Let op! geld lenen kost geld

Belgen kiezen voor lening met vaste rente

Betaal minder

Je lening verhogen zonder veel extra te betalen?

Vraag een offerte aan en wij rekenen de voordeligste optie voor je uit.

Of neem contact op met onze specialist op het gebied van lening verhogen.

21 november 2014

In het derde kwartaal van 2014 koos drie op de vier Belgen bij het afsluiten van een lening voor geld lenen tegen een vaste rente. Dat meldt de Belgische Beroepsvereniging van het Krediet.

Als reden voor de keuze van de Belgen noemt de Beroepsverenging de zekerheid van een lening met een vaste rente. Door de rente vast te zetten voor de hele looptijd van de lening, weten mensen precies waar ze aan toe zijn.

Lage rente

Ook de huidige lage rente speelt een rol. Belgische consumenten lijken hier graag voor hun hele lening van te willen profiteren. Het aantal aanvragen voor een lening met een variabele rente daalde dan ook met 5%.

Persoonlijke lening of doorlopend krediet

Bij Krediet.nl bieden we je ook de keuze tussen een lening met een vaste rente (een persoonlijke lening) en een lening met een variabele rente (een doorlopend krediet). Vergelijk de verschillende leningen op onze website of laat je informeren door een van onze kredietadviseur.


Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.
Verplichte velden staan met een * aangegeven.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.