Geld lenen kost geld

Lening aanvragen

Wil je een lening aanvragen? Dan is het fijn als de lening past bij jouw bestedingsdoel en je zo voordelig mogelijk geld leent. Het kan lastig zijn om zelf de perfecte lening te vinden. Vraag juist daarom een offerte aan bij Krediet.nl. Wij vinden de juiste lening met de allerlaagste rente en zorgen ervoor dat het geld binnen 2 dagen op je rekening staat.

vanaf

6,6%

1341 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Krediet aanvragen

Wil je een auto aanschaffen? Je huis opknappen met een nieuwe keuken? Meer woonruimte creëren met een dakkapel of een uitbouw? Of juist je woning verduurzamen? Als je daarvoor geld wilt lenen, heb je een paar belangrijke vragen. Hoeveel kan ik lenen? Wat ben ik kwijt per maand? Waar ben ik het voordeligst uit? En welke lening past bij mij? 

Best ingewikkeld om dat zelf uit te zoeken. Een lening aanvragen doe je daarom via Krediet.nl. Wij werken samen met verschillende betrouwbare kredietverstrekkers die de laagste rentes in Nederland aanbieden. Uit dat brede aanbod zoeken we de lening die het beste past bij je leendoel en bij je financiële en persoonlijke situatie. Je kunt ook zelf eerst nagaan wat je mogelijke leenbedrag is en de rente vergelijken van de verschillende aanbieders.

De kredietverstrekkers waar we mee samenwerken houden zich net als Krediet.nl zelf aan strenge wetgeving en hanteren de leennormen van de Vereniging Financieringsmaatschappijen Nederland (VFN).

Waarom een lening aanvragen bij Krediet.nl?
  • Keuze uit verschillende kredietaanbieders
  • Leningen met de laagste rente
  • Persoonlijk advies
  • Geld vaak binnen 2 dagen op je rekening

Bereken jouw lening aanvraag

Lening afsluiten

Een lening afsluiten doe je liever niet op eigen houtje. Je wilt immers de zekerheid dat je bij een betrouwbare kredietverstrekker zit. En dat je niet in de problemen komt door je betalingsverplichtingen. Bovendien is lenen maatwerk, want iedere consument is anders. Een professioneel advies vooraf is daarom verstandig.

In dat persoonlijke advies bespreken we de leenvorm die bij je past: een flexibel of doorlopend krediet met een kredietlimiet, een variabele rente en de mogelijkheid om afgeloste bedragen opnieuw op te nemen? Of een persoonlijke lening met een vaste rente en looptijd zodat je weet wanneer je lening is afgelost? Ook berekenen we je maximale leenbedrag en zijn we duidelijk over je lasten.

Sluit je lening af via Krediet.nl. Vraag vrijblijvend en kosteloos een offerte aan. Onze professionele adviseurs zoeken dan uit bij welke aanbieders je verantwoord en voordelig geld leent. En natuurlijk nemen we de hele afhandeling voor onze rekening zodat alles snel geregeld is.

Hoe werkt de lening aanvraag?

Je kunt geld lenen bij Krediet.nl als je aan een paar voorwaarden voldoet: je beschikt over een vast inkomen, bent tussen de 21 en 80 jaar en hebt geen negatieve BKR-registratie. Hoeveel je kunt lenen hangt af van je financiële en persoonlijke situatie en van je leendoel. We vragen je daarom om bepaalde documenten zoals: 

  • Kopie van je legitimatiebewijs
  • Kopie van je loonstrook
  • Een uitdraai van mutaties internetbankieren

Voldoe je aan de voorwaarden? Dan hoef je slechts 3 stappen te zetten om de lening af te sluiten.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Meer informatie over een aanvraag

Online lening aanvragen

Bij Krediet.nl kun je eenvoudig online geld lenen. Gewoon op het moment dat het jou uitkomt en gemakkelijk van huis uit. Omdat het proces digitaal verloopt, kan alles snel afgehandeld worden, vaak al binnen twee dagen nadat we je lening aanvraag hebben ontvangen. Online afsluiten is bij ons volkomen veilig. We houden ons aan alle privacy wetgeving en je gegevens bij Krediet.nl staan in een beveiligde omgeving. 

Voordat klanten hun leningen aanvragen willen ze vaak eerst weten hoeveel ze kunnen lenen. Je kunt bij ons een indicatie krijgen van je mogelijke leenbedrag.

Lenen tegen de laagste rente

Als je geld leent, is een lage rente uiteraard belangrijk. Onze kredietverstrekkers kunnen de laagste rentes aanbieden omdat bij een online aanvraag hun kosten lager uitvallen. Je kunt bij ons rente vergelijken en zien waar je het voordeligst uit bent. Naast de rente zijn ook de voorwaarden van belang. Daarom adviseren we je altijd vooraf zodat je zeker weet dat je de beste lening hebt afgesloten.

Kleine lening aanvragen

Wil je een klein bedrag lenen? Bij Krediet.nl kun je al een minilening afsluiten van €2.500. Kleine leningen aanvragen kan dus ook bij ons. Bedenk wel dat de rente bij een laag leenbedrag hoger is dan bij een hoog leenbedrag. Heb je meerdere kleine kredieten, zoals een roodstand of een koop op afbetaling? Sluit dan één lening af waarmee je al die kredieten aflost.

Als je kleine leningen samenvoegt tot een lening, betaal je in totaal minder aan rente en bespaar je op je maandlasten. Je bent dan dus goedkoper uit. En je hebt overzicht: niet langer een wirwar aan kredieten, maar één lening met vaste maandbedragen en een vaste looptijd.

Een kleine lening afsluiten is ondanks de hogere rente nog altijd voordeliger dan wanneer je een koop op afbetaling neemt. Dit houdt in dat je bijvoorbeeld een tv op afbetaling koopt bij een winkel. Je betaalt dan vrijwel altijd de maximaal toegestane rente.

Korte lening

Je wilt niet langer dan nodig vastzitten aan je lening. Bij Krediet.nl kun je daarom ook een korte lening afsluiten, want je mag zelf de looptijd bepalen. Of je nu een klein of een groot bedrag leent, je kunt het hele leenbedrag binnen een jaar terugbetalen als je dat wilt. Bespreek met je adviseur wat een korte lening betekent voor je maandlasten en je totale kosten.

Zie je ergens een aanbod voor een korte lening van drie maanden? Let dan goed op. Vaak gaat het om een dure lening en zijn de voorwaarden niet goed. Vraag ons daarom eerst wat het kost als je bij ons een korte lening afsluit. Je zult zien dat je bij Krediet.nl veel voordeliger uit bent.

Vind je een looptijd van een jaar nog te lang? Je kunt bij Krediet.nl altijd extra aflossen en zo de looptijd verkorten. Tussentijds extra aflossen is bij ons boetevrij.

Lening aanvragen met BKR registratie

Bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) staan alle in Nederland verstrekte kredieten geregistreerd. Als je een lening aanvraagt bij Krediet.nl, gaan we bij het BKR na of je nog andere leningen hebt en om welke bedragen het gaat. Een registratie bij het BKR hoeft geen belemmering te zijn voor een nieuwe lening, maar is wel van invloed op je leenbedrag. 

Het BKR registreert ook of je betalingsproblemen hebt (gehad) met je eerdere leningen. In dat geval is de kans groot dat je geen nieuwe lening af kunt sluiten. Sluit je de lening af samen met je partner? Dan wordt hij of zij ook getoetst bij het BKR.

Heb je een lening afgesloten via Krediet.nl, dan zijn wij verplicht dat te melden bij het BKR. Ook als je een betalingsachterstand oploopt, geven we dat door.

Lening aanvragen zonder BKR

Een lening aanvragen zonder BKR toetsing is bij Krediet.nl niet mogelijk. De banken waarmee wij samenwerken verstrekken geen leningen aan consumenten met een negatieve BKR registratie. Je aanvraag wordt dus altijd getoetst bij het BKR voordat wij je een offerte toesturen.

Wanneer je een lening bij ons afsluit, wordt je lening ook altijd aangemeld bij het Bureau Krediet Registratie. Ook als je een betalingsachterstand oploopt, zijn wij verplicht dat door te geven.

Veelgestelde vragen over lening aanvragen

Meer weten over een lening aanvragen? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Bekijk dan ons complete overzicht met veelgestelde vragen over geld lenen.

Kan ik geld lenen als ik rood sta?

Ja, ook als je rood staat kun je mogelijk een lening afsluiten bij Krediet.nl. Wel valt je maximale leenbedrag lager uit door de roodstand. En uiteraard moet je inkomen hoog genoeg zijn om de maandlasten van je lening te kunnen betalen. Heb je door betalingsachterstanden een negatieve bkr-registratie? Dan kun je geen lening afsluiten bij Krediet.nl.

Bedenk dat rood staan duur is. Het is vaak voordeliger om met een persoonlijke lening de roodstand op te heffen. Ook kun je andere kleine, dure kredieten of een koop op afbetaling samenvoegen in een voordeligere persoonlijke lening.

Moet ik vooraf kosten betalen voor een lening?

Nee, bij Krediet.nl betaal je vooraf geen kosten voor je lening. Pas als het geld op je rekening staat, betaal je maandelijks voor rente en aflossing. Dat zijn de enige kosten die je hebt. Voor het persoonlijke advies, het afsluiten en de administratie brengen wij dus niets in rekening.

Lees meer

Wanneer kan ik geen lening aanvragen?

Een geldverstrekker moet erop kunnen vertrouwen dat jij de maandlasten van je lening gedurende de hele looptijd kunt betalen en dat je je lening helemaal aflost. Daarom kijkt de bank naar het risico dat je de lening niet kunt betalen. Dat kan afhangen van je inkomen, je schulden, je woonsituatie of je recht om in Nederland te verblijven. 

Lees meer

Hoeveel kan ik lenen voor een auto?

Jouw leenbedrag moet altijd passen bij je financiële situatie en je persoonlijke omstandigheden. Het maakt dan niet uit of je het geld leent voor een auto of voor iets anders.

Lees meer

Wat kost geld lenen?

De kosten van je lening hangen af van het leenbedrag, de looptijd en de rente. Je betaalt bij Krediet.nl geen kosten voor het advies of voor het bemiddelen en afsluiten van de lening. Geven wij je een verzekeringsadvies om je lening te beschermen? Dan is ook dat advies kosteloos.

Voor je de lening afsluit, nemen we contact met je op voor een persoonlijk adviesgesprek. Dan laten we je precies zien wat de kosten van je lening zijn.

Lees meer

Hoe lang duurt een aanvraag voor een persoonlijke lening?

Een aanvraag wordt grotendeels geautomatiseerd en daarom heel snel afgehandeld. Je kunt vaak al binnen twee dagen over je geld beschikken. Maar de snelheid van afhandelen hangt ook voor jou af, want jij moet bepaalde documenten uploaden. Hoe sneller je dat doet, hoe eerder de lening akkoord is. Het geld wordt dan direct naar je overgemaakt.

Meer informatie nodig?

Heb je nog vragen over een lening aanvragen? Neem contact met ons op via 0318 - 88 88 88 of stuur een e-mail naar lenen@krediet.nl. Uiteraard kun je ook altijd een offerte aanvragen.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1341 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Binnen de herroepingsperiode vond ik een beter aanbod. Er is professioneel en snel gehandeld om de ene lening te eindigen en over te stappen naar een andere. Ik heb bijna dagelijks of meerdere keren op een dag contact gehad en werd steeds vriendelijk en geduldig geholpen. Wij zijn heel blij!

Angelique Olree 5 dagen geleden
Trustpilot rating

Vriendelijke mensen aan de telefoon. Snelle offerte. Goede beantwoording van de vragen die we nog hadden. Het was allemaal heel betrouwbaar.

Elly Dumond 11 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen