf is daarom beslist nodig.

In dat persoonlijke advies bespreken we de leenvorm die bij je past: een Flexibel of Doorlopend Krediet met een kredietlimiet, een variabele rente en de mogelijkheid steeds opnieuw geld op te nemen? Of een Persoonlijke Lening waar de rente en de looptijd vast staan en die je van meet af aan aflost? Ook berekenen we je maximale leenbedrag en zijn we duidelijk over je lasten.

Sluit je lening af via Krediet.nl. Vraag vrijblijvend en kosteloos een offerte aan. Onze professionele adviseurs zoeken dan uit bij welke aanbieders je verantwoord en voordelig geld leent. En natuurlijk nemen we de hele afhandeling voor onze rekening zodat alles snel geregeld is. 

Kleine lening aanvragen

Wil je een klein bedrag lenen? Bij Krediet.nl kun je al een minilening afsluiten van €2.500. Kleine leningen aanvragen kan dus ook bij ons. Bedenk wel dat de rente bij een laag leenbedrag hoger is dan bij een hoog leenbedrag. Heb je meerdere kleine kredieten, zoals een roodstand of een koop op afbetaling? Sluit dan één lening af waarmee je al die kredieten aflost.

Als je kleine leningen samenvoegt tot een lening, betaal je in totaal minder aan rente en bespaar je op je maandlasten. Je bent dan dus goedkoper uit. En je hebt overzicht: niet langer een wirwar aan kredieten, maar één lening met vaste maandbedragen en een vaste looptijd.

Een kleine lening afsluiten is ondanks de hogere rente nog altijd voordeliger dan wanneer je een kleine lening op afbetaling neemt. Dit houdt in dat je bijvoorbeeld een tv op afbetaling koopt bij een winkel. Je betaalt dan vrijwel altijd de maximaal toegestane rente.

Korte lening

Je wilt niet langer dan nodig vastzitten aan je lening. Bij Krediet.nl kun je daarom ook een korte lening afsluiten, want je mag zelf de looptijd bepalen. Of je nu een klein of een groot bedrag leent, je kunt het hele leenbedrag binnen een jaar terugbetalen als je dat wilt. Bespreek met je adviseur wat een korte lening betekent voor je maandlasten en je totale kosten.

Zie je ergens een aanbod voor een korte lening van drie maanden? Let dan goed op. Vaak gaat het om een dure lening en zijn de voorwaarden niet goed. Vraag ons daarom eerst wat het kost als je bij ons een korte lening afsluit. Je zult zien dat je bij Krediet.nl veel voordeliger uit bent.

Vind je een looptijd van een jaar nog te lang? Je kunt bij Krediet.nl altijd extra aflossen en zo de looptijd verkorten. Tussentijds extra aflossen is bij ons boetevrij.

Lening aanvragen met BKR registratie

Bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) staan alle in Nederland verstrekte kredieten geregistreerd. Als je een lening aanvraagt bij Krediet.nl, gaan we bij het BKR na of je nog andere leningen hebt en om welke bedragen het gaat. Een registratie bij het BKR hoeft geen belemmering te zijn voor een nieuwe lening, maar is wel van invloed op je leenbedrag. 

Het BKR registreert ook of je betalingsproblemen hebt (gehad) met je eerdere leningen. In dat geval is de kans groot dat je geen nieuwe lening af kunt sluiten. Sluit je de lening af samen met je partner? Dan wordt hij of zij ook getoetst bij het BKR.

Heb je een lening afgesloten via Krediet.nl, dan zijn wij verplicht dat te melden bij het BKR. Ook als je betalingsachterstand oploopt, geven we dat door.

Lening aanvragen zonder BKR

Een lening aanvragen zonder BKR toetsing is bij Krediet.nl niet mogelijk. De banken waarmee wij samenwerken verstrekken geen leningen aan consumenten met een negatieve BKR registratie. Je aanvraag wordt dus altijd getoetst bij het BKR voordat wij je een offerte toesturen.

Wanneer je een lening bij ons afsluit, wordt je lening ook altijd aangemeld bij het Bureau Krediet Registratie. Ook als je een betalingsachterstand oploopt, zijn wij verplicht dat door te geven.

Meer weten over krediet aanvragen?

Heb je nog vragen over een lening aanvragen? Neem contact met ons op via 0318 - 88 88 88 of stuur een e-mail naar lenen@krediet.nl. Uiteraard kun je ook altijd een offerte aanvragen.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1206 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Trustpilot rating

Er werden duidelijk instructies gegeven hoe de aanvraag in zijn werk gaat. Verder was er een proactieve houding van de medewerkers wat het tot een nog prettiger gesprek deed voldoen.

Klant 4 dagen geleden
Trustpilot rating

M I 5 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 5,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen